спорт
+19
Realistka
(Натали)
Admin
Логик
Робърт Боев
Надя
Таки
Sonia
Радомир
Помощ, граждани!
Boabab
komarKo
(pheras)
blag009
(Българанъ)
Лаик
chocho
сноб
nikiforov
23 posters
Страница 18 от 31
Страница 18 от 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Re: спорт
ей такова врътване - една педя постинг , без да СИ кажеш прогнозата , го могат малко хора ...
Евала !
На Спарта , Крит , Полопонес , Византия , Раковски 146 ли бе, Кърниградска ...и Пузитано вкорсе ....
Евала !
На Спарта , Крит , Полопонес , Византия , Раковски 146 ли бе, Кърниградска ...и Пузитано вкорсе ....
без да СИ кажеш прогнозата
Казах си я.. Мамка му на победителя, мамка му и на победения! За нас няма добри и лоши слуги на Москва!
Ригасе, забрави режима на Франко и най-светлата година в историята на света - 1933! Така ли са ви учили на иструктажите по политпросвета на БКП-то, засрами се.
Аз знам, че наште пак ще бият тази вечер, защото наште винаги бият. За кои съм, решавам винаги една секунда след края на мача, затова наште стопроцентово бият. Приготвила съм тук испански и германски флаг, ха сега да видим кой ще се вее на окното ми.
Иначе съм строго патриотично облечена, по блузата ми има всички цветове на дъгата, та както доди.
Аз знам, че наште пак ще бият тази вечер, защото наште винаги бият. За кои съм, решавам винаги една секунда след края на мача, затова наште стопроцентово бият. Приготвила съм тук испански и германски флаг, ха сега да видим кой ще се вее на окното ми.
Иначе съм строго патриотично облечена, по блузата ми има всички цветове на дъгата, та както доди.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Grazie, Taki !Таки написа:
При тази сложна вътрешна и международна обстановка, нашата инструкция е да бъдат освиркани и двата отбора, мамка им, а да се даде пълна подкрепа на италианския съдийски състав, в чест на големия европейски демократ Силвио Берлускони.
P.S. Не че сме против германците, но викаме за испанците. Хайде наш'те!
Наште обаче и сега биха!
Нали ви казах, че винаги бият.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Уел, както се казва - футболът е игра, където играят 11 срещу 11, и накрая побеждава Германия...
В редки случаи обаче - както тази вечер де - се случва случайни отбори да се промъкнат, и да отмъкнат победата им... Особено, когато германците са с отчайващо слаба защита - както тази вечер, а и в останалите мачове - така че испанците бяха късметлии да не отидат на продължения и дузпи...
Ха да им е честита титлата след 40 и кусур години - следващата - пак след толкова Пък ний ще викаме за новият шампион на уърлд-капа след две години
В редки случаи обаче - както тази вечер де - се случва случайни отбори да се промъкнат, и да отмъкнат победата им... Особено, когато германците са с отчайващо слаба защита - както тази вечер, а и в останалите мачове - така че испанците бяха късметлии да не отидат на продължения и дузпи...
Ха да им е честита титлата след 40 и кусур години - следващата - пак след толкова Пък ний ще викаме за новият шампион на уърлд-капа след две години
abe, chocho, may ti se e povredil talavizorat...
germancite bjaha kusmetlii, 4e ne otnesoha o6te 3-4 gola
komarKo написа:abe, chocho, may ti se e povredil talavizorat...
Ха, това което казваш е така, но то е само едният начин, по който могат да се погледнат нещата - особен когато става дум за късмет... Така че, да - немците имаха късмет, че резултатът остана 1:0, също както и испанците имаха такъв, че не остана 0:0
chocho написа:Уел, както се казва - футболът е игра, където играят 11 срещу 11, и накрая побеждава Германия...
Чочо, моят Стефчо е при мен. Гледахме заедно мача, като ентусиазма му помръкнваше с всяка минута. В средата на второто полувреме му каза: "Те са на земята в нокдаун вече".
Не ме разбра точно, но след като му го обясних си го преведе така:
- Wenn die Fehler schmerzen würden, würden die Deutschen auf dem Boden.
е, можеха да получат още един-два гола
но важото е, че все пак един хубав отбор взе купата, а можеше да не стане така
Помощ, граждани! написа:е, можеха да получат още един-два гола
Както обикновенно !!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
засега само в спорта
Уимбълдън !!!! както биха отбелязали и сювлютата- не е борбъ - тенис
дано се запази момчето !
дано се запази момчето !
nikiforov написа:Уимбълдън !!!! както биха отбелязали и сювлютата- не е борбъ - тенис
дано се запази момчето !
то нататък е трудното
komarKo написа:nikiforov написа:Уимбълдън !!!! както биха отбелязали и сювлютата- не е борбъ - тенис
дано се запази момчето !
то нататък е трудното
това е хубаво трудно , шъ знайш
а и никак не е лесно , ама никак, да стигнеш до тук - майната му на бъдещето , то е утре
Уимбълдън
Не можах да се класирам.
Сред публиката, имам предвид
Обаче участвах активно във вдигането на тежести, в петък вечер:
Сред публиката, имам предвид
Обаче участвах активно във вдигането на тежести, в петък вечер:
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Чета, че американците са ни подхванали яко в Китай - взимаме първия гейм, но във вторият и третият ни разбиват мощно...
Ставаше дума преди време за слабите ... глави на нашите хора - ама ей го поредното доказателство... Не занм дали са изиграли едни свестен мач на тази олимпиада, но си спомням коментариет за "извънземните" преди време... Че са извън - извън са - ама от листа на медалистите
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Волейнационалите аут от Олимпиадата след 1:3 с Русия
Българският национален отбор по волейбол загуби от Русия с 1:3 (25:20, 16:25, 22:25, 21:25) в изключително драматичен и труден първи четвъртфинал на Олимпиадата в Пекин и по този начин отпадна от борбата за медалите.
http://www.sportal.bg/news.php?id=127096
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Волейнационалите аут от Олимпиадата след 1:3 с Русия
Българският национален отбор по волейбол загуби от Русия с 1:3 (25:20, 16:25, 22:25, 21:25) в изключително драматичен и труден първи четвъртфинал на Олимпиадата в Пекин и по този начин отпадна от борбата за медалите.
http://www.sportal.bg/news.php?id=127096
Страница 18 от 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Страница 18 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите