спорт
+19
Realistka
(Натали)
Admin
Логик
Робърт Боев
Надя
Таки
Sonia
Радомир
Помощ, граждани!
Boabab
komarKo
(pheras)
blag009
(Българанъ)
Лаик
chocho
сноб
nikiforov
23 posters
Страница 24 от 31
Страница 24 от 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Re: спорт
komarKo написа:nikiforov написа:
снощи по диема споменаха мача , може и да го дават ????
ще чакам...да видя :face
и аз , ако дотогава не стана агресивен
Ха-ха-ха!nikiforov написа:komarKo написа:nikiforov написа:
снощи по диема споменаха мача , може и да го дават ????
ще чакам...да видя :face
и аз , ако дотогава не стана агресивен
Помниш, а?!
Днес си в отлична форма!
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Realistka написа:
Ха-ха-ха!
Помниш, а?!
Днес си в отлична форма!
свърших "Тройной" я...
Алцхаймеров
chocho написа:Комарски, гледам че си тъдява - я си кажи прогнозата за довечера ?
трудна работа...едно равенство ще е добре
а най-добре да стане хубав мач
сега обаче гледам
Game 6
Хигиена и възпитание
Радостното е, Маестро, че не е налапало твоите чорапи! Все пак, пази детето!nikiforov написа:а виж ,аз на какви издевателства бях подложен
Колежке кафеджийке,
Хубави са ти коментарите, но още по-хубаво би било да постнеш и ти някоя и друга фотка на млади жители на Чикаго ... Та да се обогати фото-географията на младежта. Имаме си софиянчета, една лондончанка, един жител на Филаделфия (скоро постнат от мен) , една млада италианка и "само едно малко момче" от Германия ( Боабабе, дай и ти нова фотка ) , а от Чикаго си нямаме ...
[quote="komarKo"]
Комарски , много СМЕ зле ...
nikiforov написа:леле, Комарко , убиха ни ...
маестро, манЮ е Велик!
Комарски , много СМЕ зле ...
ни нам - ще изтърват и първенството като нищо - не могат една топка да спрат и да си подават ...
nikiforov написа:ни нам - ще изтърват и първенството като нищо - не могат една топка да спрат и да си подават ...
Маестро,
туй да нса киборги бе
в неделя вечер се мориха, след един ден - айде пак...
не става така
това е !, уморени са от футбол , макар да не са само те - у Англия е така , ама се "разписват" по за две Ферарита на на всяко трийсто число
nikiforov написа:това е !, уморени са от футбол , макар да не са само те - у Англия е така , ама се "разписват" по за две Ферарита на на всяко трийсто число
е иначе ще трябва да сматряш доктор Хаус или доктор Азис...
Таки написа:Хубави са ти коментарите, но още по-хубаво би било да постнеш и ти някоя и друга фотка на млади жители на Чикаго ... Та да се обогати фото-географията на младежта. Имаме си софиянчета, една лондончанка, един жител на Филаделфия (скоро постнат от мен) , една млада италианка и "само едно малко момче" от Германия ( Боабабе, дай и ти нова фотка ) , а от Чикаго си нямаме ...
Бе, имам едно хотка на Стефчо и мен на ски пътека, ама нещо ми е много обстоятелствено.
Страница 24 от 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Страница 24 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите