спорт
+19
Realistka
(Натали)
Admin
Логик
Робърт Боев
Надя
Таки
Sonia
Радомир
Помощ, граждани!
Boabab
komarKo
(pheras)
blag009
(Българанъ)
Лаик
chocho
сноб
nikiforov
23 posters
Страница 25 от 31
Страница 25 от 31 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Re: спорт
nikiforov написа:Шъ?
предпочитам една грозна ....победа !
ХАЙДЕ !
готово
а ливерпуля нека си играе красиво ....
Много зле, Комарко, много зле... Грозно играха, и грозно загубиха ... А нашият си е направо резил - не знам какво му става на това момче, ама както я е подкарал - в най-скоро време ще го наритат от Манюра...
chocho написа:Много зле, Комарко, много зле... Грозно играха, и грозно загубиха ... А нашият си е направо резил - не знам какво му става на това момче, ама както я е подкарал - в най-скоро време ще го наритат от Манюра...
аз съм "за"
komarKo написа:
аз съм "за"
бъди поне малко пийтриът - всеки има лоши дни *
*добре , че за два дни ми попремина
Маестро, мен още ме държи...
аз и за иляда пунта* на седмица щях да вкарам бе
* - по курса на БНБ-то
* - по курса на БНБ-то
Бе то той пък без пари рисувал, казват, така че що да не се трампите ?
Чоч, и Комар !*
Ша ?
аз мисля ,че ще бием ...
и финалът ще е Барса и Ман !!!!
*"другите " се интересуват , така да се каже , И от бойко , яне , иван , сергей ....
нъл СМЕ полфорум
аз мисля ,че ще бием ...
и финалът ще е Барса и Ман !!!!
*"другите " се интересуват , така да се каже , И от бойко , яне , иван , сергей ....
нъл СМЕ полфорум
chocho написа:Ти недей така, че сега ще им утнат един топчиите ... и отиде работата
йощ 1 точка сал ...
komarKo написа:Маестро, утре ще ли?
Сигурно , въпреки ,че в последно време ме дразнят - гледаш ли ,никой не се усмихва , ще вземат да паднат от Барселона , тъкмо заради това - няма радост от играта !
Top 100 Rankings
Ти хубаво си го постнал ликнчето, ама дървените глави си каканижат - мързелив, такъв-онакъв, флоп и пр...
И предпочитат да изберат я Видич, я Тевез ...
chocho написа:Ти хубаво си го постнал ликнчето, ама дървените глави си каканижат - мързелив, такъв-онакъв, флоп и пр...
chocho,
то затова си има специалисти.
макар, че иначе всеки разбира, както много добре знаем
Комарски е прав - никъде , в нищо , запалянковците не са в "час " , защото не са профита ....
и в "нормалните " общества горят ...
и в "нормалните " общества горят ...
Комарски, я виж какво сравнение правят тук островитяните - пак с българска "следа" :
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/manutd/5368891/Manchester-United-v-Barcelona-All-time-greats---Eric-Cantona-v-Hristo-Stoichkov.html
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/manutd/5368891/Manchester-United-v-Barcelona-All-time-greats---Eric-Cantona-v-Hristo-Stoichkov.html
всеизвестно е -
никой не може да играе тъй, както нашите не могат
никой не може да играе тъй, както нашите не могат
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Още една причина ..
.. за да намразите комунизма. Днес протече дълго ТВ-интервю на генсека на ГКП Алека Папарига, от серията предизборни интервюта с лидерите на различни партии. Последният въпрос беше, най-неочаквано, за кого е тя, на днешния финал. И тя каза, че е за Барцелона, мамка й комунистическа...
Страница 25 от 31 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Страница 25 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите