Новини от Италия
+17
Boabab
(Натали)
Помощ, граждани!
komarKo
(Ivan)
Таки
Логик
Надя
сноб
chocho
Admin
(Българанъ)
Лаик
(TiUG)
blag009
nikiforov
Sonia
21 posters
Страница 14 от 19
Страница 14 от 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Новини от Италия
Sonia написа:...казала истеричната тъпачка...Натали написа:
Сега, като пусна тъпото си знаме, позадоволи ли се вече малко или ти трябва да го пуснеш още веднъж ?
Отново ще се въздържа да те обидя лично. Защото нямам нужда да вея сърпочуци, за да задоволявам по форумите вопиющите си нужди от мъжко внимание.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
???Натали написа:
Отново ще се въздържа да те обидя лично.
Ти не си спряла да ме обиждаш лично, мен и моите роднини. Това, че не се усещаш, е само патология...
Sonia написа:Ти не си спряла да ме обиждаш лично, мен и моите роднини. Това, че не се усещаш, е само патология...
Пак ти се привижда, че те обиждам, както непрекъснато ти се привиждат и фашисти под речните камъни. Казах ти, вибраторът помага, но трябва да се използва редовно.
Обикновен капитализъм
Фабрика, в която работнички от Мароко ровят и разпределят боклуци с голи ръце, без маски, под тенекинения покрив температурата стига до 40°, нямат бани, работят в нечовешки условия.
Влязохме във фабриката с телевизии и журналисти. Жените ни посрещнаха с аплодисменти и възторжени викове. Надяваме се акцията ни да има желания успех.
Влязохме във фабриката с телевизии и журналисти. Жените ни посрещнаха с аплодисменти и възторжени викове. Надяваме се акцията ни да има желания успех.
Говорит Москва
Комюнике на българоезичния пропагандный отдел на радио "Говорит Сибирь...ай-ай-ай, Мммммосква"
Дорогие приятельи,
мы рады да ви сообщим за постигнатия изключительний успех на нашите товарищи от италианская коммунистическая партия. Днес после обеда те нахылтали в един фабрик и освободили работници от капиталистическое иго. Работники были так благодарни, все время кричали "хуррра!" и ги замеряли помидорами, дамскими преврызками и друг баклук.
Товарищи получат от нас как награда 2 милиони золотые советски рубли, спирт для самогона и за превырзване на пострадавшие друзья. Рубли оссигурил наш колхоз "Счастливый заключенный" , составлен от криминални елементи, кулаки и всякие враги народа СССР.
Рот фронт, дорогие товарищи, ние сче победым! Мы с вами!
Ей, ууууухнем!
Дорогие приятельи,
мы рады да ви сообщим за постигнатия изключительний успех на нашите товарищи от италианская коммунистическая партия. Днес после обеда те нахылтали в един фабрик и освободили работници от капиталистическое иго. Работники были так благодарни, все время кричали "хуррра!" и ги замеряли помидорами, дамскими преврызками и друг баклук.
Товарищи получат от нас как награда 2 милиони золотые советски рубли, спирт для самогона и за превырзване на пострадавшие друзья. Рубли оссигурил наш колхоз "Счастливый заключенный" , составлен от криминални елементи, кулаки и всякие враги народа СССР.
Рот фронт, дорогие товарищи, ние сче победым! Мы с вами!
Ей, ууууухнем!
Хубава акция, Соня.
Чувал съм за случаи на жестока експлоатация на български работници от страна на някои гръцки пишман-бизнесмени. И съм почти сигурен, че на никой от самовъзхваляващите се като "единствени представители на гражданското общество" в България не му е минала през ума идеята за подобна акция.
Ако искаш моето скромно мнение, последната снимка с червения вибратор трябва да се озаглави: "Боклук при боклук отива". Ха, лека ти нощ.
В интерес на истината, аз за първи път участвам в подобна акция. Compagni-те бяха проучили момента за влизане във фабриката, рискуваше се да бъдем подведени под отговорност за навлизане в частна собственост, но с нас беше една общинска съветничка на Rifondazione Comunista, чието присъствие даваше институционален характер на акцията.Таки написа:Чувал съм за случаи на жестока експлоатация на български работници от страна на някои гръцки пишман-бизнесмени. И съм почти сигурен, че на никой от самовъзхваляващите се като "единствени представители на гражданското общество" в България не му е минала през ума идеята за подобна акция.
Лично аз, минута след влизането в т.н. цех, виждах всичко през сълзи - малко много ми се насъбра едната седмица в демократична България, седмицата в демократична Индия и визитата във фабриката на демократична Италия, та затова прибягнах до ненасълзяващото се око на фотоапарата...
Утре ще ходим да си даваме отпечатъците в протест срещу фашистките методи на дясното италианско правителство.
И така до края на света...който не би трябвало да е много далеч...по вина на комунистите :
"Il Manifesto"
Една от моите снимки е на първа страница във вестника "Il Manifesto"
Последната промяна е направена от Sonia на Нед 13 Юли 2008, 09:13; мнението е било променяно общо 1 път
Протестна манифестация
Протестна манифестация против събирането на отпечатъци, въведено от дясното фашистко правителство на Берлускони:
Манифестацията се проведе между префектурата:
и къщата на Данте
така:
А тук аз си оставям отпечатъците:
Манифестацията се проведе между префектурата:
и къщата на Данте
така:
А тук аз си оставям отпечатъците:
Честито, господа и другари!
Този форум все по-ускорено и сигурно се превръща в пропаганден отдел на Италианската комунистическа партия. По същия отвратителен начин, по който форумът "Медияпул" беше превърнат в пропаганден отдел на балканския офис на ЦРУ. Едно трагично, но и много комично по характера си късно наследство на законно пратената на боклука на историята радиостанция "Свободна Европа".
Няма нищо по-отвратително на този свят от хора, които обслужват идеологии и пропаганди, а не истини.
Без мен, господа и другарки!
Няма нищо по-отвратително на този свят от хора, които обслужват идеологии и пропаганди, а не истини.
Без мен, господа и другарки!
Претенция за истина
Греша, или някой решава, че този трябва да е форум за антикомунистическа пропаганда?
Със съответните патологични претенции за истини, противопоказни на всякакви правила за взаимна толерантност и нормално общуване?
Със съответните патологични претенции за истини, противопоказни на всякакви правила за взаимна толерантност и нормално общуване?
грешиш , в тоя форум ПРОПАГАНДАТА е тъпизъм !
независимо дали е дясна ,лява - тук е призната за левашка изцепка , без значение дали е прави десебар ,комунист или джемини лидер
поне аз така мисля
не обичам "намеци" , няма да ти отговоря , защото държа да съм вторият човек от Варна с когото не си се скарала ...
независимо дали е дясна ,лява - тук е призната за левашка изцепка , без значение дали е прави десебар ,комунист или джемини лидер
поне аз така мисля
не обичам "намеци" , няма да ти отговоря , защото държа да съм вторият човек от Варна с когото не си се скарала ...
Обикновено пиша за това, което ме интересува, споделям това, което правя, било политика, било музика. Поствам снимки на политическата си дейност, поствам и youtub-и, свързани с професионалната ми дейност. Означава ли, че и youtub -ите, които поствам са "пропаганда"?nikiforov написа:грешиш , в тоя форум ПРОПАГАНДАТА е тъпизъм !
поне аз така мисля
Как мога да споделям с теб интересите си и ежедневието си, без те да минават за "пропаганда"? Отворих тема "Новини от Италия", в която всеки е свободен да не влиза. Не влизаш и толкова...какъв ти тук тъпизъм...той свирел човекът...
П.С. А кой е първият човек от Варна, с когото още не съм се била карала? И въобще...аз ли се карам? Правиш ли разлика между защита и нападение? Защо имам чувството, че все на мен ми се карат, все мен възпитават и поучават политически-сексуално? В нашия случай аз ли ти се карам или ти ми се караш?
Като съм тръгналa да правя "пропаганда", ето малко индийска "пропаганда":
Дясно правителство
11:49 - 21.07.2008
Умберто Боси предизвика скандал в Италия, като се подигра с химна
Италианският министър на реформите Умберто Боси, който ръководи популистката партия Северна Лига, предизвика скандал в Италия, като се подигра с националния химн на страната.
."Ние вече не трябва да бъдем роби на Рим. Химнът казва, че "Италия е роб на Рим". Аз пък казвам...", обяви Роси като размаха среден пръст, по време на среща на партийното ръководство в Падуа. Той призова за въвеждане на реформи и обяви, че Северната лига трябва да се бори срещу по думите му "тази фашистка държава".Министърът на отбраната Иняцио Ла Руса, член на националистическата партия Национален съюз, незабавно реагира на тези изявления и настоя Боси да се извини. Депутатът от опозиционната народно-либерална партия Италия на ценностите, Масимо Донати заяви от своя страна, че министърът на реформите, който е положил клетва пред Републиката, трябва да се извини на италианците за подигравките си с националния химн. Северната Лига, която постигна неочакван успех на парламентарните избори през април - 8 процента от гласовете, разполага с четирима министри в правителството на Силвио Берлускони. Партията обяви за приоритет федерализма, главно в данъчната област, за да могат регионите да запазват по-голяма част от ресурсите, които днес дават на Рим.
http://www.tvevropa.com/news_article_7078.html
Умберто Боси предизвика скандал в Италия, като се подигра с химна
Италианският министър на реформите Умберто Боси, който ръководи популистката партия Северна Лига, предизвика скандал в Италия, като се подигра с националния химн на страната.
."Ние вече не трябва да бъдем роби на Рим. Химнът казва, че "Италия е роб на Рим". Аз пък казвам...", обяви Роси като размаха среден пръст, по време на среща на партийното ръководство в Падуа. Той призова за въвеждане на реформи и обяви, че Северната лига трябва да се бори срещу по думите му "тази фашистка държава".Министърът на отбраната Иняцио Ла Руса, член на националистическата партия Национален съюз, незабавно реагира на тези изявления и настоя Боси да се извини. Депутатът от опозиционната народно-либерална партия Италия на ценностите, Масимо Донати заяви от своя страна, че министърът на реформите, който е положил клетва пред Републиката, трябва да се извини на италианците за подигравките си с националния химн. Северната Лига, която постигна неочакван успех на парламентарните избори през април - 8 процента от гласовете, разполага с четирима министри в правителството на Силвио Берлускони. Партията обяви за приоритет федерализма, главно в данъчната област, за да могат регионите да запазват по-голяма част от ресурсите, които днес дават на Рим.
http://www.tvevropa.com/news_article_7078.html
А Кавалиере Берлускони какво казва?
Щото за подобни изказвания колегата му Караманлис би пратил тутакси своя министър вкъщи.
Оставям настрани факта, че едва ли би се намерил такъв "юнак" в неговото правителство.
Оставям настрани факта, че едва ли би се намерил такъв "юнак" в неговото правителство.
А Кавалиере Берлускони какво казва?
Берлускони се спотайва - първото му правителство падна само след 8 месеца по вина на Боси. И сега може да му се случи случка, ако почне да взема отношение. Тъкмо се бяха разбрали по болните си теми - правосъдие и федерализъм. Междувременно се възмущават бившите фашисти, нали те са защитниците на Родината. Но възмущението им се ограничава с искане на едно "спокойно извинение" от страна на Боси.Таки написа:Щото за подобни изказвания колегата му Караманлис би пратил тутакси своя министър вкъщи.
По повод фашисти - вчера свирихме в Салò ( Lago di Garda), където е основана фашистката република на Мусолини. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE
Заснех една вила заради едно виещо се разстение, поглеждам по-надолу - това било прес-центътра на Мусолини.
Ще пусна някоя снимка...
Днешната ни акция в седалището на работодателите на робините:
А това е моята снимка, която се превърна в позиви, лозунги, афиши...
А това е моята снимка, която се превърна в позиви, лозунги, афиши...
лош пример - активистката пуши ...
а с това дава своята лепта за прогреса на световните тютюневи корпорации ...
иначе- поздравление за снимката , оценили са я !
а с това дава своята лепта за прогреса на световните тютюневи корпорации ...
иначе- поздравление за снимката , оценили са я !
Китното градче Салò на Lago di Garda , трагично известно със Социалната Република на Мусолини:
Снех увиващото се растение
а то се увивало около пресцентъра на Мусолини
Нашият концерт с руския цигулар Павел Берман
Снех увиващото се растение
Нашият концерт с руския цигулар Павел Берман
Пазолини е обезсмъртил по своя безпощаден начин този период в историята на Сало.
Преди време, аз ползвах някои сцени от филма, за да кажа на някои легионери какво мисля за тях. Не мина много време, и те завзеха властта в МпФ:
Преди време, аз ползвах някои сцени от филма, за да кажа на някои легионери какво мисля за тях. Не мина много време, и те завзеха властта в МпФ:
...и те завзеха властта в МпФ...
И в Италия я завзеха. Кметът на Рим е фашист,
Президентът на Камарата на депутатите е фашист,
но половин Италия си ги обича.
Всъщност, фашистите сега са само десни. Като въпросните легионери от МпФ...
Президентът на Камарата на депутатите е фашист,
но половин Италия си ги обича.
Всъщност, фашистите сега са само десни. Като въпросните легионери от МпФ...
Като е станало дума ...
.. използвам гостоприемството на топика за да съобщя, че днес гръцките демократи празнуват 34 години от падането на хунтата на полковниците и възстановяването на демократичната политическа система.
Всъщност, през 1974 г. не се е случило просто възвръщане към състоянието през 1967 г. , а демокрацията бе разширена с легализирането на ГКП (изиграла важна роля в борбата срещу диктатурата) , демократизация на държавните структури, свързани с реда и законността, премахването на политическата дискриминация на гражданите при заемане на държавни и общински служби, с прехода от монархия към република (решен с референдум и подкрепен от 70% на гласувалите) , с окончателна раздяла с езиковия дуализъм димотики-катаревуса (който пораждаше социална дискриминация) и с други важни промени.
В този смисъл, за Гърция 1974 г. означава края на периода, последвал гражданската война и маргинализиране на тези обществени слоеве (на крайната десница) , които са се възползвали от конюнктурата на студената война за лично облагодетелстване и политически репресии срещу своите опоненти.
Това не означава, че преди 34 години в Гърция са били разрешени проблемите, натрупани в продължение на половин век. Бяха поставени обаче основите, за да може гръцките граждани да ги разрешават в дух на национално единение, политически плурализъм и уважение към становищата на опонентите. Този процес продължава и до днес.
Всъщност, през 1974 г. не се е случило просто възвръщане към състоянието през 1967 г. , а демокрацията бе разширена с легализирането на ГКП (изиграла важна роля в борбата срещу диктатурата) , демократизация на държавните структури, свързани с реда и законността, премахването на политическата дискриминация на гражданите при заемане на държавни и общински служби, с прехода от монархия към република (решен с референдум и подкрепен от 70% на гласувалите) , с окончателна раздяла с езиковия дуализъм димотики-катаревуса (който пораждаше социална дискриминация) и с други важни промени.
В този смисъл, за Гърция 1974 г. означава края на периода, последвал гражданската война и маргинализиране на тези обществени слоеве (на крайната десница) , които са се възползвали от конюнктурата на студената война за лично облагодетелстване и политически репресии срещу своите опоненти.
Това не означава, че преди 34 години в Гърция са били разрешени проблемите, натрупани в продължение на половин век. Бяха поставени обаче основите, за да може гръцките граждани да ги разрешават в дух на национално единение, политически плурализъм и уважение към становищата на опонентите. Този процес продължава и до днес.
VII конгрес на Rifondazione Comunista
Днес започва VII конгрес на Rifondazione Comunista
Успех, Паоло Фереро!
Успех, Паоло Фереро!
Страница 14 от 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Новини от България 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Новини от България 4
» Поздравления и покани 2
» Познай резултата на изборите !