Новини от Италия
+17
Boabab
(Натали)
Помощ, граждани!
komarKo
(Ivan)
Таки
Логик
Надя
сноб
chocho
Admin
(Българанъ)
Лаик
(TiUG)
blag009
nikiforov
Sonia
21 posters
Страница 15 от 19
Страница 15 от 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Новини от Италия
Sonia написа:Днешната ни акция в седалището на работодателите на робините:
А това е моята снимка, която се превърна в позиви, лозунги, афиши...
Сонче, нали не си ГЕЙ, АРЕ ЧАДО НЕ МИ ПУСКАЙ СЪРПОВЕТЕ И ЧУКОВЕТЕ... НАБИВАЙТЕ СИ ГО С ДРУГАРЧЕТАТА С ИЗВИНЕНИЕ ... АРЕ КЪШ С ТИЯ ЦЪРВЕНИ ПАМПЕРСИ!!!!!!
Не ми пука дали си комуниска или фашистка, както и не ме интересува да ли си лесбийка ????? Ара не следващитете твои снимки и лозунги , ЩЕ ТИ ПУСКАМ НЕЩО ЗА ЛЕСБИЙКИТЕ, ИЗ НЕТА ИМА МНОГО НЕЩА ЗА ТЯХ?????
ЩОМ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ МОЕТО ЖЕЛАНИЕ ДА СПРЕШ ДА ПИШЕШ ЗА ТВОИТЕ ДРУГАРИ...СТАВАМ ГЕЙ И ШЪ ТИ ПИША ЗА ИТАЛИАНСКИТЕ ЛЕСБИЙКИ ????? ШАПИШ ЧАДО !!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
По принципа "природата не търпи вакуум" ...
.. Благ е решил да запълни липсата на Наталия.
Проблемът е, че за някои други е особено трудно да запълнят своята собствена липса...
Проблемът е, че за някои други е особено трудно да запълнят своята собствена липса...
От днес законът е еднакъв за почти всички италианци, но е по-еднакъв за четирите най-високи длъжности. И най-вече за Берлускони - процесите му за корупция ще бъдат спрени и той спокойно щял да се отдаде на работата си в Парламента. Само дето и днес го нямаше.
Току-що чух едно изказване на Антонио Ди Пиетро (единствената истинска опозиция засега), който непрекъснато се обръщаше с "г-н Президент, който Ви няма"...естествено виновни са пак комунистите...
Току-що чух едно изказване на Антонио Ди Пиетро (единствената истинска опозиция засега), който непрекъснато се обръщаше с "г-н Президент, който Ви няма"...естествено виновни са пак комунистите...
По принципа "природата не търпи вакуум" ...
Bиждам, че вакуумът се запълва с въздух под наляганеТаки написа:.. Благ е решил да запълни липсата на Наталия.
Последната промяна е направена от Sonia на Чет 24 Юли 2008, 15:13; мнението е било променяно общо 1 път
Днес започва VII конгрес на Rifondazione Comunista
Соня, пожелавам успех на твоите колеги по партия.
У нас е отдавна станало ясно, че левицата е необходима компонента на политическия плурализъм. Поради което просташки нападки срещу нея си позволяват само твърде незначителни, маргинални части на политическия спектър. Сериозните му компоненти водят с нея диалог и полемика, в резултат на които не рядко се стига до локален консенсус и общи действия.
У нас е отдавна станало ясно, че левицата е необходима компонента на политическия плурализъм. Поради което просташки нападки срещу нея си позволяват само твърде незначителни, маргинални части на политическия спектър. Сериозните му компоненти водят с нея диалог и полемика, в резултат на които не рядко се стига до локален консенсус и общи действия.
Днес започва VII конгрес на Rifondazione Comunista
На конгреса основният проблем ще бъде колко лява да бъде левицата. По-голямата част на бившата италианска ком.партия се превърна в център и лидерът на новородилата се Демократична партия ( сякаш другите са Недемократични ) Велтрони реши непосредствено преди задаващите се избори да "върви сам", слагайки крак на правителството на Проди и елиминирайки истинската левица, защото доста леви избиратели, от страх Берлускони да не победи, гласуваха Велтрони.
Та сега, на конгреса, ще бъдат гласувани две основни позиции: обединяване на всички комунистически партии или основаване на някаква нова левица, от серията "да разбием окончателно Rifondazione Comunista" .
Естествено аз съм за първата, с лидер Паоло Фереро. В неделя ще разберем какво е бъдещето.
Та сега, на конгреса, ще бъдат гласувани две основни позиции: обединяване на всички комунистически партии или основаване на някаква нова левица, от серията "да разбием окончателно Rifondazione Comunista" .
Естествено аз съм за първата, с лидер Паоло Фереро. В неделя ще разберем какво е бъдещето.
Таки написа:.. Благ е решил да запълни липсата на Наталия.
Таки писна ми от Сончето !!! Ако я друса Стокхломският синдром, да си свири тихо на цигулката, и да спре да ми надува репата от нейните гейски изпълнения!!!! Хич не ми пука кво прави там в Италия!!!!
Сонче още малко и шъ станеш баба стига с тоя интернационален мензис!!!
Завирай си сърпа и чука където си искаш, все пак живял съм при комунистите и не ми е стискало да оставам децата си курбан, за да ходя да работя в чужбина. Аре, стига с тая мършава сянка, която броди из Европа!!! Шапиш чадо ?????
Кибик Блаже
blag009-
Таки написа:Соня, пожелавам успех на твоите колеги по партия.
Но Таки, тук не е Италия и Гърция !!! Тук са си същите, които навремето спряха децата на Сончето да си ги чува в Италия и да се развива професионално. Едно на ръка , че едно 50 000 души по идеологически причини са разстреляли и никой не ИМ потърсил сметка!!!!!
Така, че нека си развява цървеният памперс пред Берлускони, и да не ми докладва всеки даен каква отличничка е!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Виждам, че имаш сериозни и неразрешими проблеми с мен, ще се опитам да ти помогна: единственото спасение е да не влизаш в тази тема и да си разнасяш памперсите в останалите. ОК? Ще видиш, че после ще се чувстваш по-добре.blag009 написа:
.................................
Но Таки, тук не е Италия и Гърция !!!
Благ, форумното "тук" е твърде сложно понятие.
Едва ли би забранил на внучката ти да напише някои неща за живота си в Солун, понеже "тук не е Гърция".
Форумът-майка МпФ е бил винаги "космополитен" , в смисъл че много хора, живеещи в други страни, са писали за живота там, пращали са снимки и пр. ЕСФ продължава тази традиция по естествен начин, след като доста (10) негови членове живеят извън България, времено или постоянно.
Едва ли би забранил на внучката ти да напише някои неща за живота си в Солун, понеже "тук не е Гърция".
Форумът-майка МпФ е бил винаги "космополитен" , в смисъл че много хора, живеещи в други страни, са писали за живота там, пращали са снимки и пр. ЕСФ продължава тази традиция по естествен начин, след като доста (10) негови членове живеят извън България, времено или постоянно.
blag009 написа:Таки написа:.. Благ е решил да запълни липсата на Наталия.
Таки писна ми от Сончето !!! Ако я друса Стокхломският синдром, да си свири тихо на цигулката, и да спре да ми надува репата от нейните гейски изпълнения!!!! Хич не ми пука кво прави там в Италия!!!!
Завирай си сърпа и чука където си искаш, все пак живял съм при комунистите и не ми е стискало да оставам децата си курбан, за да ходя да работя в чужбина. Аре, стига с тая мършава сянка, която броди из Европа!!! Шапиш чадо ?????
Кибик Блаже
Кибик , кибиците ,верно че се обаждат но обикновенно обират псувните и на лявото и дясното ,и на северът и на юга ...
Блаже , моЗе и да си мазохистично насроен , но не виждам теза - ти, просто батутизираш безкрайната възможност да кацаш от тема на тема , уж цвъкайки "собствено " мнение ...
нямаш !
откриваш Америка постфактум /виж след колко години -. в нета пише/ !
Ако искаш , някой да те приема истински , сопри се , чадо !
Брой до колкото ти позволява търпилото , И тогава блъскай клавишите !
извинявай , но МОЕТО търпило* попривърши ...все пак годините , вече ги смятам за НЕЩО !
..
*ако някой сметне ,че това ми писание , е "защита" на "колекционерите", още от сега да се заеме с обучение по духавен живот
nikiforov написа:blag009 написа:Таки написа:.. Благ е решил да запълни липсата на Наталия.
Кибик Блаже
Кибик , кибиците ,верно че се обаждат но обикновенно обират псувните и на лявото и дясното ,и на северът и на юга ...
Блаже , моЗе и да си мазохистично насроен , но не виждам теза - ти, просто батутизираш безкрайната възможност да кацаш от тема на тема , уж цвъкайки "собствено " мнение ...
нямаш !
откриваш Америка постфактум /виж след колко години -. в нета пише/ !
Ако искаш , някой да те приема истински , сопри се , чадо !
Брой до колкото ти позволява търпилото , И тогава блъскай клавишите !
извинявай , но МОЕТО търпило* попривърши ...все пак годините , вече ги смятам за НЕЩО !
..
*ако някой сметне ,че това ми писание , е "защита" на "колекционерите", още от сега да се заеме с обучение по духавен живот
Маестро , ако намираш някаква разлика в подхода на Сончето и Боенчик, моЗе и да ти повервам. За мен и само за мен, винаги ме отвръщават "романтините комунисти над 45 год. възраст" !!!!
Колкото , че тичам след събитията, има една тънкост ... толкова одавна говора за някой какъв е , че след време когато ОСТАНАЛИТЕ вденат за какво иде реч, наистина излиза че повтарам мнението на другите.
Интересно е Маестро да се разровиш из мееепууул, и да видиш кой все пак взе право в очки да хортува и с Миленча, Иванова, Страхилвойвода(Д,Боян), кой взе да пише стихчета и за гуджа професьорката и т.н.
Кибик съм, свикнал съм да ме плюят пък И влизам да си права гаргара с това което е фалшиво .
Например Маестро пусни си някоя творческа , особено борческа биография и ШЪ ТЕ НАПРАВА НА БЪЗЕ И КОПРИВА !!!!! ШАПИШ МАЕСТРО?????
Кибик Блаже
ПП.Маестро, един живот живея и ако взема на всеки да лижа гЪзЪ , ще е обида за тоя на който лижа??? Така че да си окна моето, да съм в хармония с мен, та след време кугато за това което окам стане, да не ме боли толкова.
blag009-
Казваш всичко, което мислиш и бъди сигурен, че начин на изразяване без памперси, мензиси и други простащини не би означавало "ако взема на всеки да лижа гЪзЪ". Странно, и моят баща беше работник, антикомунист в мозъка на костите си, но такива простащини никога не биха излезли от устата му, камо ли да ги пише по стените ( "на които висят имената на глупците")blag009 написа:
ПП.Маестро, един живот живея и ако взема на всеки да лижа гЪзЪ , ще е обида за тоя на който лижа??? Така че да си окна моето, да съм в хармония с мен, та след време кугато за това което окам стане, да не ме боли толкова.
Бях те посъветвала да не влизаш в тази тема, защото докато форумът се казва Свободен, аз ще пиша това, което реша и счета за интересно от Италия, а това те изкарва от психическо равновесие. Вслушай се в съвета ми, за твое добро е, за да си в хармония със себе си, че много често натискаш фалшиви клавиши...
VII kонгрес на PRC
Всички средства за информация отразяват развитието на Конгреса на.PRC.
На снимката е евентуалният нов секретар нa Rifondazione, Ники Вендола.
ANSA:
http://www.4minuti.it/showPage.php?template=ansa&id=10089&masterPage=articoloANSA.htm
На снимката е евентуалният нов секретар нa Rifondazione, Ники Вендола.
ANSA:
http://www.4minuti.it/showPage.php?template=ansa&id=10089&masterPage=articoloANSA.htm
VII kонгрес на PRC
Втората по ред новина по националната телевизия беше конгреса на PRC и изпращането на Бертиноти с многоминутни аплодисменти, овации, сълзи, емоции...
http://www.agenziami.it/articolo/1158/Congresso+Prc+Ovazione+per+l+intervento+di+Bertinotti/
http://www.agenziami.it/articolo/1158/Congresso+Prc+Ovazione+per+l+intervento+di+Bertinotti/
Малко партийна дейност против нови околовръстни автостради и пореднотo унищожаване на околната среда в полза на безмислен транспорт на внос на домати от Китай, месо от Аржентина, череши от Мексико и прочие...
Лозунгите ги писах аз.
Лозунгите ги писах аз.
Скандал в Италия за неофашистки прояви сред управляващите
11.09.2008 13:34
Италианският президент Джорджо Наполитано постави нещата на мястото им, заявявайки, че единствените войници, които заслужават паметта им да бъде почетена, са борците срещу фашизма.
Реакцията на президента Наполитано е отговор на поведението на италианският министър на отбраната Иняцио ла Руса, който почете паметта на фашистките войници, сражавали се в Италия заедно с германските войници по време на Втората световна война.
С действието си той допълнително наля масло в огъня на скандала, предизвикан от кмета на Рим в края на миналата седмица, който обяви, че не смята фашизма за нещо лошо.
И двамата политици, Ла Руса и Алемано, са членове на партията Национален алианс, която е коалиционен партньор в правителството на Берлускони. Мнозина обвиняват правителството на Берлускони в расизъм и фашизъм заради твърдата му позиция спрямо нелегалните имигранти и престъпността. /РФИ - БГНЕС
Италианският президент Джорджо Наполитано постави нещата на мястото им, заявявайки, че единствените войници, които заслужават паметта им да бъде почетена, са борците срещу фашизма.
Реакцията на президента Наполитано е отговор на поведението на италианският министър на отбраната Иняцио ла Руса, който почете паметта на фашистките войници, сражавали се в Италия заедно с германските войници по време на Втората световна война.
С действието си той допълнително наля масло в огъня на скандала, предизвикан от кмета на Рим в края на миналата седмица, който обяви, че не смята фашизма за нещо лошо.
И двамата политици, Ла Руса и Алемано, са членове на партията Национален алианс, която е коалиционен партньор в правителството на Берлускони. Мнозина обвиняват правителството на Берлускони в расизъм и фашизъм заради твърдата му позиция спрямо нелегалните имигранти и престъпността. /РФИ - БГНЕС
Ако някой все още не е разбрал какво значи "десница", горният текст го обяснява...Надя написа:Скандал в Италия за неофашистки прояви сред управляващите
Ех, и ние да имахме такива министри....
Е ... не може всеки да има всичко.. За сметка на това пък, вие ще имате такъв МП, че пред него Силвио ряпа яде ...
И тях щяхте да оплюете, най-вече ако бяха леви или псевдо такива. В нашия случай са десни, от свитата на Берлускони.
А ако имахте такъв като Берлускони?
А ако имахте такъв като Берлускони?
PR
Такива министърки аз ще ти намеря: Гергана Грънчарова. Ти намери такива нейни снимки.komarKo написа:Ех, и ние да имахме такива министри....
Логик написа:
Такива министърки аз ще ти намеря: Гергана Грънчарова. Ти намери такива нейни снимки.
за кога ти трябват?
Страница 15 от 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Новини от България 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Новини от България 4
» Поздравления и покани 2
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Новини от България 4
» Поздравления и покани 2