Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
+20
gigatev
(Apostol na Svobodata)
blag009
дечо
pheras
Лаик
Надя
nikiforov
chocho
Радомир
komarKo
Помощ, граждани!
Логик
Робърт Боев
Homan
Boabab
Admin
Агата
Таки
Realistka
24 posters
Страница 5 от 41
Страница 5 от 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
Realistka написа:
Ще отида и ще прочета...
Krasimir_Gadjokov написа:
За мен С.Н. трябва да бъде отстранен перманентно от този форум - заедно с такива като blag009 и mss. Точно както беше в предния форум.
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=151777&highlight=#151777
чети, чети...
Много ценно мое изказване...
komarKo написа:Realistka написа:
Ще отида и ще прочета...Krasimir_Gadjokov написа:
За мен С.Н. трябва да бъде отстранен перманентно от този форум - заедно с такива като blag009 и mss. Точно както беше в предния форум.
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=151777&highlight=#151777
чети, чети...
А защо не ме цитираш мен... ?
Виж какво ценно мое изказване, малко по-горе...много готино:
Ами права съм била!
Ригасе,
престани да се подмазваш на модератора по толкова примитивен начин...
Обидно е...
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Realistka написа:
Много е интересно да четеш стари неща...не можеш да се познаеш..
на мен не ми е интересно - познавам се....
komarKo написа:Realistka написа:
Много е интересно да четеш стари неща...не можеш да се познаеш..
на мен не ми е интересно - познавам се....
Ами аз пък не се познавам и ми е много интересно!
Даже се смея на глас...толкова съм си смешна!
Realistka-
Аз мисля, че на Ригас това разделяне или пък срещата му с Логик се е отразило много положително...той беше зъл, неуправляем, деструктивен и беше сериозен проблем за форума... а сега е нещо съвсем друго...
Realistka-
Нещата са прости ..
Е да ... дистанцията от пъпки като Калчев, Дамянов, Краев и прочая легионерская сволочь няма как да не се отрази положително на всеки нормален човек. Бил той безпризорен, дезорист или елитен фрустрат. Мислиш ли, че тук има някой, на когото тази промяна се е отразила зле?Аз мисля, че на Ригас това разделяне или пък срещата му с Логик се е отразило много положително...той беше зъл, неуправляем, деструктивен и беше сериозен проблем за форума... а сега е нещо съвсем друго... (Реалистка)
Но ако си представим ситуация, при която трябва да съжителствам отново и зорлем с поменатите, бъди уверена, че ще бъда още по-зъл, още по-неуправляем, десет пъти по-деструктивен и къде по-сериозен "проблем" за тези орица (а не "за форума" , както ти съвсем погрешно се изрази..) !
Забравих да спомена, че проблем ще имат не само хора като това псе .. :
.. но и кравите му. Изисканите, крехки, ароматни ценители и ценителки на тъмносинята етика и естетика.Глупако, ти си проблем единствено за черния си дроб и за нещастната женица, която трябва всяка вечер да те вдига за тирантите от компютъра и да те влачи към леглото ти.
Таки написа:.. но и кравите му. Изисканите, крехки, ароматни ценители и ценителки на тъмносинята етика и естетика.Глупако, ти си проблем единствено за черния си дроб и за нещастната женица, която трябва всяка вечер да те вдига за тирантите от компютъра и да те влачи към леглото ти.
Както личи, Дамянов остава верен на себе си и с едва ли не юношески трепет следи какво става тук
А ти Ригас изобщо не си последователен, след като си написал това само няколко реда по-горе:
Таки написа:
Е да ... дистанцията от пъпки като Калчев, Дамянов, Краев и прочая легионерская сволочь няма как да не се отрази положително на всеки нормален човек. Бил той безпризорен, дезорист или елитен фрустрат.
А ти Ригас изобщо не си последователен ...
Защо ..? Аз писах за "дистанция" , а не за липса на престрелки. Освен това, битките тип "гърди с гърди" и "на нож" са демоде. Сега - с крилати ракети или ракети въздух - земя .. от дистанция !
Таки написа:Защо ..? Аз писах за "дистанция" , а не за липса на престрелки. Освен това, битките тип "гърди с гърди" и "на нож" са демоде. Сега - с крилати ракети или ракети въздух - земя .. от дистанция !
Не бе - мисълта ми беше, че може би и те са се дистанцирали - та са станали нещо съвсем друго
Таки написа:Защо ..? Аз писах за "дистанция" , а не за липса на престрелки. Освен това, битките тип "гърди с гърди" и "на нож" са демоде. Сега - с крилати ракети или ракети въздух - земя .. от дистанция !
внимавай да не уцелиш живия му щит "Гоце", та от "collateral damages" да стане голяма беля
Последната промяна е направена от komarKo на Пон 26 Яну 2009, 17:26; мнението е било променяно общо 2 пъти
Breaking News
Бойко Борисов чете лекция в Харвард на 2 февруари
http://mediapool.bg/show/?storyid=148304#msgs
http://mediapool.bg/show/?storyid=148304#msgs
Realistka-
Таки написа:Аз ще поискам от Гаджоков да потвърди, че в момента не е модератор на МпФ. Ако той продължава да е, аз ще поставя за обсъждане въпроса за неговото НЕ ПРИЕМАНЕ като член на ЕСФ.
въпреки ,че съм снизходителен към болните от форумотромбоза,понятно защо , все пак, трябва да си доста голямо перде ....
както и да е - модераторстването в медияплюл показа кой , какъв е ....
на всички !
Parti pris
Защо нашият благоверен форум не опита да се освободи от своята предвзетост по отношение на новодошлите?
Някои въпроси са толкова кратки ...
... а изискват "невъзможно" дълги отговори..
Аз разбирам всякакъв тип реакции, защото познавам това минало. Но именно понеже го познавам, и именно понеже имаме редица прецеденти, които показват, че при добро желание нещата могат да започнат отначало ( ако не с бели дрехи, поне с добри намерения ) , аз не се притеснявам от желанието на К.Г. да пише тук.
Повтарям и тук, за да го видят по-лесно, че приемането на "membership applications" на Гаджоков и на gigatev е закъсняло с около 2 седмици поради моя админска разсеяност, а не поради каквито и да е други причини.
Логик, какъв отговор може да замести цели 6 години информация, която ти липсва? 2002-2007. Та това 4 години следване + 2 години аспирантура.. Ако добавим и ЕСФ-периода - 7 години и половина..Защо нашият благоверен форум не опита да се освободи от своята предвзетост по отношение на новодошлите?
Аз разбирам всякакъв тип реакции, защото познавам това минало. Но именно понеже го познавам, и именно понеже имаме редица прецеденти, които показват, че при добро желание нещата могат да започнат отначало ( ако не с бели дрехи, поне с добри намерения ) , аз не се притеснявам от желанието на К.Г. да пише тук.
Повтарям и тук, за да го видят по-лесно, че приемането на "membership applications" на Гаджоков и на gigatev е закъсняло с около 2 седмици поради моя админска разсеяност, а не поради каквито и да е други причини.
Последната промяна е направена от Таки на Пон 26 Яну 2009, 19:44; мнението е било променяно общо 1 път
И аз, но мен пък кой ли ме пита?!
Ако Краси продължава да бъде модератор на МпФ, ще те попитам аз, заедно с другите.
Между другото, мисля че няма лошо и Боян и Калчев да пишат тук, в края на краищата, вместо да ни отговарят там, в оня форум, не е ли по-достойно очи в очи да си казваме грешките?!
" Между другото "
Между другото, надявам се да прочетат тази твоя брилянтна идея и да ти отговорят.Между другото, мисля че няма лошо и Боян и Калчев да пишат тук.
Наде,Надя написа:Между другото, мисля че няма лошо и Боян и Калчев да пишат тук, в края на краищата, вместо да ни отговарят там, в оня форум, не е ли по-достойно очи в очи да си казваме грешките?!
А не е ли по-добре, като израз на добра воля, преди твоето предложение да се осъществи, ти да разкриеш самоличността си...
По този начин ще покажеш как действат добрите комунисти...колко обичат хората и т.н. и т.н..
Ето ти "очи в очи"
Realistka-
Ами да пише, човекът!
Значи, късите въпроси могат да получат и къси отговори. Пък като прочетем, какво пише новодошлият - който и да е той, или ще се създаде някакъв плодотворен диалог, или ще се скараме. Но това важи за всеки - и новодошъл, и "стар".Таки написа:... аз не се притеснявам от желанието на К.Г. да пише тук.
Ами то излиза, че във всеки от нас дреме по един кадровик...
Хайде, без...хайде без..глупости.
Аз разбира се, поради греховното си минало, може да бъда обвинена в пристрастност, но...
Хайде, без...хайде без..глупости.
Аз разбира се, поради греховното си минало, може да бъда обвинена в пристрастност, но...
Realistka-
Перверзни желания Надини
Като ти пръснат в очите от техния субстрат, наричайки те при това фрустрат, тогава ще те питам пък аз!Надя написа:... вместо да ни отговарят там, в оня форум, не е ли по-достойно очи в очи да си казваме грешките?!
Чета добавеното от Реалистка. Ако замени трите многоточия с текст, може и да разбера у кого съзира "кадровика".
Няма да ги заменя...Логик написа:Като ти пръснат в очите от техния субстрат, наричайки те при това фрустрат, тогава ще те питам пък аз!Надя написа:... вместо да ни отговарят там, в оня форум, не е ли по-достойно очи в очи да си казваме грешките?!
Чета добавеното от Реалистка. Ако замени трите многоточия с текст, може и да разбера у кого съзира "кадровика".
Много съм ясна даже...
Казвам "във всеки от нас..."
Не ти ли е ясно?...
Realistka-
Страница 5 от 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Страница 5 от 41
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите