Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
+20
gigatev
(Apostol na Svobodata)
blag009
дечо
pheras
Лаик
Надя
nikiforov
chocho
Радомир
komarKo
Помощ, граждани!
Логик
Робърт Боев
Homan
Boabab
Admin
Агата
Таки
Realistka
24 posters
Страница 9 от 41
Страница 9 от 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Без връзка с предишния разговор!
Такава партия е вредна и аз не мога да стоя в нея, заяви напусналият ДСБ Нено Димов
29 януари 2009 | 07:27 | Агенция "Фокус"
София. Мандатът не може да се купува, заяви в предаването „Денят започва” на БНТ напусналият вчера Парламентарната група на „Демократи за силна България” Нено Димов. Такава партия е вредна и аз не мога да стоя в нея, допълни още той. Причината за това негово решение Димов обясни с появата на документ в медиите – преди десет дни, от който стават ясни предложения за коалиционност. На въпрос дали ще се присъедини към друга парламентарна група, Димов заявим: „Аз съм записал, че желая да завърша като независим мандата си”.
Тук
реалистке,
спомняш ли си, че антонела понева преди пишеше в медияпул?
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
komarKo написа:къде си бе, Лаик!
помислих, че си се преселил на Аруба
чак пък толкова ли на мутра мязам
не, но пътувах и работих яко
Признавам си най-честно ..
.. че всеки път, когато чета постинг на Лаик, в мен се събужда носталгия по социализма. Не поради съдържанието на постинга, а поради самия ник: на гръцки "Народна Република" е "Лаики Димократия".
Това е чисто византийски проблем, така че не му обръщайте внимание. На гръцки има дума "лаикизмос" = "лаицизъм" , но името "Лаик" всеки грък ще възприеме като "Народен" ( "Лаикос" ) . Имаме дори цяла партия, която е нагодила инициалите си, та да звучат като "Народ" - "ЛАОС" . Не се притеснявай, Лаик, тя е крайно-дясна.
Това е чисто византийски проблем, така че не му обръщайте внимание. На гръцки има дума "лаикизмос" = "лаицизъм" , но името "Лаик" всеки грък ще възприеме като "Народен" ( "Лаикос" ) . Имаме дори цяла партия, която е нагодила инициалите си, та да звучат като "Народ" - "ЛАОС" . Не се притеснявай, Лаик, тя е крайно-дясна.
Не си спомням!Агата написа:Такава партия е вредна и аз не мога да стоя в нея, заяви напусналият ДСБ Нено Димов
29 януари 2009 | 07:27 | Агенция "Фокус"
София. Мандатът не може да се купува, заяви в предаването „Денят започва” на БНТ напусналият вчера Парламентарната група на „Демократи за силна България” Нено Димов. Такава партия е вредна и аз не мога да стоя в нея, допълни още той. Причината за това негово решение Димов обясни с появата на документ в медиите – преди десет дни, от който стават ясни предложения за коалиционност. На въпрос дали ще се присъедини към друга парламентарна група, Димов заявим: „Аз съм записал, че желая да завърша като независим мандата си”.
Тук
реалистке,
спомняш ли си, че антонела понева преди пишеше в медияпул?
Какъв беше никът й?!
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Лаик написа:ЧРД, Риъл!
Мн.здраве и разкош па' да почерпиш
За мн.години на всички
Здравей и благодаря!
Ти почерпи ли...за нещо си?!
Щото аз колчем надникнех тук все това коментирахте...твоите опити да минеш метър...
Кажи си сега!
Realistka-
"а поради самия ник"
някога много отдавна (около 11/09) попаднах на банда политикани, които разпалено се ръфаха под статиите в mediapool, стана ми интересно и се включих, но трябваше все някак да се дистанцирам
Realistka написа:Лаик написа:ЧРД, Риъл!
Мн.здраве и разкош па' да почерпиш
За мн.години на всички
Здравей и благодаря!
Ти почерпи ли...за нещо си?!
Щото аз колчем надникнех тук все това коментирахте...твоите опити да минеш метър...
Кажи си сега!
опити не е имало, като сколасаме да организираме мудурация в която успея да се включа, ще ви
но трябваше все някак да се дистанцирам
Ясно де.. Майтапим се.
Интересно е, че много хора се смятат за "елит" , но не се е появил досега ник "Елитик" или поне "Елитка" ..
Виж, един от двамата ни топ-поети и нобелови лауреати, Одисеас Елитис, хич не е страдал от скрупули, а си е избрал този псевдоним. Но е наистина елитен, майната..
Интересно е, че много хора се смятат за "елит" , но не се е появил досега ник "Елитик" или поне "Елитка" ..
Виж, един от двамата ни топ-поети и нобелови лауреати, Одисеас Елитис, хич не е страдал от скрупули, а си е избрал този псевдоним. Но е наистина елитен, майната..
Последната промяна е направена от Таки на Чет 29 Яну 2009, 17:05; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:Ясно де.. Майтапим се.
Единак, Джедай
Радомир написа:Реалистке, ЧРД!
Благодаря ти, Радомире!
А аз ще се радвам, ако се появяваш и без рождени дни...
Realistka-
Единак, Джедай
Ааа, този номер не се брои.. Днес "Джедай" , а утре "Овчарче" . Така и баба Гица von Richthofen знае ...
по повод намеци ....
За съжаление единственият ден, в който мога да се включа в мудурационна дейност е Петък. И то не всеки ... В останалото време от работната седмица се изявявам като наемна работна ръка на чужди капиталисти, които изискват 12-14 часово внимание, обгрижване и дундуркане ... Съжалявам, наистина ... Ако някой иска, може да ме види в Халбите на големите кьошета между 12.30 и 13.30 почти всеки ден - обикновено пред салата ... без ракия
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Таки написа:Ааа, този номер не се брои.. Днес "Джедай" , а утре "Овчарче" . Така и баба Гица von Richthofen знае ...
то и елито така, вчера мазало с пръст у севлиевскио, неска у президентскио
Homan написа:За съжаление единственият ден, в който мога да се включа в мудурационна дейност е Петък. И то не всеки ... В останалото време от работната седмица се изявявам като наемна работна ръка на чужди капиталисти, които изискват 12-14 часово внимание, обгрижване и дундуркане ... Съжалявам, наистина ... Ако някой иска, може да ме види в Халбите на големите кьошета между 12.30 и 13.30 почти всеки ден - обикновено пред салата ... без ракия
Обикновен капитализъм, би казал Таки...
Homan написа:За съжаление единственият ден, в който мога да се включа в мудурационна дейност е Петък. И то не всеки ... В останалото време от работната седмица се изявявам като наемна работна ръка на чужди капиталисти, които изискват 12-14 часово внимание, обгрижване и дундуркане ... Съжалявам, наистина ... Ако някой иска, може да ме види в Халбите на големите кьошета между 12.30 и 13.30 почти всеки ден - обикновено пред салата ... без ракия
дежа ву, само кръчмата е друга и вместо зеленчук пържолка, 2
Лаик написа:Homan написа:За съжаление единственият ден, в който мога да се включа в мудурационна дейност е Петък. И то не всеки ... В останалото време от работната седмица се изявявам като наемна работна ръка на чужди капиталисти, които изискват 12-14 часово внимание, обгрижване и дундуркане ... Съжалявам, наистина ... Ако някой иска, може да ме види в Халбите на големите кьошета между 12.30 и 13.30 почти всеки ден - обикновено пред салата ... без ракия
дежа ву, само кръчмата е друга и вместо зеленчук пържолка, 2
Аз нал съм уфсъ, тревопасно демек, бегам от , но пилешко не отказвам... което ме посеща за Кактуса... и Екзотичното им пилешко .... Снобе, де си?
Homan-
Хайде, лека вечер...
Аз продължавам да си правя Project Management-a
Homan-
Петоъгълници, петолъчки...
Халбите не са ли на малките пет кьошета?Homan написа: Ако някой иска, може да ме види в Халбите на големите кьошета...
Споменаваш за пилешко, не ядеш свинско, а как си с телешкото? Джоланче, нещо така? То сега и на агнешкото му наближава редът. Преди да е станало шилешко или па овчо...
Обикновен капитализъм, би казал Таки...
Таки би казал каквото би казал, след като научи за колко кинти на месец човек се съгласява да работи днес по 12-14 часа на ден в уипъблик оф Бългеъуия.
До тогава Таки би запазил едно дискретно мълчание.
До тогава Таки би запазил едно дискретно мълчание.
nikiforov написа:ЧРД !
Здраве и добра връзка !
Благодаря ти, Стойчо!
И аз ти желая добра и редовна връзка!
Realistka-
Страница 9 от 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Страница 9 от 41
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите