Познай резултата на изборите !
+12
Boabab
Apostola na Svobodata
Надя
Агата
Логик
(Стоян Христов)
chocho
marapepelia6ka
Лаик
nikiforov
komarKo
Таки
16 posters
Страница 8 от 12
Страница 8 от 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Познай резултата на изборите !
Значи съм извън класацията.ОК ще се постараяnikiforov написа:HEXE написа:Спокойно - аз съм от кротките луди Мама ги наричаше милооткачилиnikiforov написа:Амине , админе , кво ти трябваше да се "правиш" на европеец ....
тия тримата , ще ти "разкажат" играта ...
не си в тройката !
поне в моята
Аз поне много не съм ти дотягала, само три години.Таки написа:Осем години я разказват, ама .. и аз съм чукча (когато требе) ..
nikiforov написа:Амине , админе , кво ти трябваше да се "правиш" на европеец ....
тия тримата , ще ти "разкажат" играта ...
Защо в бъдеще време ... ?
Нещата може да нямат край, но винаги имат начало!
Апостоле, стремежът ти към "обективизъм" те прави или сляп, или наивен. Това е, което писах, без никакво желание да те обиждам. Затова и в стила на форумното общуване написах, че "подмиваш" чуждата мръсотия. Ето ти последния пример: в 13:45 аз пиша нещо. Точно след 5 (пет!) минути, в 13:50 ония двамата вече са на оградата, от която всъщност никога не са слизали, и започват да редят своите купчинки. Докато станат 11 (единадесет!). На подобно храносмилане всяка сврака би завидяла! Не са пропуснати и внуците ми. И какво ни съветваш? Да грабнем и ние маркучите ли? Хайде попрегледай темите тук: снимки, анализи, разкази... Е, понякога и разправии, но между нас. После сравни тукашното с тамошното: там ще откриеш единствено кенефните метафори на тримата по наш адрес. Та те изобщо не се изправят от клекалото, а ти искаш да водим диалог с тях! Хайде, олан! Отгоре на всичко хора, които Партията-ръководителка е пращала на поредната специализация в чужбина, а Държавна сигурност е инжектирала в "свободните" радиостанции, си позволяват да предявяват претенции към политическата активност на тези, които не са се радвали на партийно-държавната благосклонност. И това се върши от хора, които ежедневно притичват между канцеларията на Гоце Първанов, счетоводствто на Гоце Първанов и клозета на Гоце Първанов! Нахално е, Апостоле, и дано най-накрая го разбереш. Аз повече няма да ти го обяснявам.Apostola na Svobodata написа:Не Логик, това е голяма грешка, която именно Ти Логик правиш в този момент!
Помисли и ако искаш може и в двустранен разговор да отрегулираме много от нещата!
Темата е:
"Познай резултата на изборите !"
Защо го обърнахте на дъра-бъра?
"Познай резултата на изборите !"
Защо го обърнахте на дъра-бъра?
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Обновяване
Таблицата на играта (виж горе) е обновена с данните на днес публикуваното проучване на "Барометър Инфо" .
Между 5 и 8 партии в следващия парламент
http://www.vsekiden.com/?p=53259
......
На предстоящите избори за ГЕРБ биха гласували 25,7 на сто от всички избиратели, сочат резултатите от проучването на Центъра за анализи и маркетинг. Преизчислено като процент от гласувалите, подкрепата за ГЕРБ е 35,8 на сто. Подкрепата за мажоритарните листи на ГЕРБ е 24,3 на сто. Това според изследването би осигурило на партията между 75 и 86 пропорционални депутати и между 14 и 19 мажоритарни.
Общо 17,2 на сто биха дали вота си за БСП, което, преизчислено на база гласували, е 23.9 на сто. Общо 16,7 на сто биха подкрепили мажоритарните листи на левицата. Прогнозата на Центъра за анализи и маркетинг е 50-57 пропорционални депутата за левицата и между 6 и 11 мажоритарни.
ДПС получава гласовете на 8,5 на сто от всички избиратели и 12,8 на сто от гласувалите. За пропорционалните листи на движението вота си биха дали 7,8 на сто. Това би осигурило на ДПС между 27 и 31 пропорционални депутата и 5-6 мажоритарни.
За “Атака” биха гласували 6,4 на сто от всички и 8,9 на сто от гласуващите. Мажоритарните листи на партията имат подкрепата на 6,3 на сто. Според социолозите “Атака” ще разполага с 18-21 пропорционални депутата.
Общо 4,1 на сто заявяват подкрепа за Синята коалиция, което е 5,7 на сто от гласувалите. Общо 3,7 на сто биха подкрепили мажоритарните кандидати на коалицията. Прогнозата е за 12-14 пропорционални народни представители.
Коалицията “Лидер и Новото време” получава 2,8 на сто, или 3,9 на сто от гласувалите. Според Центъра за анализи и маркетинг, възможно е тази коалиция да не излъчи депутат, но може и да получи 8-10 пропорционални депутатски места в парламента.
Подобна е прогнозата за РЗС, която може да разчита на 2,6 на сто от всички избиратели или 3.6 на сто от гласувалите. НДСВ би имала гласовете на 2,5 на сто от всички избиратели или 3,5 на сто от гласувалите.
Според социолозите, НДСВ също, ако попадне в парламента, може да получи между 8-10 пропорционални депутатски места.
......
Ето едно мнение на възмутен Български гражданин:
Посолството ни в Хага осигурява гласове само за ДПС
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=64928&format=html
Посолството ни в Хага осигурява гласове само за ДПС
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=64928&format=html
"Алфа рисърч": Расте одобрението за АТАКА в провинцията
"Балансьорът в следващия парламент ще бъде АТАКА и от партията на Волен Сидеров ще зависи на ляво или на дясно ще бъде наклонена везната." Това заяви вчера социологът Юрий Асланов от АФИС. Според него главната битка остава между ГЕРБ и БСП, а коалицията е единствения вариант на управление, иначе се отива на нови избори.
ТУК
"Балансьорът в следващия парламент ще бъде АТАКА и от партията на Волен Сидеров ще зависи на ляво или на дясно ще бъде наклонена везната." Това заяви вчера социологът Юрий Асланов от АФИС. Според него главната битка остава между ГЕРБ и БСП, а коалицията е единствения вариант на управление, иначе се отива на нови избори.
ТУК
Волен Христов не отрече онзи ден в интервю, че АТАКА и той може да не участват в правителство, но може да подкрепи/ят/ правителство на ГЕРБ със СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.Стоян Христов написа:"Алфа рисърч": Расте одобрението за АТАКА в провинцията
ТУК
Стана ясно, че АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП и ДПС!
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Apostola na Svobodata написа:Волен Христов не отрече онзи ден в интервю, че АТАКА и той може да не участват в правителство, но може да подкрепи/ят/ правителство на ГЕРБ със СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.Стоян Христов написа:"Алфа рисърч": Расте одобрението за АТАКА в провинцията
ТУК
Стана ясно, че АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП и ДПС!
Разбира се,но тука на масата трябва да се видят програми,и най важното приоритети.Ако е за доброто на България,и изтормозеният Български народ(от ком.робство,и от криминалният 20-сет годишен преход)аз съм ЗА подкрепа на правителсво на ББ.НО ако правителството завърти палачинката....ще има със сигурност червен картон.
Този път консенсуса помежду ни е налице!Стоян Христов написа:Apostola na Svobodata написа:Волен Христов не отрече онзи ден в интервю, че АТАКА и той може да не участват в правителство, но може да подкрепи/ят/ правителство на ГЕРБ със СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.Стоян Христов написа:"Алфа рисърч": Расте одобрението за АТАКА в провинцията
ТУК
Разбира се,но тука на масата трябва да се видят програми,и най важното приоритети.Ако е за доброто на България,и изтормозеният Български народ(от ком.робство,и от криминалният 20-сет годишен преход)аз съм ЗА подкрепа на правителсво на ББ.НО ако правителството завърти палачинката....ще има със сигурност червен картон.
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Синята летва е невъзможно висока ...
.. та със сигурност ще бъде преодоляна отдолу . Въпросът е дали - все-пак - в изправено положение или пълзешком ..
След финализирането на състава на СК с включването на Гергьовден, летвата й от 2005 г. изглежда така:
Днешната Синя Коалиция през 2005 г.:
Проценти върху гласувалите: 16% .
Гласове: 580 000 гласа.
В светлината на тези числа, едни 8% на 5.07 биха били чист провал - загуба на половината от подкрепата преди 4 години. Ако на 5.07. сините осъществят своята "програма минимум" = 100 000 повече от евроизбора = 304 000 гласа, това ще бъдат между 8 и 9 % от гласувалите.
След финализирането на състава на СК с включването на Гергьовден, летвата й от 2005 г. изглежда така:
Днешната Синя Коалиция през 2005 г.:
Проценти върху гласувалите: 16% .
Гласове: 580 000 гласа.
В светлината на тези числа, едни 8% на 5.07 биха били чист провал - загуба на половината от подкрепата преди 4 години. Ако на 5.07. сините осъществят своята "програма минимум" = 100 000 повече от евроизбора = 304 000 гласа, това ще бъдат между 8 и 9 % от гласувалите.
Две нови проучвания
Формация ... "Медиана" ... АФИС
ГЕРБ ......... 30.0% ..... 27.9%
БСП .......... 25.0% ..... 25.0%
ДПС .......... 11.9% ..... 15.1%
Атака ........ 10.3% ..... 10.2%
С.К. .......... 7.6% ...... 6.4%
НДСВ .......... 4.4% ...... 4.2%
РЗС ........... 4.0% ...... 3.7%
Лидер ......... 3.9% ...... 4.0%
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2244151
Ще подновя данните в таблицата и ще я постна отново, тук. Изяснявам, че не поствам частта с прогнозите на отделните агенции (които ще се класират по същия начин, както и участващите в играта) , а само техните средни прогнози за различните партии.
Макар че това няма значение за класацията, съобщавам, че досега най-близко до средната прогноза на агенциите е Боев. Тоест, той има най-големи основания да не си сменя прогнозата.
ГЕРБ ......... 30.0% ..... 27.9%
БСП .......... 25.0% ..... 25.0%
ДПС .......... 11.9% ..... 15.1%
Атака ........ 10.3% ..... 10.2%
С.К. .......... 7.6% ...... 6.4%
НДСВ .......... 4.4% ...... 4.2%
РЗС ........... 4.0% ...... 3.7%
Лидер ......... 3.9% ...... 4.0%
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2244151
Ще подновя данните в таблицата и ще я постна отново, тук. Изяснявам, че не поствам частта с прогнозите на отделните агенции (които ще се класират по същия начин, както и участващите в играта) , а само техните средни прогнози за различните партии.
Макар че това няма значение за класацията, съобщавам, че досега най-близко до средната прогноза на агенциите е Боев. Тоест, той има най-големи основания да не си сменя прогнозата.
Батева нежност ..
Покажи ми коалиционния си партньор, за да ти кажа какъв (идиот) си ...
Иначе аз умрем за "добрия разказ" , още от времето на Овчарчето ...
СорсДа, много приемливи са партиите, членки на Европейската народна партия, като рамка. Оттук нататък дали ще се разберем с тях не знам. Какво предлагат те? Голяма част от тях носят пасивите на старото управление. Как ще се приеме от хората? Дали това няма да е една подмяна на вота? Не случайно черният PR и програмата на БСП е изградена върху това, че ако ГЕРБ спечели, ще върне Костов. Те си играят точно с тези страхове на хората”, каза Борисов.
Иначе аз умрем за "добрия разказ" , още от времето на Овчарчето ...
Дали не се пука още един балон ?
http://izbori2009.focus-news.net/?show=news&nid=198641 473 са издадените удостоверения за гласуване на друго място за предстоящите парламентарни избори, съобщи за Агенция „Фокус” говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Ралица Негенцова. Удостоверенията, издадени за гласуване по настоящ адрес, са почти двойно повече – 73 225. Според Негенцова с около 2000 повече са издадените искания за гласуване на друго място, спрямо изборите през 2005 г.
Като гледам някои прогнози ...
.. мисля че е време за създаване на нова, синя аритметика :
1 + 1 = 1.5
1 + 1 + 0.2 = 1.4
1 + 1 + 0.2 + 0.3 = 1.2
И т.н.
1 + 1 = 1.5
1 + 1 + 0.2 = 1.4
1 + 1 + 0.2 + 0.3 = 1.2
И т.н.
Научавам, че в събота ще има синьо софийско джамбуре
Надявам се, че сините колеги-папарачи ще постнат фотки!
за съжаление -никога вече няма да има такива кадри ...
а може би е нормално !?!?!!!
а може би е нормално !?!?!!!
Страница 8 от 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Фотография 3
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/
Страница 8 от 12