Познай резултата на изборите !
+12
Boabab
Apostola na Svobodata
Надя
Агата
Логик
(Стоян Христов)
chocho
marapepelia6ka
Лаик
nikiforov
komarKo
Таки
16 posters
Страница 9 от 12
Страница 9 от 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Широкоъгълни кадри
Абе .. знам ли ..? Нали показах, преди евроизборите, кадри от атински и солунски митинги. При нас хората продължават да обичат предизборния калабалък.за съжаление -никога вече няма да има такива кадри ...
а може би е нормално !?!?!!!
Ако зажалиш някой ден ...
.. за Божидар Димитров и Вежди Рашидов във формата на ГЕРБ-клип, натисни долу:
http://www.gerb.bg/bg/gerbtv/media/from/home/video/59
http://www.gerb.bg/bg/gerbtv/media/from/home/video/59
Re: Познай резултата на изборите !
доста постно...
мисля ,че включването на тия двамата е грешка
"номерът " с кунева ЕДВА ли ще се повтори ...
мисля ,че включването на тия двамата е грешка
"номерът " с кунева ЕДВА ли ще се повтори ...
сигурацияТаки написа:Надявам се, че сините колеги-папарачи ще постнат фотки!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Съществуват три разновидности хора - тези, които виждат(Чуват); тези, които виждат, когато им показват; и тези, които не виждат.
сигурация
Само че ще се качиш максимално високо, за да се вижда огромната тълпа! Я питай в храма, не може ли да те пуснат при камбаните?
Мен навсякъде ще ме пуснат, ако поискам, ама имам страх от високоТаки написа:Само че ще се качиш максимално високо, за да се вижда огромната тълпа! Я питай в храма, не може ли да те пуснат при камбаните?
ама имам страх от високо
Тогава ще помолиш батко си Боян. През 2005 г. той се беше качил на покрива на един автобус.
Таки написа:Само че ще се качиш максимално високо, за да се вижда огромната тълпа! Я питай в храма, не може ли да те пуснат при камбаните?
Високо плюеха, ниско ближеха
Аз обичам сама да си правя фоткитеТаки написа:Тогава ще помолиш батко си Боян. През 2005 г. той се беше качил на покрива на един автобус.
Напомням,
че остават още 6 дена, преди този топик да се заключи (до 5.07) . Последен ден за участие: 30.06, 23:59 !
ПАК ни го НАЧУКАХА: двойно гласуване за турците и НОВОТО: вътрешен изборен туризъм...
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsCat=C&NewsID=1245663129
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsCat=C&NewsID=1245663129
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Квичът на деня
- За какво квичим днес?
- Днес квичим за Доган.
- Аха .. Дето поискал да показва свои снимки гол - да сме видели колко бил строен и запазен за годините си?
- Не, това е от друг квич. Доган се опитал да обясни в едно село разликата между изпълнителната и другите власти..
- Аха.. По Догановски ..
- Да! А ние - по десебарски!
- Ихаааа!
- Днес квичим за Доган.
- Аха .. Дето поискал да показва свои снимки гол - да сме видели колко бил строен и запазен за годините си?
- Не, това е от друг квич. Доган се опитал да обясни в едно село разликата между изпълнителната и другите власти..
- Аха.. По Догановски ..
- Ихаааа!
Прогноза на МБМД
ГЕРБ ...... 28 - 32 %
КзБ ....... 17 - 22 %
ДПС ........ 9 - 12 %
Атака ...... 8 - 10 %
СК ......... 7 - 8 %
НДСВ ....... 4 - 5 %
РЗС ........ 4 - 5 %
Лидер ...... 4 - 5 %
КзБ ....... 17 - 22 %
ДПС ........ 9 - 12 %
Атака ...... 8 - 10 %
СК ......... 7 - 8 %
НДСВ ....... 4 - 5 %
РЗС ........ 4 - 5 %
Лидер ...... 4 - 5 %
Таки написа:- За какво квичим днес?
- Днес квичим за Доган.
- Аха.. По Догановски ..
- Ихаааа!
Абе, можеше и да мине мазането ти, ако Доган беше барем портиер в изпълнителната власт...
" Абе, можеше и да мине мазането ти "
Мазане - немазане, аз държа да покажа, че в мрежовото пространство не битуват само послушковци - добродушковци с топли, влажни погледи.
Последната акция "Доган" не е достойна за днешна Европа, а за Германия преди 70 години. Надявам се, че внуците на Гьобелс ще "повторят" дядо си като фарс!
Последната акция "Доган" не е достойна за днешна Европа, а за Германия преди 70 години. Надявам се, че внуците на Гьобелс ще "повторят" дядо си като фарс!
Дали Доган се е изпуснал?
Според мен - не. Но историята е със седмична давност, та ако е искал да се прочуе изказването му, това щеше да стане доста по-рано.
Той просто се е опитал, прекалявайки с лаичността, да обясни разликата между властите. Може би отговаряйки на някакъв въпрос. Неговото изказване се превежда така: "Не е достатъчно да имаме депутати в НС, а трябва да сме достатъчно силни, за да участваме в изпълнителната власт. Защото тя раздава ранътъ".
Той просто се е опитал, прекалявайки с лаичността, да обясни разликата между властите. Може би отговаряйки на някакъв въпрос. Неговото изказване се превежда така: "Не е достатъчно да имаме депутати в НС, а трябва да сме достатъчно силни, за да участваме в изпълнителната власт. Защото тя раздава ранътъ".
Първо се прекръстете три пъти,
второ отдалечете вашите чада - генетични демократи от помещението , и трето - хванете кръст с европейска лапа чилична и го насочете към екрана си ! Говори самият Велзевул, проклятието на България !
Нови открития на синята аритметика
Боряна Димитрова, син математик от катедра "Алфа рисърч":
Твърдението се подкрепя с графика, в която на СК се дават 7.5% (може да се види по-горе) . А защо 7.5 е "увеличаване" спрямо 8 , това е сложно да се обясни, друзья. Нима всички разбират парадоксите на изкривеното четиримерно пространство-време ?
ДокладАПетият стабилен и сигурен участник в следващия парламент е десният съюз. "Синята коалиция" дори увеличава подкрепата си а не само я задържа при нарасналата избирателна активност.
Твърдението се подкрепя с графика, в която на СК се дават 7.5% (може да се види по-горе) . А защо 7.5 е "увеличаване" спрямо 8 , това е сложно да се обясни, друзья. Нима всички разбират парадоксите на изкривеното четиримерно пространство-време ?
" Доган произведе нова предизборна дъвка "
Това е заглавието на "Дневник" . А няколко реда по-долу:
Соурсът
Какво излиза? Доган ли произведе нова предизборна дъвка, но я е крил една седмица, или симпатизантът на ГЕРБ, а после опозицията и медиите? Мисля, че въпросът е за пийсе стинки...Изказванията на Доган за неговото всесилие са от 18 юни, но станаха известни едва в четвъртък, след като симпатизант на ГЕРБ ги разпространи в интернет. Цял ден изявленията бяха коментирани от опозицията и от медиите, ДПС беше наречено чудовище, а премиерът Сергей Станишев - марионетка.
Соурсът
Таки написа:второ отдалечете вашите чада - генетични демократи от помещението , и трето - хванете кръст с европейска лапа чилична и го насочете към екрана си ! Говори самият Велзевул, проклятието на България !
въпреки , "хуморът" ти , на мен не ми е смешно !
прилича ми на борбаТА срещу комунизма по форумите - далеч от .....
Това е замислено, обработено и лансирано по този предизвикателен начин...nikiforov написа:нали никой не се заблуждава , че доган се е "изпуснал "...?
Мисля, че е адресирано съм симпатизантите на дясното пространство...
Целта е да бъдат нахъсени максимално...
Мисля, че тройната коалиция не желае да спечели изборите, а искат да се оттеглят на заслужет отдих......И затова са пуснали Доган...щото се страхуват, че може и да ги спечелят...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Страница 9 от 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Фотография 3
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/