МЕХАНА "Старите пънове"
+14
jovina
Homan
komarKo
Таки
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
Надя
Логик
Boabab
Admin
nikiforov
сноб
Лаик
chocho
18 posters
Страница 7 от 16
Страница 7 от 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: МЕХАНА "Старите пънове"
Homan написа:А там, там на чардака се случват вечерни приказки, епикурейски занимания и среднощни срещи със звездите Айдее .... отнесох се ....
Общо взето и моята съботна вечер преминава по същият начин.
Хоман има голяма вероятност на 5 да съм в София. Няма много време до тогава и знам, че два, три поста не са достатъчна мотивация, но в името на любовта към кучовците поне ще се радвам ако намериш мъничко желание да се видим и пием по бира. По нататък ще ти пратя телефона си на лични. Естествено няма да се обидя ако си прекалено ангажирана и не намериш време.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
marapepelia6ka написа:Homan написа:А там, там на чардака се случват вечерни приказки, епикурейски занимания и среднощни срещи със звездите Айдее .... отнесох се ....
Общо взето и моята съботна вечер преминава по същият начин.
Хоман има голяма вероятност на 5 да съм в София. Няма много време до тогава и знам, че два, три поста не са достатъчна мотивация, но в името на любовта към кучовците поне ще се радвам ако намериш мъничко желание да се видим и пием по бира. По нататък ще ти пратя телефона си на лични. Естествено няма да се обидя ако си прекалено ангажирана и не намериш време.
Хаааа, 5 Юни, Петък - хубава дума каза, Пепеляшке! Я да спретнем едно биропиене ... ако е възможно след 17.00 обаче ... Допълнително ще уточним мястото, но вече ми се въртоли една идея
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Да добавя и своя глас ..
.. в хвалебствения хор на съботните вечерни сбирки. Миналата събота се събрахме при вилни съседи и започнахме дегустацията на една чудна домашна ракия от Търговище. Беше този хубав час, когато последните слънчеви лъчи оцветяват в оранжево околните планини и природата затихва, сякаш омаяна от собствената си майска красота. Домакинята беше направила и салата от бакла собствено производство, която се оказа хубаво мезе за ракия. Когато започна финалният кръг на конкурса на Евровизията, всички бяхме порядъчно развеселени, та се отдадохме на колективно оплюване на самото мероприятие изобщо и на неговите участници в частност. Е, в рамките на тази гавра ние оценихме жеста на българската комисия и публика, които дадоха 12 точки на ония лигльо Сакис Рувас, напълно незаслужено от музикална гледна точка, но радостно като знак на добро отношение към южната съседка. Аз бях доволен също да видя, че гърците пък почетоха с 12 т. песента на барон Lloyd Webber - един от живите класици на жанра.
Последната промяна е направена от Таки на Пет 22 Май 2009, 11:27; мнението е било променяно общо 2 пъти
Homan написа:... ако е възможно след 17.00 обаче ... Допълнително ще уточним мястото, но вече ми се въртоли една идея
Супер.
Обичам биропиенето.
След 17 е съвсем възможно и удобно.
Таки написа:.. . Когато започна финалният кръг на конкурса на Евровизията, всички бяхме порядъчно развеселени, та се отдадохме на колективно оплюване на самото мероприятие изобщо и на неговите участници в частност.
Ха!
Ако мислиш, че аз съм възхитена от нашият човек-глас?
Обаче ми навяваш интересни мисли за баклата.
Обаче ми навяваш интересни мисли за баклата
За баклата или за питието към нея ..? Впрочем, баклата беше сварена и сервирана със зехтин.
Да си довърша мисълта от предишния постинг, с една тюбка в чест на барона:
Ако Презвитерът беше наш член, бих го поздравил с нещо от Jesus Christ Superstar .
Да си довърша мисълта от предишния постинг, с една тюбка в чест на барона:
Ако Презвитерът беше наш член, бих го поздравил с нещо от Jesus Christ Superstar .
Ако знаеш как пия ракия направо ме грози директно бан по Ай Пи
Смесвам я с компот от сливи.
Иначе аз приготвям зелен боб по близък начин. Но слагам и кисело мляко. Избирам и по младички шушулки.
Иначе аз приготвям зелен боб по близък начин. Но слагам и кисело мляко. Избирам и по младички шушулки.
Смесваш я и с кока кола, което е още по-възмутително!!!marapepelia6ka написа:Ако знаеш как пия ракия направо ме грози директно бан по Ай Пи
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Смесваш я и с кока кола ..
Аааа, за това вече може да се дадат +7 дена, дето викаха Виктор и Мангау ...
Джовииии
клюкарка такава.
Сега ще трябва да се реванширам. Ама бирата я пия чиста.
клюкарка такава.
Е то това оставаше - и бирата да е мешаш с компот от сливи или с кока-колаmarapepelia6ka написа:Джовииии
клюкарка такава.
Малиии от толкова приказки човек ожъднява.
А няма кой да налее по едно работно питие.
А няма кой да налее по едно работно питие.
Ееееех, Надийн Надийн ... колко на ниво беше, когато не си изпускаше нервичките ... Понеже винаги си ми била симпатична, пък и от теб съм се научила да прощавам, ще ти дам кратко разяснение: докторицата (аз демек - за сеирджиите) верно има абитурентка, ама бала е през седмицата, поради което Пепеляшка не може да си позволи пътуване до София в работно време Затова ще отпразнуваме събитието на патерица и ще се използваме случая да направим едно биропиене с Хоманчето ... за жалост Ринки ще пропусне тази сбиркаТочно така, Пепеляшка е при Йови в София, щото докторицата има абитуриентка. Smile
П.П. за жалост на Ринки (той нали като цветарка не пропуска форумни сбирки), не моя, още по-малко на Емпи - въпреки старанията ми не успях да я направя негова и на сем-вото му фенка... отчитам това като сериозен свой пропуск
Хихихи много бих искала да съм в София в момента. За компенсация обаче сега си вземам шапката и отивам на плаж. Пък там ако ми стане горещо все ще намеря сенчесто място и студена биричка.
jovina написа:... отчитам това като сериозен свой пропуск
Какъв пропуск. И за остарялата принцеса ти беше мъчно, че си изгорила всички снимки като млада и слаба. Ей много си сътрадателна значи.
Ми на мен и сега ми е мъчно ... знаеш ли колко е гадно това ... и за друг човек ми е мъчно, въпреки че знам, че не си струва ...пък ти си егати пепеляшката!!! Все забравяш,че тя е положителна героиня!!!marapepelia6ka написа:jovina написа:... отчитам това като сериозен свой пропуск
Какъв пропуск. И за остарялата принцеса ти беше мъчно, че си изгорила всички снимки като млада и слаба. Ей много си сътрадателна значи.
положителна героиня
Според гледната точка мацко.
И Таки гледам в МП го изкарали педофил. Поне да бяха измислили нещо интересно. Помня същият и в закрития форум само с неговата персона се занимаваше. Абе толкова ли им е скучен животът на тия хора....
И Таки гледам в МП го изкарали педофил. Поне да бяха измислили нещо интересно. Помня същият и в закрития форум само с неговата персона се занимаваше. Абе толкова ли им е скучен животът на тия хора....
Последната промяна е направена от marapepelia6ka на Съб 23 Май 2009, 14:15; мнението е било променяно общо 1 път
Даже повече от толковаmarapepelia6ka написа: Абе толкова ли им е скучен животът на тия хора....
верно има абитурентка
Надявам се на една-две хубави абитуриентски снимки. Да похваля публично девойката* , пък нека някои ме наричат "педофил" ...
* Нали ми е била и гостенка, на по-малка възраст.
Ааа, да, как па не!!! И утре ако се скараме, да започнеш да пускаш колажи разни ...без такиваТаки написа:Надявам се на една-две хубави абитуриентски снимки. Да похваля публично девойката, пък нека някои ме наричат "педофил" ...
Гостенка ти е била голямата щерка Тя беше абитурентка преди 4 годиниТаки написа:
И утре ако се скараме, да започнеш да пускаш колажи разни ...
Напоследък колажи пуска само Никифоров. Аз пускам комикси ...
Таки написа:Напоследък колажи пуска само Никифоров. Аз пускам комикси ...
Гледайте сега как ме върнахте от вратата. Нищо, морето няма да избяга.
Таки ако те помоля да ме научиш да правя колажи, нали няма да ми натякваш после колко много си помагал за ограмотяването ми?
Е то все тая Пък нали и Никифоров ще гледа, а както на всички е известно, двамата хич не се долюбваме Тъй че ... забравиТаки написа:Напоследък колажи пуска само Никифоров. Аз пускам комикси ...
Страница 7 от 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Усмивки от старите папки
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5