МЕХАНА "Старите пънове"
+14
jovina
Homan
komarKo
Таки
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
Надя
Логик
Boabab
Admin
nikiforov
сноб
Лаик
chocho
18 posters
Страница 8 от 16
Страница 8 от 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: МЕХАНА "Старите пънове"
Ако той не го направи, аз ще свърша тая работа вместо него - щото съм гледала един друг как го умее това с натякванката и припомнянкатаmarapepelia6ka написа:Таки написа:Напоследък колажи пуска само Никифоров. Аз пускам комикси ...
Гледайте сега как ме върнахте от вратата. Нищо, морето няма да избяга.
Таки ако те помоля да ме научиш да правя колажи, нали няма да ми натякваш после колко много си помагал за ограмотяването ми?
Бай дъ уей, скоро да ти се очертава път към Дългопол?
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
път към Дългопол
Само ако си с мене.
Аааааа ако се не лъжа имаше една фотка с едно магаре (или магарица)
Аааааа ако се не лъжа имаше една фотка с едно магаре (или магарица)
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Школа за колажи
Мога да дам някои съвети, но първо трябва да се снабдиш с някоя добра програма за обработка на снимки.Таки ако те помоля да ме научиш да правя колажи, нали няма да ми натякваш после колко много си помагал за ограмотяването ми?
А дали ще натяквам, ще зависи от успехите ти в колажа. Ако си добра, аз ше разказвам на всички, че това дължиш на мен. Ако не, ще те обвиня в лошо усвояване на моите гениални уроци. Такъв е животът при капитализма и ти, като биз дама, занеш това отлично! ( )
Ползвам случая да кажа на Emma, че човек, на когото е уважена личната претенция относно снимки, не би трябвало да коментира с лека ръка снимки на други.. За да не я .. еммна ...
супер ... че трябва да вържа едно магаре, дето много се е разпасало ... съдружникът ти ще се навие ли да дойде да го озаптим?marapepelia6ka написа:Само ако си с мене.
Таки написа:А дали ще натяквам, ще зависи от успехите ти в колажа. Ако си добра, аз ше разказвам на всички, че това дължиш на мен. Ако не, ще те обвиня в лошо усвояване на моите гениални уроци.
Казват, че съм добра ученичка. Но никога не е късно да се изложи човек.
Коя програма ще ми препоръчаш?
Емпич Емпич, гле'й к'ва си ...сега ще изпуши един друг форумmarapepelia6ka написа:Таки написа:А дали ще натяквам, ще зависи от успехите ти в колажа. Ако си добра, аз ше разказвам на всички, че това дължиш на мен. Ако не, ще те обвиня в лошо усвояване на моите гениални уроци.
Казват, че съм добра ученичка. Но никога не е късно да се изложи човек.
jovina написа:супер ... че трябва да вържа едно магаре, дето много се е разпасало ... съдружникът ти ще се навие ли да дойде да го озаптим?
Хахахаха разсмя ме верно.
Ми питай го. Като дойдем на 5ти.
jovina написа:Емпич Емпич, гле'й к'ва си ...сега ще изпуши един друг форум
Кой бе
Аз нищо не правя. Говорим си тука. Убиваме времето докато дойдат да ме вземат. Така или иначе днес ще стигна до плажа. Само дано не е за едно нощно къпане...
Е ся що се правиш, че не си у нас, а? Барабар със съдружника си?marapepelia6ka написа:jovina написа:супер ... че трябва да вържа едно магаре, дето много се е разпасало ... съдружникът ти ще се навие ли да дойде да го озаптим?
Хахахаха разсмя ме верно.
Ми питай го. Като дойдем на 5ти.
Те ще бъдат две. Но, спокойно, има време. Сега трябва да направя 2-3 други неща, а ти си се запътила за плажа. Приятно прекарване!
Добро утро на всички. Най-хубавото на неделното утро е това, че за никъде не бързаш. Можеш да спиш до късно, но можеш и да станеш за чаша ароматно кафе. Можеш и да не станеш, а просто да се излезжаваш под завивките мислейки за нещо или някой. А може и просто да си четеш с лаптопчето какво са писали другите за теб. Точно както правя аз в момента. Но преди да отида да отговоря исках да ви пожелая хубав отморяващ ден. И да споделя кафето си с вас естествено.
Ей толкова празна кръчма за първи път виждам. Ще сменяме кръчмарката май. А за Хоман как ми е мъчно вече. Казвате имало земетресение, не съм го усетила. Явно абитуриентските емоции в които случайно се оказах потопена са били по високи по скалата на Рихтер.
Оставям по едно питие, нищо че празника според някои няма за какво да се празнува. Колкото и ниско да е просветното ниво на един народ, винаги има единици за които си струва да вдигнеш наздравица. А за духа тази вечер повече няма да говорим
Оставям по едно питие, нищо че празника според някои няма за какво да се празнува. Колкото и ниско да е просветното ниво на един народ, винаги има единици за които си струва да вдигнеш наздравица. А за духа тази вечер повече няма да говорим
Де го народа днес?!
Работим.
За да изкараме пари за цаца и бира.
Жовина,
Остана ми една въпросителна, свързана със серията "Форум с човешко лице". Наистина ли се качихте до Мусала при хубаво време, а на другия ден осъмнахте със сняг 20 сантима? Не че не съм виждал лично подобна рязка промяна, и то много близко до района (най-високите ски-влекове) , но не престава да бъде интересна!
Да бе, направо беше ужасно ... аз лично не се качих съвсем до до върха, защото ме заболя старата травма на коляното ...а иначе в събота бяхме по къси ръкави, а сутринта се събудихме без ток в хижата, сняг почвече от 20 см и вятър със скорост над 100км/час (поне така казаха по телевизията вечерта) ... на моменти спирахме и клякахме за да не ни отвее вятъра ... Не съм гледала с кои мои снимки се е направил на интересен пишман администраторът на въпросния форум, но като ми минат тука емоциите покрай бала на Мирката, ще ви покажа някои от моите любими от този походТаки написа:Остана ми една въпросителна, свързана със серията "Форум с човешко лице". Наистина ли се качихте до Мусала при хубаво време, а на другия ден осъмнахте със сняг 20 сантима? Не че не съм виждал лично подобна рязка промяна, и то много близко до района (най-високите ски-влекове) , но не престава да бъде интересна!
marapepelia6ka написа:Работим.
ей една потенциална спонсорка , любославов !
тц тц тц ... грешка, грешкаааааnikiforov написа:marapepelia6ka написа:Работим.
на моменти спирахме и клякахме за да не ни отвее вятъра
Да, но пък това е било един добър повод, та Апи* да покаже своите планинско-спасителни умения, нали?
* Апи = много популярно гръцко умалително на Апостол.
* Апи = много популярно гръцко умалително на Апостол.
jovina написа:тц тц тц ... грешка, грешкаааааnikiforov написа:marapepelia6ka написа:Работим.
що бе , толкова ли е стисната "градската" - малка бира и стотина грама омар !???
nikiforov написа:marapepelia6ka написа:Работим.
Здрасти градски!!!
И ти ли си любител на бирата и цацата.
градската не е стисната, ама точно теб АЗ няма да и позволя да спонсорираnikiforov написа:jovina написа:тц тц тц ... грешка, грешкаааааnikiforov написа:marapepelia6ka написа:Работим.
що бе , толкова ли е стисната "градската" - малка бира и стотина грама омар !???
nikiforov написа:
Не съм бе
Ако ни тъй срам да се показваш с мене.
абСИлютнУ!nikiforov написа:кака не дава !
че един друг така го спонсорирахме, а сега плюва по нас та да не става пак "храни куче да те лае"
Страница 8 от 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Усмивки от старите папки
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5