МЕХАНА "Старите пънове"
+14
jovina
Homan
komarKo
Таки
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
Надя
Логик
Boabab
Admin
nikiforov
сноб
Лаик
chocho
18 posters
Страница 12 от 16
Страница 12 от 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Я да оставя и аз нещо свежарско за четене :)
Кон с капаци в тъмната стаичка
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Re: МЕХАНА "Старите пънове"
г-жа Мара, ще ходим ли на хепънинг на 6-ти?
https://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=83194109635&ref=nf
https://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=83194109635&ref=nf
гадняр
FACEBOOK акция: „Гласувай!“
Групата във Facebook „Аз ще гласувам, защото искам ПРОМЯНА !“ организира акция този петък - 05.06. в 15 часа пред НДК за призив младите хора да гласуват. Осигурени са тениски, на които пише "Аз ще гласувам, защото имам нужда от промяна!".
Групата във Facebook „Аз ще гласувам, защото искам ПРОМЯНА !“ организира акция този петък - 05.06. в 15 часа пред НДК за призив младите хора да гласуват. Осигурени са тениски, на които пише "Аз ще гласувам, защото имам нужда от промяна!".
Жалко, че съм стара ...nikiforov написа:FACEBOOK акция: „Гласувай!“
този петък - 05.06. в 15 часа пред НДК
Очаквам богат фотоматериал .. Запазете ми и една тениска, но екстра-лардж. За да я нося след време, както Апостолът носи тениската с Надето - кандидат кметица ..
Последната промяна е направена от Таки на Чет 04 Юни 2009, 13:47; мнението е било променяно общо 1 път
Ние с г-жа мара ще отидем на 6-ти,
защото на 5-ти ще ги водя на друго място - за по-възрастни
да не говорим, че в 15ч много силно ше пече слънцето и няма да е за възрастни хора като нас ...
да не говорим, че в 15ч много силно ше пече слънцето и няма да е за възрастни хора като нас ...
Последната промяна е направена от jovina на Чет 04 Юни 2009, 13:46; мнението е било променяно общо 1 път
jovina написа:г-жа Мара, ще ходим ли на хепънинг на 6-ти?
Там сме.
Хем ще видя много ли е остарял Васко Кръпката.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Не е бе - същия си е Или сме остарели паралелно и не му забелязвам ... май само е оплешивял повечко ...marapepelia6ka написа:jovina написа:г-жа Мара, ще ходим ли на хепънинг на 6-ти?
Там сме.
Хем ще видя много ли е остарял Васко Кръпката.
хайде!!, това беше шега ...
лаф на един шеф на поделение - абе , майките на войниците стават все по-млади ..
лаф на един шеф на поделение - абе , майките на войниците стават все по-млади ..
nikiforov написа:
и бозата все по-скъпа
Ох, не знам!
Всеки ден се разхождаме около НДК и аз се виждам в чудо!nikiforov написа:Групата във Facebook „Аз ще гласувам, защото искам ПРОМЯНА !“ организира акция този петък - 05.06. в 15 часа пред НДК за призив младите хора да гласуват. Осигурени са тениски, на които пише "Аз ще гласувам, защото имам нужда от промяна!".
Големият внук се е хванал за главата от корупция, а Яни Янев го съветва "Спри корупцията!". Малкият вика "Да ви пикая на изборите!", а внучката се мъчи да се освободи от оковите и да бяга надалеч... Не ми е лесно с вас, дедовите!
Леле, Логик,
направо съм влюбена в тия твойте внуци, заклевам се пупупупупупуп да са ти живи и здрави, ей!!! Много яки лапета!!!
Не ми е лесно с вас, дедовите
Страхотни са хлапетата. Да са ти живи и здрави!
Лапетата сакат да лапат...
Благодаря за комплиментите към внуците, възприемам ги лично към мен! След малко - снимки с коментари във "Фотографията".
Не са комплименти, а искрен възторг!Логик написа:Благодаря за комплиментите към внуците, възприемам ги лично към мен! След малко - снимки с коментари във "Фотографията".
Логик написа:Всеки ден се разхождаме около НДК и аз се виждам в чудо!nikiforov написа:Групата във Facebook „Аз ще гласувам, защото искам ПРОМЯНА !“ организира акция този петък - 05.06. в 15 часа пред НДК за призив младите хора да гласуват. Осигурени са тениски, на които пише "Аз ще гласувам, защото имам нужда от промяна!".
Големият внук се е хванал за главата от корупция, а Яни Янев го съветва "Спри корупцията!". Малкият вика "Да ви пикая на изборите!", а внучката се мъчи да се освободи от оковите и да бяга надалеч... Не ми е лесно с вас, дедовите!
Бе де го трафика отзад - моят път з вкъщи беше все от там, та си спомням канските задръствания ?
Е тази снимка сигурно е правена през някой от дългите празници, когато софиянци са се прибрали по селата сиchocho написа:
Бе де го трафика отзад - моят път з вкъщи беше все от там, та си спомням канските задръствания ?
Де го народа днес?
Ми щом не щете да ми говорите, и аз няма ...
синият изтребител
премествам тук предизборната си снимка, да не спамя при фотографите
скрита картинка
скрита картинка
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
агата , това лъскавото , приличащо на пуретка , мухоловка ли е ?
или кредит ?
или кредит ?
това лъскавото , приличащо на пуретка , мухоловка ли е ? или кредит ?
това е арматурно желязо.
та....по-внимателно с асоциациите
та....по-внимателно с асоциациите
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Почина актьорът Радко Дишлиев
http://culture.actualno.com/news_245082.html
Поклон пред паметта му!
Поклон пред паметта му!
Препоствм тук отговора, за да не спамя анкетата :)
Същата Имаше на времето една култова кръчма "При бай Таки" )))) Сега е друга, бай Таки май го няма вече или не съм го видяла...Таки написа:Ако е тази на ул. Галичица, близко до трите факултета, так има и едно чок гюзел заведенийце, с кибар бахче и хубава бира .
А сега има една организация, която иска да направи кулата център за различни културни изяви и събития ... много беше готино, довечера ще има кино, ама аз за жалост трябваше да отида на работа. Утре вечер като се прибера в къщи, ще ви постна няколко фотки от събитието, много беше яко и ще продължи цяла седмица
Страница 12 от 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Усмивки от старите папки
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5