МЕХАНА "Старите пънове"
+14
jovina
Homan
komarKo
Таки
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
Надя
Логик
Boabab
Admin
nikiforov
сноб
Лаик
chocho
18 posters
Страница 11 от 16
Страница 11 от 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: МЕХАНА "Старите пънове"
За 3 дена няма как да се науча да чета на гръцки, но определено съм очарована от Керкира Малко съм поизгоряла, ама това са бели кахъри ... единствена забележка имам към обслужването, ама не е болка за умиране - когато човек е с хубава компания на хубаво място, такива подробности от пейзажа се преживяват лесноТаки написа:Κακ πρεκάραχτε β Κέρκυρα ?
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Хахахахах ... сега го разчетох Как прекарахте в Керкира )))Таки написа:Κακ πρεκάραχτε β Κέρκυρα ?
Непоносимо добре прекарах в Керкира, кир Таки
единствена забележка имам към обслужването
Това обслужване ще ни провали туризма.. Повечето от бизнесмените разчитат на красотите на Гърция, забравяйки, че хората трябва да бъдат обслужени добре.
А гръцките букви се четат лесно, стига да помниш, че не са латински, а .. български (дето вика и Апостола..) .
А гръцките букви се четат лесно, стига да помниш, че не са латински, а .. български (дето вика и Апостола..) .
Аз бях много позитивно настроена покрай всичките позитивни емоции с бала на Мирката, та не се впечатлих особено, ама Мариетка за една бройка да набие един пиколо, който обърка нещо с донасянето на багажа ни и го забави с близо два часа (респ. забави с толкова появата ни на плажа) Имаше и други разни простотии с мързеливи служители, ама няма какво - това е положението ... ше ме прощаваш, Таки, ама доста ги примързява гърците ... преди 3 седмици се върнах от Истанбул, е братче праха може да им дишат ...Таки написа:Това обслужване ще ни провали туризма.. Повечето от бизнесмените разчитат на красотите на Гърция, забравяйки, че хората трябва да бъдат обслужени добре.
Права си, права си ..
Всъщност, нашият туризъм е скъп. В смисъл, че можеш да имаш най-перфектно обслужване, но трябва да платиш доста повече, отколкото в Турция, например. И това се боя, че ще изяде главите на много от нашите туристически "бизнесмени" . Защото майсторлъкът е да имаш разумни цени и прилично обслужване. За 100 Евро на ден на легло и баба знае ..
Само че в случая аз говоря за сравними цени на хотели и несравнимо качество на обслужване, но както и да е ... при положение,че качеството ми на престоя е било перфектно, нямам намерение да мрънкям сега плюс танцуващ емотикон, макар че направо съм скапана сега и мисля да навестя МорфейТаки написа:Всъщност, нашият туризъм е скъп. В смисъл, че можеш да имаш най-перфектно обслужване, но трябва да платиш доста повече, отколкото в Турция, например. И това се боя, че ще изяде главите на много от нашите туристически "бизнесмени" . Защото майсторлъкът е да имаш разумни цени и прилично обслужване. За 100 Евро на ден на легло и баба знае ..
Точно това казвам и аз ..
И аз казах това, с други думи: ако искаш сравнимо ниво на обслужване, у нас трябва да платиш повече..Само че в случая аз говоря за сравними цени на хотели и несравнимо качество на обслужване.
Хайде лека нощ!
Хайде Макар че се зачетох тука по другите топици ... чудя се аз защо така ме сърбяха ушите по едно време, а като кихнех, все ми се падаше я буква К, я буква В, я буква Ж ... сега вече разбирам защо (хихикащ емотикон)Таки написа:И аз казах това, с други думи: ако искаш сравнимо ниво на обслужване, у нас трябва да платиш повече..Само че в случая аз говоря за сравними цени на хотели и несравнимо качество на обслужване.
Хайде лека нощ!
Добрутро
Джови надявам се днес да не си прекалено ангажирана и да ти остане време да покажеш впечатленията си нагледно.
Джови надявам се днес да не си прекалено ангажирана и да ти остане време да покажеш впечатленията си нагледно.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
То и аз се надявах, ама ако знаеш какво заварих в къщи като се прибрах, бедна ти е фантазията - безкраен празник се е вихрил а като наближило време да се идвам, Мирката си стегнала багажа и заминала на гости на маминка си във Варна ... та не знам дали ще ми остане време днес за онагледяване на впечатлениятаmarapepelia6ka написа:Добрутро
безкраен празник се е вихрил
Еееееее ами няма само мамче да си изкарва весело я.
Таки, я кажи сега, кое узо е по-хубаво, че възникна спор вчера - Sains Rival или Mini?
Узо
То е въпрос на личен вкус, те се различават по комбинацията на ароматичните билки. От двете, споменати от теб, аз харесвам повече Sains Rival. Над него обаче поставям Ouzo 12 , а над всички - Ouzo Plomari.Таки, я кажи сега, кое узо е по-хубаво, че възникна спор вчера - Sains Rival или Mini?
над всички - Ouzo Plomari.
Е за Plomari е ясно
ама на мен лично Mini много ми хареса, като се има предвид, че по принцип не си падам по узо, мастика и всякакви там напитки с анасон
ама на мен лично Mini много ми хареса, като се има предвид, че по принцип не си падам по узо, мастика и всякакви там напитки с анасон
узо
Като сложите бирата ще дойда пак.
Сега трябва да разходя кучето.
До после и да не скуцаете много.
Ние никога не скуцаем, това се слуцва само на празноглави хора, които нямат пълноценен зивотmarapepelia6ka написа:Като сложите бирата ще дойда пак.
и къде е бирата
Аз тъкмо се приготвих за едно виртуално напиване.
Айде стига сте политиканставли.
вие се напивайте, пък аз отивам да поиграя на думино малко, докато си дойде любимияmarapepelia6ka написа:Аз тъкмо се приготвих за едно виртуално напиване.
jovina написа:вие се напивайте, пък аз отивам да поиграя на думино малко, докато си дойде любимия
Стига бе...и аз играя на същата игра.
идвам да те натупам яко...
Айде стига сте политиканставли
Аз не мога да се откажа от тази слабост. Особено когато виждам, че някои хора не обръщат внимание на важни неща, а после - "как стана тая работа" , "защо се получи така" ...
Иначе съм на биричка. При тези жеги няма как да бъде заобиколена. Но много бързо се стопля, маа му стара .. Дори и с охладена чаша преди това.
Иначе съм на биричка. При тези жеги няма как да бъде заобиколена. Но много бързо се стопля, маа му стара .. Дори и с охладена чаша преди това.
Стопля се, така е.
Таки разбирам те много добре даже. Но в животът ни има и други хубави неща. семейство, приятели...
Всъщност на мен ми харесва да ви чета. И емоциите понякога показват толкова много.
Таки разбирам те много добре даже. Но в животът ни има и други хубави неща. семейство, приятели...
Всъщност на мен ми харесва да ви чета. И емоциите понякога показват толкова много.
Но в животът ни има и други хубави неща. семейство, приятели...
Разбира се! Но мрежата се намесва все повече и в тези сфери. Аз знам вече няколко души, които са се запознали чрез нета и познанството завършило със сватба. А хората, намерили нови приятели чрез мрежата, са неизброими.
За съжаление, става и обратното: приятелства се развалят или вражди се пораждат посредством тази медия. Един много интересен въпрос е, дали тя има някаква специфика, която помага за по-лесното проявяване на определени отрицателни черти. Аз съм от школата на малките разлики между "виртуално" и реално (затуй пиша "виртуално" в слоби) . Други смятат, че разликите са много големи. Т.е. че реалният човек може да се отличава силно от образа, който създава във "виртуалното".
За съжаление, става и обратното: приятелства се развалят или вражди се пораждат посредством тази медия. Един много интересен въпрос е, дали тя има някаква специфика, която помага за по-лесното проявяване на определени отрицателни черти. Аз съм от школата на малките разлики между "виртуално" и реално (затуй пиша "виртуално" в слоби) . Други смятат, че разликите са много големи. Т.е. че реалният човек може да се отличава силно от образа, който създава във "виртуалното".
И според мен същността на един човек се изразява еднакво както в мрежата, така и в реалният живот. Ако има единици успешно прикриващи се зад ник, то според мен те са актьори и неискрени (покрити) и в реалният живот. Една особеност обаче се проявява в особено големи размери. От наблюденията, които имам нета дава смелост на иначе страхливи или срамежливи, неуверени хора. Чувството за недосегаемост е ярко изразено. Затова в мрежата виждам повече размахване на мускули, отколкото прегръдки. Ужасно удобно е да си скрит зад монитора и измислената си външност. Ееее поне докато не се разкриеш или не те разкрият.
Страница 11 от 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Усмивки от старите папки
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5