Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 11 от 40
Страница 11 от 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Фотография 3
филенца от бакалиаро (не знам как е на български).
И аз не знам, но баща ми страшно харесва пазарите за риба у вас.
и тези за маслини
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
И ние днес осъмнхаме със сняг - отново за кой ли път. Това беше изгледа някъде по джогинг-трейла ми:
Така е.. Като Черно Море си няма North Atlantic Drift .. Колко по на юг е Варна от Дюселдорф, а снегът при Мара - много повече. Колко им беше на турците да спретнат един Gulf Stream през Босфора.. Ама на, изостанала страна .. Добре че Кадафи ни праща от време на време малко топъл въздух (както сега), че с този студ от Сибир съвсем я вапцахме.. Мамка му на Путин!
Чоч, ако не бяха блокадите на фермерите, щях да ти пусна вече цъфнали бадеми от Еретрия, та да видиш истинска пролет, а не пролет-менте на бюрманските македони..Уау, каква пролет е на снимките горе !
Е, не смеем да идем още, оти немаме нерви за блокади, но пък разполагаме със снимки от миналата година, направени на 8 февруари. След 6 дена, демек. Гетни екзампъл:
http://www.ipta.demokritos.gr/erl/photo9/eretria080209b.jpg
Комарски, то не е по темата, 'ма все се каня да те питам от вчера - с какво пръска Монсанто на онази карикатура ?
Коректният отговор е "засега не, но има един блок много близко до моя път и никой не ми гарантира, че не ще последва блокада и на моя". Както вече писах, не ме е еня да ме блокират на вилата, напротив, но да ме блокират на пътя, та да чакам цял ден в колата, за това немам нерви.Таки, ама и ти ли си блокиран?
Гетни актуализираната карта, на която най-южният блок е на километри от отклонението за Евия:
ППС
Че защо ходиш с кола?? За какво ти е яхтата!Таки написа:... да ме блокират на пътя, та да чакам цял ден в колата, за това немам нерви.
Шшшшшшш, да не те чуе данъчното ...! Ти не знаеш ли, че в нашата система има т.н. "текмирио" ? ? Що е туй ? Като дума означава нещо като "веществено доказателство". Как работи? Много просто:Че защо ходиш с кола?? За какво ти е яхтата!
Мутрата Таки декларира годишен доход от 10 000 Евро, а има яхта 15 м. Независимо от декларацията на мутрата, наличието на яхта се определя като "текмирио" за ПОНЕ 100 000 Евро и мутрата плаща данък върху тях!
Леката кола е също "текмирио", при това експоненциално нарастващо с кубатурата (както и с метража на яхтите, прочее..). Затуй мутрата Таки кара Киа Рио, с текмирио 9900 Евро. Ако кара Порше Кайен, текмириото скача на 100 000 Евро.
Комунистически порядки
Че вие сте задминали и разкулачването, бре! Какво е това "веществено доказателство"? За какво? Що за презумпция, че щом нещо струва милион, то този милион е бил заплатен, а преди това милионът непременно е бил изработен, а върху него не са били платени данъци и т. н.?! Ами че нали може яхтата да е купена на безценица, като "Кремиковци", за 1 долар? Може да е купена и с пари на заем! Например аз ти давам 1 милион на заем, за си купиш яхтата. Ти като истински приятел също ми даваш на заем 1 милион за вилата. Какви данъци, Боже мой? Само комунистически експроприатори могат да разсъждават така!Таки написа: ... в нашата система има т.н. "текмирио" ? ? Що е туй ? Като дума означава нещо като "веществено доказателство".
Логик, аз ти обясних системата, затуй си трай както за яхтата ми, така и за заема от 200 000 Евро, който ми даде, за да я купя! Добре че бяха петстотачки, та се побраха само в един куфар ...
Логик написа:Че вие сте задминали и разкулачването, бре! Какво е това "веществено доказателство"? За какво? Що за презумпция, че щом нещо струва милион, то този милион е бил заплатен, а преди това милионът непременно е бил изработен, а върху него не са били платени данъци и т. н.?! Ами че нали може яхтата да е купена на безценица, като "Кремиковци", за 1 долар? Може да е купена и с пари на заем! Например аз ти давам 1 милион на заем, за си купиш яхтата. Ти като истински приятел също ми даваш на заем 1 милион за вилата. Какви данъци, Боже мой? Само комунистически експроприатори могат да разсъждават така!Таки написа: ... в нашата система има т.н. "текмирио" ? ? Що е туй ? Като дума означава нещо като "веществено доказателство".
леко със заемите, че
Задължение за деклариране на заеми
В сила от 1 януари 2010 г. се въвежда задължение физическите лица да декларират:
непогасената част от предоставените и съответно получените заеми (с изключение на кредитите от кредитни институции) през календарната година, в общ размер над 10,000 лв. или
непогасените към края на данъчната година остатъци от предоставени/получени заеми през същата и през предходните 5 данъчни години, размерът на които съответно надвишава 40, 000 лв.
Съгласно промяната, декларирането на тези заеми ще се извършва чрез подаване на годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ. Задължение за нейното подаване възниква както за заемодателя, така и за заемополучателя. В случай на неизпълнение на посоченото задължение, лицата ще се наказват с глоба в размер на 10 % от недекларираните суми, а при повторно нарушение - в размер на 15 % от тях.
Важно е да се отбележи, че задължението за деклариране на заемите влиза в сила със задна дата т.е. още в годишната данъчна декларация за 2009 г. ще трябва да се включат получени/предоставени заеми според гореизложените изисквания за тяхното деклариране.
chocho написа:Комарски, то не е по темата, 'ма все се каня да те питам от вчера - с какво пръска Монсанто на онази карикатура ?
с препарат някакъв
хайде сега, пролет - аз какво лято бих пуснала, ако не бяха техническите ми проблеми
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
не съм викала "помощ"
шъ съ упраим, тугас шъ видите и лятуту
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Агата написа:
ти таковата..за кризата ли говориш
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Лаик написа:chocho написа:Лаик, къде се губиш напоследък ?
по конферентни зали без прозорци
Ахааа, помислих си да не би да си оглавил вече фирмата...
Да не си бил в затвора, бре човек? Как са малките лаичета. Слушат ли?Лаик написа:chocho написа:Лаик, къде се губиш напоследък ?
по конферентни зали без прозорци
Страница 11 от 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Страница 11 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите