Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 13 от 40
Страница 13 от 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Фотография 3
благодаря!
подозирам, че увеличаването на цените на руския газ и системните конфликти за газа с Русия са повлияли силно на изборите
но това, че цените се считат за приемливи е добре
улиците и тротоарите изглеждат почистени в центъра, но май положението е далеч от идеално, а те имат доста сняг
впрочем, имам приятелски впечатления от фестивал в Ужгород, западна Украина - късен соц, евтин алкохол и фрапираща разлика със съседна Словакия
подозирам, че увеличаването на цените на руския газ и системните конфликти за газа с Русия са повлияли силно на изборите
но това, че цените се считат за приемливи е добре
улиците и тротоарите изглеждат почистени в центъра, но май положението е далеч от идеално, а те имат доста сняг
впрочем, имам приятелски впечатления от фестивал в Ужгород, западна Украина - късен соц, евтин алкохол и фрапираща разлика със съседна Словакия
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:23; мнението е било променяно общо 1 път
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
от всичко, което съм видял в политиката "в преход" мисля, че основният проблем на политиците на власт са самите те
все пак механизмите на контрол и себеконтрол ще се усъвършенстват с времето и това общо ще бъде добре за демокрацията
едва ли преди десет години би могло да се очаква едно сносно за българските стандарти на прехода управление от човек с профила с на Борисов; но политиката се развива
и в Украйна ще бъде така; най-големият проблем там виждам във влиянието на Русия, т.е. "Грузински синдром"..
все пак механизмите на контрол и себеконтрол ще се усъвършенстват с времето и това общо ще бъде добре за демокрацията
едва ли преди десет години би могло да се очаква едно сносно за българските стандарти на прехода управление от човек с профила с на Борисов; но политиката се развива
и в Украйна ще бъде така; най-големият проблем там виждам във влиянието на Русия, т.е. "Грузински синдром"..
Помощ, граждани! написа:от всичко, което съм видял в политиката "в преход" мисля, че основният проблем на политиците на власт са самите те
Бях и в Тбилиси. Ще направя репортажче и за Грузия и ще можеш сам да се убедиш за....проблемите
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
Автомобилни муцуни 2010
Можете да разгледате тук:
http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,381.msg31465.html#msg31465
http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,381.msg31465.html#msg31465
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Изтокът аленее
Едва ли ви се случва често да посрещате изгрева на слънцето на 10 000 метра височина. Ето го:
Едва ли ви се случва често да посрещате изгрева на слънцето на 10 000 метра височина.
Не често, никога не ми се е случвало.
Ако не аленееше нямаше да е Изток. Чудесна снимка, Логик!
Ако не аленееше нямаше да е Изток. Чудесна снимка, Логик!
Едва ли ви се случва често ...
Е, на мен доста често ми се случва това "щастие" - на снимката е последното такова - миналият месец
едно спускане от 10000м през залеза
за съжаление автоматично отрязва най-хубавата част на снимката
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
едно спускане от 10000м през залеза
Много яко!!!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Парафрази
Що ми е мило и драго че се е пролет пукнала,
сичко излезло на море, и рибар, маре, и гларус.
Фрезия много мирише, та сичко живо събуди.
Сичка е стока весела, сичко е живо и здраво, сичко на паша тръгнало.
Впрочем, третата снимка е от най-последното ми видео, което ще обнародвам довечера. Логик, ако имаш познати лондончани, които са фенове на аграрния туризъм, можеш да им препоръчиш нашата "Вила Марче" , за една кратка Великденска ваканция. Вярно е, че през тези дни популацията на агънцата намалява значително, предвид известен дивашки балкански обичай, но се надявам, че уфсърчето ще остави някои, колкото за буколична мостра.
Що ми е мило и драго че се е пролет пукнала,
Фрезия много мирише, та сичко живо събуди.
Сичка е стока весела, сичко е живо и здраво, сичко на паша тръгнало.
Впрочем, третата снимка е от най-последното ми видео, което ще обнародвам довечера. Логик, ако имаш познати лондончани, които са фенове на аграрния туризъм, можеш да им препоръчиш нашата "Вила Марче" , за една кратка Великденска ваканция. Вярно е, че през тези дни популацията на агънцата намалява значително, предвид известен дивашки балкански обичай, но се надявам, че уфсърчето ще остави някои, колкото за буколична мостра.
Пролетно
Не е ли "и рибар, Маре, и гларус"? Или пък "и рибар, Мара и гларус"?Таки написа:Що ми е мило и драго че се е пролет пукнала,
Сърдечно благодаря за поканата! Ще бъде предадена по дипломатическите канали. По вашето землище не битува ли хубавият критски обичай мъжете да доказват своята жизнеспособност, като крадат овца?
Изглежда че да.. Защото, както по-добре ще се вижда на филмчето, всички овчици си имат по две жълти паспортчета, по едно на всяко ухо. Предполагам, че през нощта мъжете си доказват жизнеспособността, а на другата сутрин овчарите минават и си прибират обратно овцете, по паспортите. Оти е ясно, че е важен жестът (на кражбата), а не сме обеднели чак до там, че и да ядем краденото, нали?По вашето землище не битува ли хубавият критски обичай мъжете да доказват своята жизнеспособност, като крадат овца?
Те за мен нали, много обичам.Таки написа:Едно букетче от егейски фрезии, реколта 2010:
Две ухилени тиквета.
Виждам, че лявото тикве никак не лъже дядо си, та нослето му не е пораснало като на дясното..
Виждам, че лявото тикве никак не лъже дядо си, та нослето му не е пораснало като на дясното..
Да уцелиш подхода
Няма нужда да ме лъже - то постига всичко с усмивка! Ако я задържи така и за мъжете...Таки написа:Виждам, че лявото тикве никак не лъже дядо си...
Ще пускаш ли нещо Великобританско, та да изчакам? Че днес спах бая следобяд и не ми се ляга още.
Спане по принуда
О, няма повече да пиша днес! Трябва да лягам, че утре сутринта имам лекции. Но след тях съм на линия!
Логик написа:
Няма нужда да ме лъже - то постига всичко с усмивка!
Много хубава бе ей Логико.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Генетика
Еле па колко е умна! То си има обяснение...marapepelia6ka написа:Много хубава бе ей Логико.
Страница 13 от 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Страница 13 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите