Поздравления и покани 2
+19
Помощ, граждани!
Sonia
Admin
Логик
Радомир
Boabab
(Бай Вълко)
nikiforov
blag009
komarKo
Homan
Робърт Боев
jovina
Realistka
Надя
marapepelia6ka
chocho
Агата
Таки
23 posters
Страница 2 от 16
Страница 2 от 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Поздравления и покани 2
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:16; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
На 25-ти пътувах за румънско ... а и по принцип си бях решила да не влизам повече тук (и изцепката на боев потвърди правилността на решението ми между другото) ), днес го направих само за да ти пратя поздрави от Веско и Методи! Чалс за сегаТаки написа:Благодаря, Жови. РД-то беше на 25.11, но честитки приемаме и в други дни, работни и почивни.
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Е, това са първи френди, дето вика и Снобът.. А Веско е и голям пленител на женски сърца!Веско и Методи !
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:17; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Наистина са невероятни и двамата! Очароваха ме много! Истинско удоволствие е да се общува с подобни хора, нищо че не пазаруват в скъпи магазини ... разни боевци, дамяновци, риновци (за апостоли да не говорим) само праха може да им дишат!Таки написа:Е, това са първи френди, дето вика и Снобът.. А Веско е и голям пленител на женски сърца!Веско и Методи !
За да не стане грешка, предполагам че говориш за Веско К. и Методи Г. , нали?
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:15; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Аз говорех на Таки, а не на теб, смешен! В Америка не ви ли учат, че не е възпитано да се намесваш в чужди разговори!Робърт Боев написа:jovina написа:Наистина са невероятни и двамата! Очароваха ме много! Истинско удоволствие е да се общува с подобни хора, нищо че не пазаруват в скъпи магазини ... разни боевци, дамяновци, риновци (за апостоли да не говорим) само праха може да им дишат!Таки написа:
Е, това са първи френди, дето вика и Снобът.. А Веско е и голям пленител на женски сърца!
Ти не можеш да общуваш с нормални хора.
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:16; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Тцтцтцтцтцт ... тебе не са ли те учили да не са намесваш в чужди разговори, бе човек????Робърт Боев написа:На 25-ти пътувах за румънско ... а и по принцип си бях решила да не влизам повече тук (и изцепката на боев потвърди правилността на решението ми между другото) ), днес го направих само за да ти пратя поздрави от Веско и Методи! Чалс за сега
Чалс,
И бъди здрава.
Таки написа:
Ще отговоря на твоето запитване, в рамките на моите твърде нескромни възможности ..
Регистрационният номер на колата е направила впечатление на баща ми. Според него е на църквата, която е снимал. Обичайно ли е и какво точно означава? Това ми беше въпроса към теб.
а ето я и самата църква
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Здрасти, Мара. Тези номера с голям средновековен шрифт са за колите на митрополитите. Отляво е "М" = "митрополит", а отдясно е първата буква на митрополията.
В случая може да е на местния митрополит, но може и да му гостува друг.
В случая може да е на местния митрополит, но може и да му гостува друг.
Знаех си, че не е случайно. Много благодаря за бързият отговор.
А, като Александруполис, значи е местният...
А, като Александруполис, значи е местният...
Последната промяна е направена от marapepelia6ka на Пон 30 Ное 2009, 21:59; мнението е било променяно общо 1 път
Бог да те благослови, чадо. И с Форд Мондео да те одари тоже!Много благодаря за бързият отговор.
Форд Мондео
Тц, голяма снобка съм. И аз искам Мерцедес. Като онзи от снощната снимка на Чочо.
При нас да имаш SAAB се смята по-снобско от Мерцедес. И по цени не падат назад..
Таки написа:При нас да имаш SAAB се смята по-снобско от Мерцедес. И по цени не падат назад..
Дам, като по млада исках SAAB, но той скоро няма да ми е по джоба.
Таки написа:А сега каква имаш? Като лична, а не за бизнеса.
Мерцедес Е класа, 98 година. Старичък е но как возиии
следващият ще е еска
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:12; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Аха, онези с елиптичните фарове. Бива си ги, мой братовчед имаше такава. Харесва ми и дизайнът.
Харесва ми и дизайнът
И на мен. Още не съм му се нарадвала. Тази година си го купих. Тъмно син.
Кризата свали цените на колите много. Но все още се страхувам да си купя нова на лизинг. И аз като теб мразя кредитите.
Кризата свали цените на колите много. Но все още се страхувам да си купя нова на лизинг. И аз като теб мразя кредитите.
Съвсем същият.
Ей как бързо го намери, а аз от 10 минути търся хубава снимка.
Ей как бързо го намери, а аз от 10 минути търся хубава снимка.
Страница 2 от 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Страница 2 от 16
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите