Поздравления и покани 2
+19
Помощ, граждани!
Sonia
Admin
Логик
Радомир
Boabab
(Бай Вълко)
nikiforov
blag009
komarKo
Homan
Робърт Боев
jovina
Realistka
Надя
marapepelia6ka
chocho
Агата
Таки
23 posters
Страница 15 от 16
Страница 15 от 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Поздравления и покани 2
ЧРД и от мен, Комарко! Жив и здрав и много щастлив! Таланта го имаш, продължавай все така да жънеш успехи!
Да взема да благодаря аз, че Админът не е заявявал дата на раждане Що се касае до трета шестица, мисля да я добавя три пъти: като стана на 66 години и 6 дни, после на 66 и 6 седмици, а сетне на 66 и 6 месеца. Повече не мога да обещая.komarKo написа:ЧРД, Админ наш! още една шестица да прибавиш някой ден.
Благодарим, благодарим!
По повод РъДъто спретнахме и едно малко оркестърче. Ригас е на пианото, Таки на китарата, П.К. на арфата, Ромео на флейтата, а Админът - на баса.
По повод РъДъто спретнахме и едно малко оркестърче. Ригас е на пианото, Таки на китарата, П.К. на арфата, Ромео на флейтата, а Админът - на баса.
чрд, таки!
здраве и късмет
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Благодаря, Агата. Здраве и късмет и на теб и на всички твои, близки и далечни..
ЧРД, наш милый друг, Таки! От все сърце, с малко закъснение, ти желая здраве, щастие, благополучие и още много творчески успехи, а ако имаш и несбъднати мечти, нека се сбъднат! А сега чуй тук адашката, иска да ти каже нещо
Страхотно изпълнение. Браво на рожденика!Таки написа:Благодарим, благодарим!
Спасибо, Наденька! Как здорово, когда к человеку обращаются на родном русском языке!ЧРД, наш милый друг, Таки!
ЧИД, Комарко! Здраве, щастие и много творчески успехи пожелавам! Весели празници!
Честито Рождество Христово, приятели! Здраве, щастие и много любов, пожелавам на всички ви!
Здравейте!
Честита Коледа и весели новогодишни празници на всички!
Хоман, понеже помня твоето влечение към Ню Йорк, ето тук съм сложил малко снимки.
Поздрави,
Радомир
Честита Коледа и весели новогодишни празници на всички!
Хоман, понеже помня твоето влечение към Ню Йорк, ето тук съм сложил малко снимки.
Поздрави,
Радомир
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Честит имен ден, Боабаб! Жив и здрав и много щастлив. Нали знаеш, че ние тук си те обичаме, независимо от убежденията?!
Честито Роождество Христово, Радомир! Благодаря за хубавите снимки, които си ни изпратил от Ню Йорк. Весело посрещане на Новата година!
да ви е честита 2012
здраве и берекет
здраве и берекет
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Таки написа:
ЧНГ И ОТ МЕН!
БАЙ ТАКИ, ТОВА НА СНИМКАТА ДА НЕ Е СУНИОН, КЪДЕТО Е БИЛА ИЗХВЪРЛЕНА УРНАТА С ПРАХА НА АКАД. ВЕРА МУТАФЧИЕВА, АВТОРКАТА НА "ПРЕДРЕЧЕНО ОТ ПАГАНЕ" И РЕД ПОДОБНИ БОЗИ?
ВЕЛЗЕВУЛ- Брой мнения : 163
Registration date : 31.12.2011
Страница 15 от 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Страница 15 от 16
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите