Новини от България 4
+19
Admin
Sonia
malakai
Агата
gigatev
Надя
HEXE
jovina
Homan
chocho
Лаик
Помощ, граждани!
komarKo
(Бай Вълко)
marapepelia6ka
nikiforov
Логик
Таки
Boabab
23 posters
Страница 2 от 40
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Горкият Станишев!
Става страшно! От министър-председателя крият писма, на министър-председателя му крадат секретните папки... Какво още ще научим, че са му правили на министър-председателя?Таки написа:... не става ли смешно? Да се окаже, че писмата са били "укривани" И в МС ?
Re: Новини от България 4
Таки написа:Подобен е и коментарът на бъдещия министър на отбраната, на когато може да се вярва, като на професионален военен.
по време на интервю , един друг "профи" си изтърва пистолета на земята - генерал !!!
През изминалата нощ в Добрич са били измерени - 25.5 оС (рекордно ниска температура в страната). Добрич е трети в листата на визитите на ЕСФ, след София и Варна. Дори и в тези големи студове от там ни четат редовно. Би било интересно да разкажат как се живее при подобни температури и такъв обилен сняг.
Знам, че и във Варна не е много по-топло, но подозирам, че проблемите със снеговалежите не са толкова остри, колкото в по-малките градове и в селата.
Знам, че и във Варна не е много по-топло, но подозирам, че проблемите със снеговалежите не са толкова остри, колкото в по-малките градове и в селата.
За блокадите на гръцките фермери
Сигурно за никого тук не е новост, че от вчера ситуацията се е влошила, след неуспеха на преговорите между фермерите и правителството. Но искам да добавя някои детайли.
1. Акциите на фермерите не са консолидирани до степен, че да се изострят и смекчават съгласувано. Между фермерите има както "ястреби", така и по-умерени люде. Не използвах думата "гълъби", защото не подхожда на хора, предприели такива крайни и неприемливи форми на протест.
2. От това следва, че акции като тази на Борисов преди дни и на министъра на земеделието вчера, могат да имат временен успех и да облекчат несгодите на стотици хора. В този смисъл аз ги приветствам.
3. Същевременно, информацията за подобни акции трябва да е точна и да не оставя почва за необосновани надежди.
4. Фермерските акции ескалират. В актуализираната карта (най-вляво) се вижда основната ескалация: блокирането на пристанище Игуменица, т.е. на важната фериботна връзка с Италия.
5. Както вече е обяснил министър Найденов, навлизането в Гърция не гарантира безпроблемно пътуване. В зависимост от дестинацията, пътуващите могат да попаднат на 1 - 10 блокове. Пътуващите до Солун да очакват 2, а тези до Атина - цели 10.
Сигурно за никого тук не е новост, че от вчера ситуацията се е влошила, след неуспеха на преговорите между фермерите и правителството. Но искам да добавя някои детайли.
1. Акциите на фермерите не са консолидирани до степен, че да се изострят и смекчават съгласувано. Между фермерите има както "ястреби", така и по-умерени люде. Не използвах думата "гълъби", защото не подхожда на хора, предприели такива крайни и неприемливи форми на протест.
2. От това следва, че акции като тази на Борисов преди дни и на министъра на земеделието вчера, могат да имат временен успех и да облекчат несгодите на стотици хора. В този смисъл аз ги приветствам.
3. Същевременно, информацията за подобни акции трябва да е точна и да не оставя почва за необосновани надежди.
4. Фермерските акции ескалират. В актуализираната карта (най-вляво) се вижда основната ескалация: блокирането на пристанище Игуменица, т.е. на важната фериботна връзка с Италия.
5. Както вече е обяснил министър Найденов, навлизането в Гърция не гарантира безпроблемно пътуване. В зависимост от дестинацията, пътуващите могат да попаднат на 1 - 10 блокове. Пътуващите до Солун да очакват 2, а тези до Атина - цели 10.
Таки написа:
Не е толкова страшно както го представят медиите. За Варна град говоря, за общината нямам информация. Вярно е, че малките улички на са добре изчистени и предвижването с автомобил е затруднено, но не и невъзможно. Всъщност от два дни откак вятърът постихна е съвсем поносимо като за зимен месец.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
"Най-добре е танковете да дойдат!"
Само че, като гледам, дали ще стигнат? Тракторите май са повече...
Асен Григоров поема сутрешния блок на Нова тв, научи БЛИЦ от запознати с кадровите движения. Останалият айляк след спирането на RE:tv телевизионер ще дърпа конците зад кадър с пълномощията на отговорен редактор.
http://www.blitz.bg/news/article/69136
http://www.blitz.bg/news/article/69136
Boabab написа:Марче, те не се ли придвижваш с мотор?
Силно казано. Скутер. 250 кубика. Но това не е новина за България.
И само в топло време.
marapepelia6ka написа:Boabab написа:Марче, те не се ли придвижваш с мотор?
Силно казано. Скутер. 250 кубика. Но това не е новина за България.
И само в топло време.
Е, бива. Аз бях с MZ 150 но си беше, въпреки това, кеф.
Boabab написа:
С такъв имам такова падане, че още ми държи влага. И белег за спомен.
А защо бях? Моторите са страст за цял живот. Имам един малък 50 кубика, който това лято ще оставя на щерката. Да ходи на плаж с него и да свиква.
Боабабич, буташ ме по много болна тема. Ще ти досадя.
Хлевоусти "демократи" клеветят антифашистите
http://www.duma.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0002&n=6479&g=&vis=000047
http://www.duma.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0002&n=6479&g=&vis=000047
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
marapepelia6ka написа:Boabab написа:
С такъв имам такова падане, че още ми държи влага. И белег за спомен.
А защо бях? Моторите са страст за цял живот. Имам един малък 50 кубика, който това лято ще оставя на щерката. Да ходи на плаж с него и да свиква.
Боабабич, буташ ме по много болна тема. Ще ти досадя.
Балканчетата в България си бяха супер превозни средства. Жалко, че както всичко, и това производство си го провалихме.
Политическата психология на няколко странни избора
След като зрителите на БНТ обявиха, преди седмица, Вапцаров и съпругата му като "Любовна двойка на ХХ век (очевидно необоснован избор), а по-рано 9.9.1944 за "Политическо събитие на ХХ век" , вчера те изненадаха отново демократите (с и без кавички) , като обявиха със смазващо мнозинство ( 61% ! ) Димитровград за "строеж на века", Също спорен избор, особено поради посочения процент.
Беше ми весело на гледам как страда и се възмущава присъстващият на процедурата Иво Беров (едно от най-древните божества на МпФ) заради този избор. Без нито за миг да заподозре, че за избора той има своя принос..
Ако някои форумни колеги проявят интерес към темата, аз ще продължа своя 'поток на мисълта' .
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/28/849184_dimitrovgrad_e_bulgarskiiat_stroej_na_hh_vek/?ref=rss
След като зрителите на БНТ обявиха, преди седмица, Вапцаров и съпругата му като "Любовна двойка на ХХ век (очевидно необоснован избор), а по-рано 9.9.1944 за "Политическо събитие на ХХ век" , вчера те изненадаха отново демократите (с и без кавички) , като обявиха със смазващо мнозинство ( 61% ! ) Димитровград за "строеж на века", Също спорен избор, особено поради посочения процент.
Беше ми весело на гледам как страда и се възмущава присъстващият на процедурата Иво Беров (едно от най-древните божества на МпФ) заради този избор. Без нито за миг да заподозре, че за избора той има своя принос..
Ако някои форумни колеги проявят интерес към темата, аз ще продължа своя 'поток на мисълта' .
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/28/849184_dimitrovgrad_e_bulgarskiiat_stroej_na_hh_vek/?ref=rss
http://internetreklama.com/bulgaria/bulgarians/
В БЪЛГАРИТЕ тече 17% келтска, 42% тракийска, 12% славянска, 12% прабългарска и 17% кръв от племето пеласги, населявало Балканите преди идването на гърците.
Статистиката е от генетични изследвания на т. нар. „мъжка“ Y-хромозома. По женска линия резултатите са още по-интересни.
„В Централните Балкани най-застъпена е хаплогрупата Н, представена с около 40%. Тя е произлязла преди около 20 000 г. в района на днешна Южна Франция. Очевидно става въпрос за 40% келтски произход на днешните българи по майчина линия. Това, съпоставено със 17% по бащина линия, ни прави около 28% келти, което си е сензация“, обяснява любителят-генетик Галин Стоянов, който предлага да бъде създадена „База от генетични данни на българите“. Научният проект ще проследи миграцията на предците ни и ще ....
как се извъртяха нещата...Гоце да ни пази демокрацията...
Президентът Георги Първанов ще наложи вето на закона за отбраната и въоръжените сили и промените в закона за митингите и манифестациите.
Амиии ... Първанов е злобар и иска да е сигурен, че на този, който го замени на поста Президент, ще му надуват главата така, както надуваха неговата юнаците на "Атака" и други серсеми ... ВЕрвай на византиеца ...как се извъртяха нещата...Гоце да ни пази демокрацията...
Последната промяна е направена от Таки на Пон 01 Фев 2010, 11:36; мнението е било променяно общо 1 път
komarKo написа:как се извъртяха нещата...Гоце да ни пази демокрацията...
Президентът Георги Първанов ще наложи вето на закона за отбраната и въоръжените сили и промените в закона за митингите и манифестациите.
Уволнението на генералчетата клатукуро- цоцащи - рентиеро на народен гръб трябва да бъде прикрито зад съпротива срещи иначе нищо не променящите текстове в закона за митингите.
За кой ли път показва доста същност.
Или парична същност срещу соци същност.
А Кольо Парамов се оказа един от малкото достойни:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/02/01/850857_kolyo_paramov_podade_ostavka_kato_suvetnik_na_premiera/
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/02/01/850857_kolyo_paramov_podade_ostavka_kato_suvetnik_na_premiera/
komarKo написа:достоен, я...
7 години нещатен ДС-сътрудник
и депутат във Великото народно събрание от листата на БСП.
marapepelia6ka написа:komarKo написа:достоен, я...
7 години нещатен ДС-сътрудник
и депутат във Великото народно събрание от листата на БСП.
А, бе, той и Гоце и Доган са сътрудници, но не подават оставки.
Споко, човекът от явен става таен съветник ...
Бойко Борисов: Пак ще ползвам Парамов
Бойко Борисов: Пак ще ползвам Парамов
Парамов винаги досега ми е правил впечатление наистина на ляво ориентиран, но с достатъчно рационална и родолюбива както икономическа, така и обществена мисъл.
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Познай резултата на изборите !
» Новини от България 4
» Новини от Италия
» Новини от Египет (ВВС)
» Международни новини 4
» Новини от България 4
» Новини от Италия
» Новини от Египет (ВВС)
» Международни новини 4
Страница 2 от 40