Mare Nostrum 5
+15
(ib)
blag009
Admin
Boabab
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
chocho
nikiforov
komarKo
ВЕЛЗО
Помощ, граждани!
Надя
HEXE
Таки
Homan
19 posters
Страница 18 от 29
Страница 18 от 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Re: Mare Nostrum 5
Здрасти здрастиnikiforov написа:забравих да ,ти кайя "Здрасти!"!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Ми да пусна ... защо да не пуснаПомощ, граждани! написа:докторе, пуснете няколко снимки от пътуванията, които правите
поздрави!
поздрави и от мен
Гледам без мен се е получил хубав форум! Мирен, но не и немузикален. Жалко само, че Хексето не пише вече...Дабавяше богата мисъл и ниво.
джовито,
драго ми е да те 'видя'
боабабе,
караш ме да се замисля - дали не трябва да се извинявам заради 'нивото'
радомире,
не ти ли се струва, че проблемът не е в тренера
все пак момчетата играха мъжки! според възможностите си - с чудеса и грешки, като всяка човешка дейност.
а в спорта винаги има и известна доза шанс...
а, забравих -
хубав ден на всички
драго ми е да те 'видя'
боабабе,
караш ме да се замисля - дали не трябва да се извинявам заради 'нивото'
радомире,
все пак момчетата играха мъжки! според възможностите си - с чудеса и грешки, като всяка човешка дейност.
а, забравих -
хубав ден на всички
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
А на мен още повечеАгата написа:джовито,
драго ми е да те 'видя'
Boabab написа:Гледам без мен се е получил хубав форум! Мирен, но не и немузикален. Жалко само, че Хексето не пише вече...Дабавяше богата мисъл и ниво.
Тук съм ,пиша когато искам. А ти бършеш ли нааканото на ГЕРБ още ?
http://piqnstvoto.blogspot.com/
Този блог е на броени дни. Харесва ми и защо ли ми се струва ,че е на някой познат от форумите...Някой има ли идея кой е?
Този блог е на броени дни. Харесва ми и защо ли ми се струва ,че е на някой познат от форумите...Някой има ли идея кой е?
Boabab написа:Гледам без мен се е получил хубав форум! Мирен, но не и немузикален. Жалко само, че Хексето не пише вече...Дабавяше богата мисъл и ниво.
Аверче, ако смятащ , че някому му пука за теб , за ,отсътстващите'де! -не си пораснал!
извинявай!
Ако нещо не ти е наред,да знаеш че Станишев е виновен :-)
и още нещо , Боабабич- дори и омразата -силно чувство , е по-добре ,от безразличието ....
абе , да не си „свалял „HEXEто ?
nikiforov написа:Boabab написа:Гледам без мен се е получил хубав форум! Мирен, но не и немузикален. Жалко само, че Хексето не пише вече...Дабавяше богата мисъл и ниво.
Аверче, ако смятащ , че някому му пука за теб , за ,отсътстващите'де! -не си пораснал!
извинявай!
Аверче, поначало на никой за никого не му пука...Въпросът е, че АЗ, повтарям АЗ си мисля, че човек не му е добре, когато и душата му не е в рая и оная работа не е в другата работа.
nikiforov написа:и още нещо , Боабабич- дори и омразата -силно чувство , е по-добре ,от безразличието ....
А и още нещо...Защо ли не си помислиш за МОЕТО безразличие, което, извинявай за себелюбието, ме интересува.
Курсът на МААЕ завършва днес. Аз не пропуснах случая да заснема чаровната представителка на Агенцията, мадам Никол от франкофонска Канада.
Ами може и тъй да е, ама като видях в последните два сета всички атаки да минават през удобния ъгъл (кубинците накрая не се поместваха даже, щото знаеха от къде идва топката), нямаше как да не набедя тренера. Лош човек съм и туй то.Агата написа:радомире,
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Boabab написа:nikiforov написа:и още нещо , Боабабич- дори и омразата -силно чувство , е по-добре ,от безразличието ....
А и още нещо...Защо ли не си помислиш за МОЕТО безразличие, което, извинявай за себелюбието, ме интересува.
абе, менове,
за какво беше тази разправия изобщо?
Помощ, на теб, като по-млад ще ти обясня. Ставаше дума за основни категории, където основно си личи основата.
To whom it may concern.
Трамваят, свързващ центъра на Атина с южните крайморски общини. Снимката е направена в района на стария олимпийски стадион.
Атинско метро, станция "Фалирон".
Декорация в станцията на метрото "Ларисис": творба на известния скулптор Янис Хаитис.
Най-интереснo е декорирана централната станция "Синтагма".
Съседната станция "Акропол" е с очаквана декорация.
Влакът, свързващ Атина с летището.
Солунската периферна железница. Подобни влакове се използват и в атинската периферна линия.
Вижте и това.
Трамваят, свързващ центъра на Атина с южните крайморски общини. Снимката е направена в района на стария олимпийски стадион.
Атинско метро, станция "Фалирон".
Декорация в станцията на метрото "Ларисис": творба на известния скулптор Янис Хаитис.
Най-интереснo е декорирана централната станция "Синтагма".
Съседната станция "Акропол" е с очаквана декорация.
Влакът, свързващ Атина с летището.
Солунската периферна железница. Подобни влакове се използват и в атинската периферна линия.
Вижте и това.
хмм, аз поне съм силно впечатлен
впрочем, единственото място, на което железницата ми напомни на българската беше в Англия: едновременно един влак беше блъснал пиян англичанин на гарата на едно лондонско предградие и два влака бяха аварирали в Брайтън - цялото разписание в района се обърка с около час, час и половина
впрочем, единственото място, на което железницата ми напомни на българската беше в Англия: едновременно един влак беше блъснал пиян англичанин на гарата на едно лондонско предградие и два влака бяха аварирали в Брайтън - цялото разписание в района се обърка с около час, час и половина
Викторе,
Гръцките железници не са на нивото на немските, австрийските или швейцарските, но се са и това, което искат да представят някои наши жалки познати на своя остатъчен читателски добитък. Това е "посланието" на моя постинг.
Гръцките железници не са на нивото на немските, австрийските или швейцарските, но се са и това, което искат да представят някои наши жалки познати на своя остатъчен читателски добитък. Това е "посланието" на моя постинг.
Всичко Мара втасала ...
http://www.focus-news.net/?id=n1449268Ръководителят на администрацията на украинския президент Анна Герман е предложила в страната да има три официални езика, сред които и английският съобщава Би Би Си.
Браво, Стояна, браво Георгиева !
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=171127&srcpos=1
Възможно е белята да е вече оправена, но коментарите долу остават.. Само че не разбрах: ВВС има ли руски едишън, след като най-горе се позовават на него?
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=171127&srcpos=1
Възможно е белята да е вече оправена, но коментарите долу остават.. Само че не разбрах: ВВС има ли руски едишън, след като най-горе се позовават на него?
AKG Perception 120 USB
На път съм да обогатя моя акустичен хардуер с този интересен продукт на ведущата австрийска фирма. За 140 Евро се предлага един много приличен кондензаторен микрофон с кардиоидна полярна диаграма, линейност ±2 dB в областта 150-5000 Hz, ±4 dB в областта 100-20000 Hz и сигнал/шум 72 dB.
Най-интересното на продукта е, че предлага цифров изход USB, Plug and Play, с което се запазва качеството на сигнала и не се рискуват проблеми с качеството на аналоговите входове. Когато се запозная подробно с него, ще докладвам на заинтересованите. Ясно е, че за по-голяма убедителност, докладът ще трябва да е в аудио-формат - продукт на самия майк. Засега - една приятна видео реклама на AKG, за престижната серия "Perception".
На път съм да обогатя моя акустичен хардуер с този интересен продукт на ведущата австрийска фирма. За 140 Евро се предлага един много приличен кондензаторен микрофон с кардиоидна полярна диаграма, линейност ±2 dB в областта 150-5000 Hz, ±4 dB в областта 100-20000 Hz и сигнал/шум 72 dB.
Най-интересното на продукта е, че предлага цифров изход USB, Plug and Play, с което се запазва качеството на сигнала и не се рискуват проблеми с качеството на аналоговите входове. Когато се запозная подробно с него, ще докладвам на заинтересованите. Ясно е, че за по-голяма убедителност, докладът ще трябва да е в аудио-формат - продукт на самия майк. Засега - една приятна видео реклама на AKG, за престижната серия "Perception".
Страница 18 от 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Страница 18 от 29
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите