Mare Nostrum 6
+10
Admin
Помощ, граждани!
chocho
nikiforov
komarKo
Надя
marapepelia6ka
HEXE
jovina
Таки
14 posters
Страница 8 от 40
Страница 8 от 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Mare Nostrum 6
Ооооооо Джови, де се губиш цял ден? Помислих, че са те командировали предпразнично нанякъде.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Приключих с командировките за тая година, ама не изпадайте в прибързана радост, ей (те си знаят кои) - още в първата дестдневка на януари ще отскоча до Берлин за малкоmarapepelia6ka написа:Ооооооо Джови, де се губиш цял ден? Помислих, че са те командировали предпразнично нанякъде.
А до тогава съм тук и ще ви радвам с присъствието си непрестаннооо
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Джови, ти самата си единствена и неповторима с дистанционен взривател
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Берлин викаш. И какво ще ни донесеш от там Глей ако беше преди Коледа щеше да черпиш по един щолен.
Хоман, да не си до нея като избухне наистина, вярвай ми става страшнодистанционен взривател
Аааа, недей тъй, ентелегентната Мога и да се самовзривявам понякогаHoman написа: Джови, ти самата си единствена и неповторима с дистанционен взривател
Ама аз ще ви направя щолен бе, колко му е Още от гимназията знам рецептатаmarapepelia6ka написа:Берлин викаш. И какво ще ни донесеш от там Глей ако беше преди Коледа щеше да черпиш по един щолен.Хоман, да не си до нея като избухне наистина, вярвай ми става страшнодистанционен взривател
Те да гледат някои други да не ми попаднат в обхвата, че ше се простят и с последните си 2-3 зъба, дето са им останали
jovina написа:и с последните си 2-3 зъба, дето са им останали
свои, искаш да кажеш, той сега тунинга е лесен бе
стига да има кой да ти даде заем
Завиждам .... аз немам прилив на струя... просто никаква енергия... само мога да подпръцна локално и с това си остаям... Берлин е мястото, което бих искала да посетя най-вече заради музиката, която там се твори... клубовете, звукозаписните студия... многообразието... И може би Хамбург - заради Фатих Акин
Homan-
Хоман, няма да имам време за клубове този път, ама току виж следващия път сме отишли заедно - колко му е
А клубове колкото щеш и тук, само свирни и може да отидем да повилнеем някоя нощ ... последно бях в Чикаго, доста добре свириха и пяха младежите
А клубове колкото щеш и тук, само свирни и може да отидем да повилнеем някоя нощ ... последно бях в Чикаго, доста добре свириха и пяха младежите
И свои, и взети на заем или размяна в натура, всичко ше отнесаmarapepelia6ka написа:jovina написа:и с последните си 2-3 зъба, дето са им останали
свои, искаш да кажеш, той сега тунинга е лесен бе
стига да има кой да ти даде заем
Ще видите вие двете като дойде щерката да учи в София ...
Чао дами, на Таки леко пресяване на фотките от простотиите, че често сме оспамвали топика.
Аз приключих за днес, изчезвам за едни аксесоари към новтата ми рокля за празника.
Чао дами, на Таки леко пресяване на фотките от простотиите, че често сме оспамвали топика.
Аз приключих за днес, изчезвам за едни аксесоари към новтата ми рокля за празника.
Последната промяна е направена от marapepelia6ka на Вто 28 Дек 2010, 14:37; мнението е било променяно общо 1 път
jovina написа:Хоман, няма да имам време за клубове този път, ама току виж следващия път сме отишли заедно - колко му е
Ти пък - цяла нощ Аз ти казвам, че немам струя и съм като бита мачка у дувар, ти искаш да вилнея... Напоследък само гледам да се наспя, че инак работа за пет пари не мога да свърша... Направо съм се втьотчила
Homan-
marapepelia6ka написа:Ще видите вие двете като дойде щерката да учи в София ...
Инка ми е слабост - хубаво би било да се видя и с нея... А пък нейното пребиваване тъдява ще е повод да идваш по-често
Приятен и спорен шопинг, и да се похвалиш после!!!!
Homan-
Бе ти ела с мене, пък ше те питам после имаш ли струя и ще мислил ли за спаньеHoman написа:
Ти пък - цяла нощ Аз ти казвам, че немам струя и съм като бита мачка у дувар, ти искаш да вилнея... Напоследък само гледам да се наспя, че инак работа за пет пари не мога да свърша... Направо съм се втьотчила
jovina написа:Бе ти ела с мене, пък ше те питам после имаш ли струя и ще мислил ли за спаньеHoman написа:
Джови, нека да е след Берлин - ще си взема отпуск Ще се наспя, после ще изпия една тарга Ред Бул, и ще съм готова за клубни изяви Сега гледам да се добера до новогодишната нощ, после имам едно малко препятствие за преодоляване в първата половина на Януари, и после - кеф Иначе съм далеч от мисълта, че покрай твоето заразително настроение бих останала сънливо-апатична
Homan-
Споко бе, аз не давам зор Когато кажеш - тогава
Върна ме от вратата, чек да ти дам един подаръкHoman написа:
Инка ми е слабост !
Новогодишен концерт 2010
Една разходка из Черно море
Имаме и втора част , малко по-модерна така ..
Една разходка из Черно море
Имаме и втора част , малко по-модерна така ..
Таки, а вие всъщност в Атина ли ще посрещате НГ?
Да. На вилата е много хубаво през по-топлите месеци, но не особено интересно през зимата. Нашата зима, поне в по-южна Гърция, не трябва да се бърка с българската. Друго е да си вали снежец, а друго - дъждец ..marapepelia6ka написа:Таки, а вие всъщност в Атина ли ще посрещате НГ?
А как стои въпроса с гърменето при вас? Пиратки и прочие вдигащи шум и звук?
О, дааа! Но на Нова година се ползват по "сериозни" конструкции, пък и по-далеч от хора. На Възкресение е доста по-зле, особено около църквите, където са се събрали много хора. Там се подвизават много любители, учили - недоучили занаята. Някои от тях напускат сцената с 1-2 пръста по-малко..marapepelia6ka написа:А как стои въпроса с гърменето при вас? Пиратки и прочие вдигащи шум и звук?
А в антракта аз да споделя нещо...
Днес ми се наложи да отида до работата да изкарам две-триста евро, нищо че са празници. На връщане с ужас установих, че всъщност първата "партида" празници са свършили и всичката селяния, която си е накупила апартаменти из цяла София (от Младост-ите, през Гео Милев, та чак в Надежда, Обеля и Овчите купели) се е завърнала отново! Отврат!!! Сега с нетърпение очаквам да започне втората част на празниците, че да мога спокойно да се разходя из родния си град, без да чувам навсякъде около себе си йеканйе, миекане, ъкане, икане, мъцане и т.н. Господи, дари ме с търпение!
Днес ми се наложи да отида до работата да изкарам две-триста евро, нищо че са празници. На връщане с ужас установих, че всъщност първата "партида" празници са свършили и всичката селяния, която си е накупила апартаменти из цяла София (от Младост-ите, през Гео Милев, та чак в Надежда, Обеля и Овчите купели) се е завърнала отново! Отврат!!! Сега с нетърпение очаквам да започне втората част на празниците, че да мога спокойно да се разходя из родния си град, без да чувам навсякъде около себе си йеканйе, миекане, ъкане, икане, мъцане и т.н. Господи, дари ме с търпение!
Като каза "антракт", чувствам се задлъжен да продължа..
Една разходка в Родос
Една разходка в Родос
Последната промяна е направена от Таки на Вто 28 Дек 2010, 22:15; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 8 от 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Страница 8 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите