Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 9 от 32
Страница 9 от 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
Sonia написа:
Ако знаеш как се забавляваме с мъжа ми!
Добре е, че се забавлявате, но не е добре да е за чужда сметка. Мен например не ме забавляват вашите червени знамена, нито нагледните ви агитации. И фактът, че не се "забавляваш" с тях във форума на "Дума", а тук, говори ясно за чия сметка са забавленията ти.
Колкото до статията в книги-нюз, само направих паралел между твоя подход и този на "Работническо дело" някога, и установих, че няма съществена разлика между двата. Да вземеш само едното и да пропуснеш покрай ушите си другото, казано от Айнщайн, е въпрос или на недочитане докрай или на нежелание за прочитане на неудобните факти. И двата случая имат нещо МНОГО общо с комунистическия подход.
А гениите за това са гении, за да си противоречат непрекъснато. Абсолютизирането на темата е севлиевско заболяване, както и помпозните словесни пръдни, следствие на лоша обмяна на веществата в мозъка. Това няма нищо общо с Айнщайн, наистина.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Партиите са много, но проблемът е един : кой държи ножа за дръжката и кой за острието - оттам останалото...Таки написа:А моят отговор беше по същество контра-въпрос: какво е туй "социалистическото" днес ?
И какво е туй "дясното" днес ? След като "десни" с "тапия" ( = членство в ЕНП ) се оказват и ГЕРБ, и ДСБ ? ?
Според мен, многообразието на страните, икономиките и културите днес прави "общите знаменатели" все по-малки от числителите, а дефиницията на "истинската партия" от даден спектър все по-еластична.
Ще рече "де всички да бяха като нас! " Но не са...та за тяхchocho написа:ще рече - експлоатация може да има, стига да е добре заплатена, а ?
Това, че Айнщайн бил религиозен се цитира при всеки удобен случай, всичките му цитати като доказателство за набожността му, са познати до болка.Натали написа:
Колкото до статията в книги-нюз, само направих паралел между твоя подход и този на "Работническо дело" някога, и установих, че няма съществена разлика между двата. Да вземеш само едното и да пропуснеш покрай ушите си другото, казано от Айнщайн, е въпрос или на недочитане докрай или на нежелание за прочитане на неудобните факти. И двата случая имат нещо МНОГО общо с комунистическия подход.
А гениите за това са гении, за да си противоречат непрекъснато. Абсолютизирането на темата е севлиевско заболяване, както и помпозните словесни пръдни, следствие на лоша обмяна на веществата в мозъка. Това няма нищо общо с Айнщайн, наистина.
Това писмо, собственоръчно написано от Айнщайн, е новост. Оказва се, че Айнщайн не бил вярваш. Някой досега е манипулирал истината. Това е новина! Нищо повече от това. Манипулация е реакцията, която предизвиква една новина...
Плурализмът на този форум е негов Член Първи
Наталия,Добре е, че се забавлявате, но не е добре да е за чужда сметка. Мен например не ме забавляват вашите червени знамена, нито нагледните ви агитации. И фактът, че не се "забавляваш" с тях във форума на "Дума", а тук, говори ясно за чия сметка са забавленията ти.
Може да съм се отказал (засега експериментално) от модерация, но има едно нещо, което не подлежи на промяна.
Това е политическият плурализъм на форума.
Очевидно е, че при един ТАКЪВ форум не всичко може да е 'забавно' за всеки. И никак не съм сигурен, че един политически едноцветен форум би осигурил дълготрайно забавление за когото и да е било.
Ригас, не ме карай да поставям на изпитание плурализма ти, пък бил и той "политически", като облека кафявата униформа и на всяко червено знаме противопоставя... друго червено знаме. Не ме карай, не защото не мога, а защото нямам време напоследък.
На постоянно забравящите и непрочитащи докрай статиите напомням леко за какво ставаше дума.
На постоянно забравящите и непрочитащи докрай статиите напомням леко за какво ставаше дума.
Изпитание няма да има !
Наталия, ти не беше тук около Нова Година, когато се опитах да спретна за втори път Коледна елха.Ригас, не ме карай да поставям на изпитание плурализма ти, пък бил и той "политически", като облека кафявата униформа и на всяко червено знаме противопоставя... друго червено знаме. Не ме карай, не защото не мога, а защото нямам време напоследък.
Тогава, на 'подаръка' на Соня - нещо със сърп и чук, Лаик отвърна със нацистки железен кръст. Окачих ги и двете, без капка притеснение, защото за мен е важен контекстът, а не какво би казал един или друг злонамерен.
Да ама не .. Оказа се, че в един десен форум, единственото, което се провежда с успех, е стесняването, преченето, мачкането, триенето, гоненето, недоволството, ритниците, шамарите ...
Накратко, махнах Новогодишната елха и негативните десни страсти се уталожиха.
Но Форума НЯМА да го махна, въпреки усилията на някои доброжелатели като Аника и Иван.
Надя написа:Натали, излагаш се не за първи път!
Менте, чудя се какво ли ти е направил баща ти в детството, че така ненавиждаш хората.
Таки написа:Но Форума НЯМА да го махна, въпреки усилията на някои доброжелатели като Аника и Иван.
Няма нужда да го махаш, просто ще го постигне съдбата на Медияпул. Накрая в него ще останат само няколко озверели севлиевски лузъри и техните психясали "надета".
Sonia написа:
Ще рече "де всички да бяха като нас! " Но не са...та за тях
Соня, колкото и да ти се струва, че червените знамена заместват мъжкото внимание, не е така. Знамената със сърп и чук са едно, а сексът - нещо съвсем друго.
Последната промяна е направена от Натали на Вто 20 Май 2008, 16:06; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:
...
Накратко, махнах Новогодишната елха и негативните десни страсти се уталожиха.
Но Форума НЯМА да го махна, въпреки усилията на някои доброжелатели като Аника и Иван.
Аз се надявам, че ще оставиш и съответните знамена ( ако, разбира се, не те притеснява второто - в Италия апологията на нацифашизма е престъпление) - така всеки ще бъде разпознат по знамето си...
Напротив, дори и теб обикнах!Натали написа:Надя написа:Натали, излагаш се не за първи път!
Менте, чудя се какво ли ти е направил баща ти в детството, че така ненавиждаш хората.
Наталия,
Гледа ли някои родолюбиви тюбки, постнати в Де Зората ?
Там имаше архивни кадри от Скопие, по време на Втората световна война, където български войници и цивилни местни групи са марширували под развети хитлеристки знамена.
Там имаше архивни кадри от Скопие, по време на Втората световна война, където български войници и цивилни местни групи са марширували под развети хитлеристки знамена.
Оооо, най-после да си поговорим за секс ! Какво ще кажеш за този сондаж?Натали написа:
Соня, колкото и да ти се струва, че червените знамена заместват мъжкото внимание, не е така. Знамената със сърп и чук са едно, а сексът - нещо съвсем друго.
Сексът е хубав, когато трае малко: оптималният трае между 7 и 13 минути.
http://www.clandestinoweb.com/?option=com_content&task=view&id=6902
Sonia написа:
Аз се надявам, че ще оставиш и съответните знамена ( ако, разбира се, не те притеснява второто - в Италия апологията на нацифашизма е престъпление) - така всеки ще бъде разпознат по знамето си...
Италия не е светът, драга. Тук ние спокойно маршируваме под нашите червени знамена и дори ни пази полиция от вашите юмруци. Не виждам никаква причина докато се веят вашите, нашите да стоят в килера.
Сама си го изпроси.
много е хубаво, че и трите жени - надя, соня и наталия допринасят не само за естетиката, но и за културата на дискусията
Таки написа:Гледа ли някои родолюбиви тюбки, постнати в Де Зората ?
Не, Ригас, но знам едно: докато се веят знамената със сърпа и чука, демокрацията ще бъде принудена да си затваря очите пред тези със свастиката. Повярвай ми, вече го видях как става това в Германия.
Едното води ръка за ръка другото, илюзия е само, че са "едно" и"друго" а не едно и също.
и да захванете думите ?
Аз съм ги захванал... в почивките ...
А иначе - дето вика Гес - хубаво е представителките на женския пол - днес и тук - да не се вземат толкова насериозно
А иначе - дето вика Гес - хубаво е представителките на женския пол - днес и тук - да не се вземат толкова насериозно
Помощ, граждани! написа:много е хубаво, че и трите жени - надя, соня и наталия допринасят не само за естетиката, но и за културата на дискусията
Ригас, казах ти да го баннеш този. Непрекъснато ме обижда като ме сравнява с хора, които не са отваряли речника на вулгарните думи.
Нищо не съм просила. Не обичам да прося. Приятно развяване на знамето ти!Натали написа:Sonia написа:
Италия не е светът, драга. Тук ние спокойно маршируваме под нашите червени знамена и дори ни пази полиция от вашите юмруци. Не виждам никаква причина докато се веят вашите, нашите да стоят в килера.
Сама си го изпроси.
И не се разсейвай, нямаше ли да си говорим тайничко за секс? А и след един месец имам турне в Индия...тъкмо...
Натали, вярно ли е, че в Германия имало маоисти, че и сталинисти дори? мале, мале, мале? А на 1 май т.г.10 хиляди комуняги излезли на протестен митинг?!
Те за какво всъщност там протестират?!
Те за какво всъщност там протестират?!
chocho написа:
и утре, и утре!
Знамената със сърпа и чука ...
Наталия, проучи тази страница на Обединената Европейска Левица в Европарламента:
http://www.guengl.eu/showPage.jsp?ID=327
Не можеш да заобиколиш факта, че в ЕП няма партии, в символа на които присъства свастиката.
http://www.guengl.eu/showPage.jsp?ID=327
Не можеш да заобиколиш факта, че в ЕП няма партии, в символа на които присъства свастиката.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 20 Май 2008, 16:22; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 9 от 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
Страница 9 от 32