Годината на мишока
+10
(TiUG)
nikiforov
Sonia
Boabab
Логик
Надя
chocho
Admin
Homan
komarKo
14 posters
Страница 2 от 5
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Welcome!
Поздрави до завърналите се! Стана ми малко чоглаво, когато прочетох, че са напуснали. Техните постинги ми допадаха. Има ли пречка новият ник да топи перото си в старата мастилница?
May I have it in plain Bulgarian, please?
Поздрави до завърналите се! Стана ми малко чоглаво, когато прочетох, че са напуснали. Техните постинги ми допадаха. Има ли пречка новият ник да топи перото си в старата мастилница ?
Гост- Гост
Re: Годината на мишока
Ригас написа:
Поздрави до завърналите се! Стана ми малко чоглаво, когато прочетох, че са напуснали. Техните постинги ми допадаха. Има ли пречка новият ник да топи перото си в старата мастилница ?
"May I have it in plain Bulgarian, please?"
за аватарчето става дума, прочие, аватар българска дума ли е?
Логик написа:Поздрави до завърналите се! Стана ми малко чоглаво, когато прочетох, че са напуснали. Техните постинги ми допадаха. Има ли пречка новият ник да топи перото си в старата мастилница?
Добър ден, Логик.
мъдря нов аватар
за новия ник
komarKo написа:
Убеден съм, че не трябва да възпроизвеждаме старото соц общество с неговите привилегии и АБПФК.
Тук компенсации няма.
Най-много да дам на Ригас 100 постинга аванс.
Не. Не мога да се съглася, че не мога да съм по заслужил от Гаджока.Или най-малкото, да може един заслужил колкото мен, да ми определя правилата на поведение.
Стари аватари - в нови шалвари
Че какво пречи да е старият - вече е известен по света и у нас.komarKo написа:мъдря нов аватар за новия ник
Приятно ми е да те видя пак!komarKo написа:Добър ден.
Аз съм Гес и вчера имах Ден за Размисъл.
Соня
Buona sera, бързо премисляш, браво!komarKo написа:Бона серраSonia написа:
Приятно ми е да те видя пак!
Соня
Вчера един колега, съпултникът ми, без особен повод ми наговори един куп глупости ( вкл. Porco Dio, Porca Madonna... ) Друг на мое място не би му проговорил до края на живота си. Аз му проговорих днес. А той взе, че ми се извини. Стори ми се доста мъжко...
Сигурно не е лесно да си мъж...
Sonia написа:
....
А той взе, че ми се извини. Стори ми се доста мъжко...
не е лесно да си човек.
жените не се ли извиняват?
Извиняват се...Но извиняваща се жена ми се струва по-нормално, жените не страдат от комплекс за мъжка малоценност, която да избиват с грубиянство...ако жените са груби, те са просто невъзпитани.komarKo написа:не е лесно да си човек.Sonia написа:
....
При вас положението е малко по-различно, затова виждам доста мъжко в един извиняващ се мъж...Каквито напоследък по българските форуми рядко се срещат...
Sonia написа:Извиняват се...Но извиняваща се жена ми се струва по-нормално, жените не страдат от комплекс за мъжка малоценност, която да избиват с грубиянство...ако жените са груби, те са просто невъзпитани.komarKo написа:не е лесно да си човек.Sonia написа:
....
При вас положението е малко по-различно, затова виждам доста мъжко в един извиняващ се мъж...Каквито напоследък по българските форуми рядко се срещат...
Алеф веднъж ми се извини.
Гост- Гост
Значи е мъж. По-мъж от другите... Едно стъпало над другите...b.m. написа:
Алеф веднъж ми се извини.
Sonia написа:
===
Sonia,
Може да звучи парадоксално, но това е по-трудно между близки хора.
Аз хората, с които съм имал конфликти тук, изобщо не ги познавам - мога да им се извинявам без проблем по 100 пъти на ден.
Както когато настъпиш някого в трамвая - казваш: "Съжалявам, извинете!" и продължаваш.
Sonia,
Може да звучи парадоксално, но това е по-трудно между близки хора.
Именно, точно тогава едно извинение ми звучи още по-мъжко. Във форумите се създава виртуална близост. Истинските мъже се отличават веднага...
Sonia написа:
Във форумите се създава виртуална близост.
ми, като се замисля колко време съм прекарал заедно с някои...
komarKo написа:Sonia написа:
Във форумите се създава виртуална близост.
ми, като се замисля колко време съм прекарал заедно с някои...
и аз съм се прекарал с доста ...
nikiforov написа:
и аз съм се прекарал с доста ...
да бе, къде се изгуби твоя Френд с главно Г ?
Така било то...липсва обидата. И виртуалната близост...Логик написа:Извинявайте, ако има нещо!Sonia написа:...виждам доста мъжко в един извиняващ се мъж...
Новодворская против коммунистов
http://nl.youtube.com/watch?v=wBhIcJ6WpZ4&feature=related
http://nl.youtube.com/watch?v=wBhIcJ6WpZ4&feature=related
TiUG написа: Честита Нова 2002 год.!
Желая ви живот ,здраве и много щастие!
да, тая беше добра реколта
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 2 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите