Годината на мишока
+10
(TiUG)
nikiforov
Sonia
Boabab
Логик
Надя
chocho
Admin
Homan
komarKo
14 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Годината на мишока
Таки написа:
Пак добре.. Че на Виктор нищо не му остави от тромпета..
той си го носи на рамо
komarKo написа:Таки написа:
Пак добре.. Че на Виктор нищо не му остави от тромпета..
той си го носи на рамо
...мудуриращите знаят защо.
Гост- Гост
Таки написа:Що ми се чини, че гласуването е приключило снощи?
щот` не си чел внимателно
Аха ...
То било за състезателите, а не за гласуващия народ ...
Ще подам френдски глас. Моля кебапчетата да са ал' англе, а бирата - Тюборг.
Ще подам френдски глас. Моля кебапчетата да са ал' англе, а бирата - Тюборг.
аз, понеже съм по-наблизо искам leffe, а кебапчетата да са истински, като на искъра
Виждате ли сега как демокрацията ни затруднява ..?
Вместо да спретнем едно писмо до австрийските другари, подписано от целия ни трудов колектив и изразяващо нашата въодушевена и безрезервна подкрепа към френда, те ни тласкат по трънливия и непродуктивен път на индивидуализЪма..
"Sometimes I am asked how I would like to be remembered," Clarke said recently. "I have had a diverse career as a writer, underwater explorer and space promoter. Of all these, I would like to be remembered as a writer."
In an interview with The Associated Press, Clarke once said he did not regret having never followed his novels into space, adding that he had arranged to have DNA from strands of his hair sent into orbit.
"One day, some super civilization may encounter this relic from the vanished species and I may exist in another time," he said. "Move over, Stephen King."
нещо като репортаж от мястото на събитието - 2
КомарКо младши на 15 минути
малък е още за форуми
малък е още за форуми
Последната промяна е направена от komarKo на Пет 21 Мар 2008, 11:19; мнението е било променяно общо 1 път
komarKo написа:КомарКо младши на 15 минути
ЧЕСТИТО!
Да е здрав, все така красив и много да ви радва!
Честито, Майсторе - да ви е живо и здраво най-вече - всичкото друго ще се нареди!
Благодаря ви,
да ви се връща на всички!
-----------------------
Велзи, недей с лошо бе!
жилото требва да е сладко
-----------------------
Велзи, недей с лошо бе!
жилото требва да е сладко
Аз да си призная греха, нали сме свои хора..
Снощи видях вратата със щъркела и се сетих, че се касае за рождество. Но се замислих: какво ли очаква КомарКо? Дете или внуче? Щото дедовци (и баби) на 43 познавам няколко. Едната от тях - моя племеница - сте я виждали на снимките от сватбата на сина ми.
Добре дошъл с пролетта, KомарКо...
Какъв хубав подарък! Поздравления на мама, татко, а на малкия комарКо - baci, здраве и много късмет от една италианска леля, която все се надява да стане баба...
Честито, Комарко!
Проятна новина.И аз пожелавам здраве на цялото семейство! Нека малкият Комарко да стане талантлив и умен като баща си! Бъдете щастливи!
такива прекрасни новини изпиват много!
да сте живи и здрави
.......................................
очаквам сега с буян да търкаляте колички заедно
да сте живи и здрави
.......................................
очаквам сега с буян да търкаляте колички заедно
малък е още за форуми
Да е жив и здрав!!
Много смях!
Сърдечни поздарви и от ЕЖ !!!
Аз вече съм го виждала ;Рр
малък е още за форуми
Докато включа , да не е проходил ....
Живи и здрави ,всички в къщи , Христо !
Художествено творчество
Честита творба! Не пропускай първите седем дена, както казал Сократ - после става късно за възпитание. А на нас ни се връща - кой прави синове, кой внуци... Да се намираме на работа е важното!komarKo написа:да ви се връща на всички!
Възражение
Логико,Честита творба! Не пропускай първите седем дена, както казал Сократ - после става късно за възпитание. А на нас ни се връща - кой прави синове, кой внуци... Да се намираме на работа е важното!
Ако не ме лъже паметта, правенето на синове беше далеч по-приятно занимание от "правенето на внуци". Иначе да се живи и здрави всичките, та и те да правят и "правят" когато му дойде времето .. ®
Разширено възпроизводство
Ти още нямаш база за сравнение, затова си трай! Впрочем, в традициите на българката е било да дундурка едновременно и деца, и внуци. Съвсем теоретично би могла дори и правнуци: без да ражда в прогимназията, а на нормална възраст - 18 години, на 54 тя би имала правнуче. А една сръбкиня даже беше първескиня на тая възраст. Така че, дерзайте, българки!Таки написа:Ако не ме лъже паметта, правенето на синове беше далеч по-приятно занимание от "правенето на внуци".
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите