ДСБ
+18
chocho
Realistka
gigatev
jovina
(Бай Вълко)
Робърт Боев
pheras
Надя
HEXE
blueskies
Apostola na Svobodata
Таки
Лаик
marapepelia6ka
Boabab
nikiforov
komarKo
(Стоян Христов)
22 posters
Страница 1 от 9
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ДСБ
Нищо няма да ви даде мутрагена,не се заблуждавайте.(освен ако не се натискате за чистачки по министерствата)
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Стоян Христов написа:Нищо няма да ви даде мутрагена,не се заблуждавайте.(освен ако не се натискате за чистачки по министерствата)
че лошо ли е?
Boabab написа:http://www.monitor.bg/article?id=205184
Аз ако съм на ястото на бб няма да кандисам нито за социалното, нито за Е.Мхайлова.
Най-подходящо е да назначи Синята да контролира всички министерства, дали работят прозрачно и без далавери.
става!!! - божков ще "контролира" промишлеността , бонев - мъвъръто , бакържиев - газ ,нефт , ЗЛАТО, самият костов , от стената ще контполира алес ...и така ще настане такъв контрол ,че до всяко "добро" същество , ще застане по още едно - да продължа ли с "добрите " на форумно ниво , а ?
Приятел !?
Мисля, че има около 1000 български форума...Realistka написа:
То бива смехотии, ама това нещо там да го наречеш форум - хайде да бъдем по-сериозни ...
Така, че каква част от виртуалното пространство заема всеки от тях най вероятно ще бъде предмет на дипломните работи на някои бъдещи журналисти...[/quote]
може и да прозвучи сексистки , но все пак имам определен форумен опит - голяма част от "гастролиращите "госпожи , основно в индиговите /на медияпул / форуми , се "записват"тук с осъзнатата необходимост да вдигнат пошпулягата в един момент , и "неразбрани " да отидат да си ближат "раните" у съседите ...
и така в един квадратоврат
няма лошо , само дето е като 23456 епизод , никакво желание да се смени сценарий , актьори , камо ли режисьор ..
само ЛИНИЯТА да е right - анти ригас!!! -
а бе , човекът си има име Таки , с него се е регистирирал , няма ли да спрете като патки да повтарята ригас , ригас ?
Стоян Христов написа:Нищо няма да ви даде мутрагена,не се заблуждавайте.(освен ако не се натискате за чистачки по министерствата)
Няма да обиждаш / поне 100 дни / избраният демократично министър председател, който ни е надеждата.
Вижте поредния ход:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=154236&srcpos=1
Гледаш го нищо и никакъв човек, той пък!!!!
nikiforov написа: голяма част от "гастролиращите "госпожи , основно в индиговите /на медияпул / форуми , се "записват"тук с осъзнатата необходимост да вдигнат пошпулягата в един момент , и "неразбрани " да отидат да си ближат "раните" у съседите ...
Ужас и аз май съм от гастролиращите. Ама я обясни какво е пошпуляга...
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Страхотна песен. Благодаря Никифоров.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Boabab написа:Вижте поредния ход:
има надежда особено ако съпоставиш велчев-василев с георгиева-дянков
Boabab написа:http://www.monitor.bg/article?id=205184
Аз ако съм на ястото на бб няма да кандисам нито за социалното, нито за Е.Мхайлова.
Най-подходящо е да назначи Синята да контролира всички министерства, дали работят прозрачно и без далавери.
дрън-дрън
редно е членовете на ЕНП да съставят ясна коалиция с дефинирани отговорности и програма
Да би мирно седяла, Реалистке ..
.. не би чудо видяла, Реалистке.
Ако и сега не признаеш, че в сравнение с доктора, Ригас е едно нежно, любезно и тъй ефирно ангелче ...
http://glasove.com/pdf/glasove_2009_26.pdf- Синята коалиция вероятно ще влезе в управлението на страната. Победа ли е това?
- Зависи от гледната точка. От конфесионалната принадлежност, тъй да се каже. Ако им вярваш, е победа и даже екстаз. Ако не им вярваш, е комична претенция за производство на събитие с историческо значение за “общото благо”. Ако Мартин Димитров стане
министър на икономиката, това ще бъде победа за Иво Прокопиев, Шулева и прочее. И за RЕ:TV.
- Какво е бъдещето на ДСБ и СДС? Би ли успяло сливането им под проект за нова синя партия, както се заговори напоследък?
- Не. Синята коалиция е, както казах, макиавелистки шедьовър, голямо художествено постижение, но има нищожна политическа стойност. Тази лукава коалиционна инсталация няма да издържи дълго. Изборният резултат е наказание за сектантите вдясно, не е лошо да погледнат цифрите. Провалът на Иван Костов в 23 МИР е символично поражение. Загубиха София коалиционно струпани, при максимална мобилизация и след една чудесна “подписка”. Накрая се оказаха затрупани от бюлетините на голямата сестринска партия от ЕНП. И от бюлетините на Кадиев. Няма енергия за синя партия. Блудството по спешност за удовлетворяване на нагона за оцеляване не е брак и не е меден месец. Закриха две партии за периода на едно смигване, за да оцелеят двама-трима плутократи “парамасони”, както се изрази преди време скъп на сърцето ми духовен роднина. Синята коалиция е комплот на един кръг хора, уязвени от световната финансова криза, на закъсал водач от нещастния ни преход и на изгладняла дясна клиентела. Текущата ода на радостта е в основата си прозаично вълнение. От никаква Азия няма да ни спасява Синята коалиция, въоръжена със “златния ключ” към управлението на Мутрата, от когото трябваше да ни спасява, за да ни спаси от Азия. Този, който си въобразява, че олигархичната инфраструктура на официалната политическа власт ще бъде разградена от управлението на ГЕРБ, СК и Янев, е малоумен и блажен. По-скоро ще бъде повторена идеята на Костов от периода на неговото управление и осъществена от Бонев, а именно да събере на чай лидерите на подземието Корлеоне, Бардзини и Таталия и да им каже окуражителната мантра, произнесена със сипкав глас: “Момчета, по-кротко, трябва да си върнем еврофондовете”. Междувременно ще арестуват няколко души, защото са досадили на всички. RE:TV ще им покаже белезниците в едър план. Победа на синята вълна. Апропо, хрумва ми въпрос към ДСБ, сега наричани СК, и лично към г-н Костов: Получихте ли отговор от Главния прокурор на писмото, което му изпратихме, с настояване да започне незабавна проверка на твърденията, съдържащи се в швейцарския доклад до Държавния департамент на САЩ, които се отнасят до миналото на Бойко Борисов и свързаността му с “тридесет неразкрити поръчкови убийства?”. Какви мерки ще предприеме СК в рамките на операция “Чисти ръце”, за да узнаем истината по този въпрос? Или не ви е интересно вече? А?
Ако и сега не признаеш, че в сравнение с доктора, Ригас е едно нежно, любезно и тъй ефирно ангелче ...
Мани го доктора. Ето моята мека характеристика на кълчищата му:
"
Вчера с говоренето си по К2 д-р Мхайлов ме предизвика да се замисля и да се опитам да дефинирам него самия в стила му, който използва. Разбира се аз ще го направя доста по щядящо, но все пак искам да му покажа, че като си насран не е добре да чуруликаш:
Та...Д-р Михайлов е еманация на българската междудипломна квалификация и маниакална манифестация на безполезността и безпомощността на една част от самонадеяните и самолюбиви български псевдоинтелигенти.
"
"
Вчера с говоренето си по К2 д-р Мхайлов ме предизвика да се замисля и да се опитам да дефинирам него самия в стила му, който използва. Разбира се аз ще го направя доста по щядящо, но все пак искам да му покажа, че като си насран не е добре да чуруликаш:
Та...Д-р Михайлов е еманация на българската междудипломна квалификация и маниакална манифестация на безполезността и безпомощността на една част от самонадеяните и самолюбиви български псевдоинтелигенти.
"
Боабабе, споделям оценката за богослова от Лом и доктора по ... психиятрия на словото от психиатричната клиника край Курило, който осребри покрай Костов 4-ри годишен депутатски мандат и който от съмишленик и приятел на сините се певърна в паяк, който плете добре замислената си паяжина, в която може в един прекрасен ден сам да се окаже!Boabab написа:Мани го доктора. Ето моята мека характеристика на кълчищата му:
"
"
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Апостоле,
Приеми моите поздравления по повод голямата изборна победа на Синята Коалиция! Предполагам, че си имал личен принос за нея, в рамките на своите възможности.
Чакай да изпортя и левичаря КомарКо ..:
Таки написа:Приеми моите поздравления по повод голямата изборна победа на Синята Коалиция! Предполагам, че си имал личен принос за нея, в рамките на своите възможности.
komarko ne nosi otgovornost za sledva6tite 7 dni
komarko ne nosi otgovornost za sledva6tite 7 dni
Къде по-точно бягаш от отговорност? Северно Черноморие, южно?
Таки написа:Приеми моите поздравления по повод голямата изборна победа на Синята Коалиция! Предполагам, че си имал личен принос за нея, в рамките на своите възможности.
Моите поздравления за карикатурата!
marapepelia6ka написа:nikiforov написа: голяма част от "гастролиращите "госпожи , основно в индиговите /на медияпул / форуми , се "записват"тук с осъзнатата необходимост да вдигнат пошпулягата в един момент , и "неразбрани " да отидат да си ближат "раните" у съседите ...
Никифоров, аз съм тук от създаването на форума. регистрирах се тук, за да си говоря с изгонени от форума на медиапул форумци.а гастролищите госпожи мара и джовиа се регистрираха в ЕСФ сега, и го направиха с ясната цел да плюят и обиждат.
....................
Никифоров ако излезеш от форумната поза, мисля че има за какво да разговаряш с мен. на първо време мини през сладкарница Анджелика /намира се на "Генерал Колев", до Хуманитарната/. и освен това бих искала да видя твои пластики, кажи ми в коя галерия
blueskies- Брой мнения : 164
Registration date : 04.06.2008
Здравей Уважаеми Таки! Дали да ти благодаря за "ограничението", което чрез близкия до теб АДМИН ти ми наложи от 3 до 12 юли т.г., защото изглежда с това ме предпази да вляза в непродуктивен спор с някои тук, които са противници на десните, но и не им се иска да си признаят, че са леви или, че са на левите симпатизанти. Все едно, аз написах в първия си постинг какво и как съм мислил и мисля, че ти като не ми отговори си разбрал неволната си грешка, която аз обаче не осъждам, защото съм демократ и защото ти като "близък" на АДМИНА така си решил да удариш едно ляво рамо на колегата си/ни/ от другия край на ГЛОБУСА.Таки написа:Приеми моите поздравления по повод голямата изборна победа на Синята Коалиция! Предполагам, че си имал личен принос за нея, в рамките на своите възможности.
Уважаеми Таки!
Благодаря ти за поздравленията по повод т.н. победа на Синята Коалиция. Да тя наистина е победа над самите себе си в коалицията, защото тя премина през иглени уши и благодарение на волята на Костов можа да я бъде. И за да не изпадат избирателите и симпатизантите й по "хамлетовски" затрудняващи се с избора си и за това коя от двете сини партии да избират. Защото на мен ми се е искало винаги след 2004 година да имам досега право на два гласа.
Веднъж да гласувам за /по азбучен ред ще ги посоча като равноправни формации/ ДСБ и веднъж за СДС и да гласувам само за един техен лидер и това на този етап за сега е единствено г-н доцента и д-р по икономика математика Иван Костов.
Но за съжаление аз посочих 15 % за С.К. защото исках този процент да го бъде и според мен очакванията ми бяха в тези граници. Но реклама със секира, разрязваща самолет показа на слабите избиратели, че като се избира ГЕРБ, се избира Костов. И много слабоволеви избиратели в дясно се ориентираха в полза на Лидер и РЗС, и разбира се - ГЕРБ и те изоставиха С.К.. За мен е ясно, че депутатска листа с рапъри не е най-удачния избор и въпреки това съм доволен от изборите. Практически в тези ~ 285 хиляди гласа аз прозирам онези 240 хиляди гласували за ДСБ плюс малка част от избирателите на ОДС. Но високият процент гласаподаватели не позволи от С.К. да влезнат 20 и повече депутати.
Факт е, че печелят партиите членове на ЕНП /ДСБ, Земеделския съюз и СДС/ , това дава надежда за един наистина ползотворен парламент с мандат от 4-ри години.
Моето желание обаче е за едно коалиционно управление на партиите от ЕНП. Причината е, че се оглеждам в 2001 г., когато при 120 депутати НДСВ направи безпричинна коалиция с ДПС. Днес при 116 депутати е наложително да има двустранна коалиция, която кодово да се нарече Коалиция ЕНП /от ГЕРБ и от С.К./. Това ще бъде гаранцията за изпълнение на програмите на двете формации, които в общи линии си приличат.
Надявам се не те наскърбява моята категорична поддръжка на консервативните и християн демократически партии в ЕС.
Последната промяна е направена от Apostola na Svobodata на Пон 13 Юли 2009, 12:35; мнението е било променяно общо 1 път
Апостоле,Надявам се не те наскърбява моята категорична поддръжка на консервативните и християн демократически партии в ЕС.
Нищо, което се движи в рамките на приличието, не може да ме наскърби. А дали някои неща ще ме развеселят - това е въпрос на характер и на гледна точка. Позволи ми да се веселя силно на определението "Бойко Борисов - консерватор" ..
Блу! Здравей! Не бих желал да се плюят категорчно заявилите се като сини привърженици посочени от теб членове на форум ЕСФ. Специално участието на ЕмПи, както аз наричам "marapepelia6ka", мисля с нищо никого не провокира, за да бъде непрекъснато обект на АТАКИ.blueskies написа:marapepelia6ka написа:nikiforov написа: голяма част от "гастролиращите "госпожи , основно в индиговите /на медияпул / форуми , се "записват"тук с осъзнатата необходимост да вдигнат пошпулягата в един момент , и "неразбрани " да отидат да си ближат "раните" у съседите ...
Никифоров, аз съм тук от създаването на форума. регистрирах се тук, за да си говоря с изгонени от форума на медиапул форумци.а гастролищите госпожи мара и джовиа се регистрираха в ЕСФ сега, и го направиха с ясната цел да плюят и обиждат.
....................
Никифоров ако излезеш от форумната поза, мисля че има за какво да разговаряш с мен. на първо време мини през сладкарница Анджелика /намира се на "Генерал Колев", до Хуманитарната/. и освен това бих искала да видя твои пластики, кажи ми в коя галерия
Аз също съм като тях регистриран от преди 70-80 дни.
Но ти добре знаеш, няма никъде в правилата на ЕСФ условие, че с предимство ще се ползват най-старите учредители и това ги прави по условие членове на форум ЕСФ ПЪРВО КАЧЕСТВО.
Затова ми се иска в постингите между доказано сини да има повече и достатъчно уважение, въпреки че на практика то не се получава.
Това, че една от тях декларирала се пред мен лично като категорична поддържничка и приближена до съпругата на Иван Костов, и не проявяваща се като не дотам категорична поддържничка на сините не ме кара да отправям срещу нея своето остро перо.
Поддържника на една кауза като МЕН, като ТЕБ, като РИНО и т.н е въпрос на благородство и на достойнство.
Аз съм "славист" по спортно пристрастие, но поради не долюбването на нашия отбор от др. Тодор Живков и др. Милко Балев, славия не можа да стане шампион на България по футбол, но този факт не ме накара да се прехвърля в агитката на ЦСКА и на ЛЕВСКИ.
Ще завърша с думите: Да дадем простор на демократското си мислене и да зачетем избора на сините, които нека не бъдат наши противници!
Таки, и аз също бих искал той/Б.Б./ да докаже своят консерватизъм, който носи в кръвта си, чрез гените на дядо си и тогава ще поставя знак на равенство на ГЕРБ с ДСБ и СДС. Защото засега чрез избора на ГЕРБ бе задействана, утвърдената и възвеличавана от медиите, харизма на жителят на гр. Банкя - Бойко Борисов!Таки написа:Апостоле,Надявам се не те наскърбява моята категорична поддръжка на консервативните и християн демократически партии в ЕС.
Нищо, което се движи в рамките на приличието, не може да ме наскърби. А дали някои неща ще ме развеселят - това е въпрос на характер и на гледна точка. Позволи ми да се веселя силно на определението "Бойко Борисов - консерватор" ..
Таки написа:Апостоле,Надявам се не те наскърбява моята категорична поддръжка на консервативните и християн демократически партии в ЕС.
ха ,повесели се още малко по-умерено
"....качествата на Г-н Вежди Рашидов в полза на националната сигурност на България са безспорни и неоценими за българската нация"/.
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 1 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите