ДСБ
+18
chocho
Realistka
gigatev
jovina
(Бай Вълко)
Робърт Боев
pheras
Надя
HEXE
blueskies
Apostola na Svobodata
Таки
Лаик
marapepelia6ka
Boabab
nikiforov
komarKo
(Стоян Христов)
22 posters
Страница 9 от 9
Страница 9 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ДСБ
Boabab написа:И людете и людоедите бяха сложени в малък джеб от приятелите на животните...Нито людете, нито десните, ни левите, излязоха на протест, когато кучета изядоха една англичанка, нито людете, нито десните, ни левите, когато се видяха престъпното търпение в домовете за увредени - впрочем подобно на търпението на немците към хитлеризма, само Президентът се обади, че журнлистката имала лошо отношение към България.
Коментар:
Всичко изглежда объркано. Странно, че подкрепата за животните надвишава тази за немощни и безсилни деца, или възрастни хора. И в подобни случаи ми минава мисълта:
Върви след парите!
Да, с такъв материал е лесно да провеждаш политика като на Станишев или Първанов...Опиташ ли се като Бат Бойко да си добронамерен, първо ще ти е изключително трудно с помощниците ( добре че е най-малкото Цветанов - един добър овен и таран ), а второ много малко ще ти повярват. Та нали всеки съди сам по себе си.
Моделът Костов разработван от Алексей и приятели / между тях като че прозира и тройката / с цел създаване на алиби за кражбите:
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=10564&Itemid=1
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=10564&Itemid=1
Впрочем това е една от причините ББ да не включва Костов....Костов пък, вчера, пак направи предложенията си така че непременно да не могат да бъдат приети. Този човек не се ли научи на малко повече такт? Ако наистина иска нещо добронамерено, да отиде при Бойко, да го посъветва без условия. Избирателите сами ще оценят естественото и добронамереното...
Другото интересно от тази сутрин е мерака на сините за номиниране на Надежда Нейнски за президент...Слаба работа...По-добре е дори Кунева, която се оказа от много по-дясно семейство от семействата на целия син елит.
Другото интересно от тази сутрин е мерака на сините за номиниране на Надежда Нейнски за президент...Слаба работа...По-добре е дори Кунева, която се оказа от много по-дясно семейство от семействата на целия син елит.
Изобщо този човек наистина не е в час за много работа. И лошото е че няма кой да му даде един добър съвет или не слуша. По съм настроен, като познавам "десните", пък и изобщо манталитета да мисля за първото.
Май никой не може да направи разлика между популизъм - гледат Бойко и си викат - и аз мога, и мъжко - доблестно, великодушно, недребнаво, рационално и откровено, поведение, което не практикуват.
Депутатът от ГЕРБ Валентин Николов:
Идват избори и затова сините излизат с гръмки изказвания
Деси Боцева
http://www.vsekiden.com/?p=68017
Май никой не може да направи разлика между популизъм - гледат Бойко и си викат - и аз мога, и мъжко - доблестно, великодушно, недребнаво, рационално и откровено, поведение, което не практикуват.
Деси Боцева
Boabab написа:
Деси Боцева
какви избори идват?
Boabab написа:
...По-добре е дори Кунева, която се оказа от много по-дясно семейство от семействата на целия син елит.
семейство Пръмови?
"Ако парламентарните избори бяха днес, ГЕРБ отново щеше да е първа политическа сила, за която биха гласували 35.8 на сто от анкетираните, показва изследването. За Коалиция за България биха дали вота си 11 процента, за ДПС - 5.5 на сто, за "Атака" - 2.8 на сто. СДС биха подкрепили 1.8 на сто от анкетираните, РЗС - 1.3 процента, ДСБ - 0.9 на сто. 25.8 процента заявяват, че не биха участвали в гласуването."
Викторе, знам, че си далеч и сигурно не те интересува,
ама се чудя, твоите хора не си ли дават сметка, че БоБо ще тури кръст на "дясното" за поне десетилетие напред...
ДСБ - 0.9 на сто
А сиктир... значи тия хора наистина представляват основно себе си...
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Едно линкче, плийз.. Независимо от това, в проценти върху гласувалите, нещата стоят така:"Ако парламентарните избори бяха днес, ГЕРБ отново щеше да е първа политическа сила, за която биха гласували 35.8 на сто от анкетираните, показва изследването. За Коалиция за България биха дали вота си 11 процента, за ДПС - 5.5 на сто, за "Атака" - 2.8 на сто. СДС биха подкрепили 1.8 на сто от анкетираните, РЗС - 1.3 процента, ДСБ - 0.9 на сто. 25.8 процента заявяват, че не биха участвали в гласуването."
ГЕРБ ............. 48%
КЗБ .............. 15%
ДПС .............. 7.4%
Атака ............ 3.8%
СДС .............. 2.4%
РЗС .............. 1.8%
ДСБ .............. 1.2%
Нещата вече се доближават до моята политическа мечта: не само поотделно, но и заедно СДС+ДСБ - вън от Парламента. Напълно заслужено.
Моето мнение е, че със своята дейност или бездейност, текущите остатъчни десни САМИ са довели БоБо на власт. Напълно ми е ясно, че нито Силвия, нито Цеца, нито Палатов, нито Чосич, нито Дамянов, нито Калчев, нито Анна, нито Логик, нито Дяков, нито Мара, нито Жови, нито Краев, нито Агата, нито ... нито ... не ще се съгласят с това. Но аз повтарям, че те имат сериозен принос за това днес да управляват не техните любими десни партии, а една дясна партия - менте.ама се чудя, твоите хора не си ли дават сметка, че БоБо ще тури кръст на "дясното" за поне десетилетие напред...
"Моето мнение е, че със своята дейност или бездейност, текущите остатъчни десни САМИ са довели БоБо на власт. "
Таки,
не съм сигурен дали точно "текущите остатъчни десни" са довели БоБо на власт,
но е очевидно, че те поемат много по-голяма отговорност ЛЕГИТИМИРАЙКИ БоБо и ГЕРБ като "десни"
затова пак ще питам - съзнават ли какво правят?...
щото на БоБо му е все тая "десен", "ляв" или "център" ще играе, стига да е в играта, но на десните лошо им се пише...
Според мен - да, съзнават. Мъчат се да създадат илюзия на своите остатъчни чиляци, че са "част от управлението". Защото 8 години извън управлението е тежко поносима ситуация за въпросните чиляци. Да, ама чиляците на ГЕРБ са днес 30 пъти повече от тези на ДСБ, и еднакво петимни за власт и облагички..затова пак ще питам - съзнават ли какво правят?...
една целувка за лека нощ
Rhinos написа:
Изброените от бай Таки сме помагали на ДСБ и десницата напълно доброволно, за разлика от (доскорошния?) платен служител на ДСБ Аврамов и затова имаме право да пишем и коментираме каквото и когато намерим за добре относно ДСБ.
Честно казано, откакто разбрах, че тоя посерко се е намърдал на Кърниградска, ДСБ престанаха да ме интересуват и на последните избори гласувах за тях по-скоро по навик. Не го знам колко избиратели е отблъснал лично той с чара си, но резултатът от "кадровата им политика" е недвусмислен: 0.9%.
А сега лека, че и утре ме чака много работа.
http://lasombra-said.blogspot.com/2009/05/blog-post.html
Повечето от техните "привърженици" са не по-малко вманиачени от комунистите. Тези индивиди придават на десните сили образа на секта. Както свидетелите на Йехова навсякъде виждат Дявола, така и тези люде във всичко виждат Ръката комунстическа. Както сектантите занимават всеки с деянията на нечестивия, така и тези псевдо-десни са готови да хванат първия нещастен минувач за илика и да заизливат параноично-шизофренните си прозрения в беззащитните му уши.
Страница 9 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 9 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите