ДСБ
+18
chocho
Realistka
gigatev
jovina
(Бай Вълко)
Робърт Боев
pheras
Надя
HEXE
blueskies
Apostola na Svobodata
Таки
Лаик
marapepelia6ka
Boabab
nikiforov
komarKo
(Стоян Христов)
22 posters
Страница 2 от 9
Страница 2 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ДСБ
Таки написа:Кой е похвалил така яко г-на Рашидова?
С неизчерпаемо син поздрав - постолят на хлевоустието
Да не го е сбъркал с Божидар Димитров? Защото при него може да има нещо, леко касаещо националната сигурност, но Вежди - ефенди ...??
Костов: Нямаме покана за преговори с ГЕРБ
13 юли 2009 21:15 / обновена в 21:40 | Теодора Симова
Съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов обяви, че в момента не се водят преговори с ГЕРБ за съставянето на правителство. След заседание на парламентарната група на десния съюз Костов посочи, че сините чакат
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=374439
Таки написа:Къде по-точно бягаш от отговорност? Северно Черноморие, южно?
Питай фелдфебела ЦуКалчев, на кое Черноморие е спрял достъпа?
" Питай фелдфебела ЦуКалчев, на кое Черноморие е спрял достъпа? "
Ама ти да не би да страдаш ? ? Недей така, да те преследва ЦуКалчев е чест ! Ако, все-пак, той ти липсва, ето ти нещо най-свежо от него, за да не си капо:
А туй Цу Калчев е много свежо, ако "цу" се разбира на немски: Komm zu Kaltscheff ..
В насраното присъства и Господ, така че то напомня ония най-кратък разказ: "Кралицата забременя Бог знае от кого".Не му върви на потомствения сталинист Тиктаки Райгъз Пантарейкин. Не само с никовете. И не само опитът му да приватизира този форум се провали. Колкото и да се прави на "реформиран" и на "демократ", той вони на болшевишки ботуш от стотици километри. И на Райграс да се преименува, пак ще трябва да си носи кръста, пардон, петолъчката. Суров е тоя живот... но справедлив. Божията мелница мели бавно, но ситно.
А туй Цу Калчев е много свежо, ако "цу" се разбира на немски: Komm zu Kaltscheff ..
Последната промяна е направена от Таки на Вто 14 Юли 2009, 12:18; мнението е било променяно общо 2 пъти
Пуделчено е новият председател на Парламента - Цецка Цуцуцкова, Избрана от 227 депутати и само 3-ма "въздържали се". Цуцуцкова обещава работа и по-високи доходи на всички българи, но аз си мисля, че работа и по-високи доходи ще има само за парламентаристите, а за останелите нищо. И ако случайно Цуцуцкова и нейната партия не изпълни обещанието си, виновна ще е кризата.Таки написа:.. Кой е пуделчето в днешната ти карикатура?
" Пуделчено е новият председател на Парламента - Цецка Цуцуцкова "
Не съм сигурен.. Аз бих гласувал за Георги Първанов .. А ти недей да обиждаш Председателя на Парламента! Каква 'Цуцуцкова' , какви 5 лева?
Таки написа:Ама ти да не би да страдаш ? ? Недей така, да те преследва ЦуКалчев е чест ! Ако, все-пак, той ти липсва, ето ти нещо най-свежо от него, за да не си капо:В насраното присъства и Господ, така че то напомня ония най-кратък разказ: "Кралицата забременя Бог знае от кого".Не му върви на потомствения сталинист Тиктаки Райгъз Пантарейкин. Не само с никовете. И не само опитът му да приватизира този форум се провали. Колкото и да се прави на "реформиран" и на "демократ", той вони на болшевишки ботуш от стотици километри. И на Райграс да се преименува, пак ще трябва да си носи кръста, пардон, петолъчката. Суров е тоя живот... но справедлив. Божията мелница мели бавно, но ситно.
А туй Цу Калчев е много свежо, ако "цу" се разбира на немски: Komm zu Kaltcheff ..
Ригас стига си се занимавал с даровити жОрналисти! Пък особено калтаци и навлеци. Нямаш шанс.
" Ригас стига си се занимавал с даровити жОрналисти! "
Боабабе, в колко ли чипа е записано сиктирното правило да се обвинява Ригас за щяло и нещяло ? Аз ли се занимавам с Калчев, или той с мен, без изобщо да е предизвикан ? ?
Долу ДСБ ! !
Долу ДСБ ! !
Гердан, гердан вместо папионка, КомарКо, тази е удобна не само на Бойко, но и на всичките 240 нагаждачи!Таки написа:Не съм сигурен.. Аз бих гласувал за Георги Първанов .. А ти недей да обиждаш Председателя на Парламента! Каква 'Цуцуцкова' , какви 5 лева?
komarKo написа:Таки написа:Къде по-точно бягаш от отговорност? Северно Черноморие, южно?
Питай фелдфебела ЦуКалчев, на кое Черноморие е спрял достъпа?
"оплакват " ми се от Златните .....
ако си на север , въпреки ,че си с дечурлята , можеш да звъннеш !
Таки написа:Боабабе, в колко ли чипа е записано сиктирното правило да се обвинява Ригас за щяло и нещяло ? Аз ли се занимавам с Калчев, или той с мен, без изобщо да е предизвикан ? ?
Долу ДСБ ! !
Не, ДСБ на Калчев,
на ......и .........
Не, на всички навлеци
тъпанари и простаци.
А ти ДСБ, на разумът,
защитниче на ума,
ДСБ на нормалното и възможно
което скоро ще харесват народите!
Последната промяна е направена от Boabab на Вто 14 Юли 2009, 13:21; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте какво, г-н Таки, я по-добре попитайте г-жа Папарига, дали одобрява гласуванията на абсолютно всички депутати във Вашия Парламент, разбира се с изключение на нейната парламентарна група? И тъй като аз нямам свой представител във фашисткия български парламент, не мога да не се отнасям с пренебрежение към целия му състав, независимо че институцията като институция няма вина за това, на което сме свидетели през последните години.Таки написа:Надя, никак не Удобрявам твоето презрително отношение към народните представители!
Няма защо да питам Папарига, Наденька. Аз знам, че ГКП често гласува заедно с други партии по определени въпроси, така че в тези случаи тя одобрява поведението на част от гръцките депутати. Напомням също, че ГКП е била част от коалиционно правителство, заедно с дясната "Нова Демокрация".Вижте какво, г-н Таки, я по-добре попитайте г-жа Папарига, дали одобрява гласуванията на абсолютно всички депутати във Вашия Парламент, разбира се с изключение на нейната парламентарна група?
И, най-вече, в речника на ГКП не съществува изразът "фашистки Парламент". Със сигурност не съществува и в речника на партията, на която упорито се представяш за член, но ти явно разчиташ на някои добичета в този форум, които да свържат твоите НАРОЧНИ дивотии с българските комунисти. Разчитай, но с мярка. С МАЛКА мярка.И тъй като аз нямам свой представител във фашисткия български парламент, ...
Последната промяна е направена от Таки на Вто 14 Юли 2009, 13:08; мнението е било променяно общо 1 път
Вие се благодарете, че гръцкият народ не е допуснал фашисти в Парламента Ви, г-н Таки, докато у нас фашист до фашиста, мила моя майно льо, кариерист до кариериста.Таки написа:Няма защо да питам Папарига, Наденька. Аз знам, че ГКП често гласува заедно с други партии по определени въпроси, така че в тези случаи тя одобрява поведението на част от гръцките депутати. Напомням също, че ГКП е била част от коалиционно правителство, заедно с дясната "Нова Демокрация".Вижте какво, г-н Таки, я по-добре попитайте г-жа Папарига, дали одобрява гласуванията на абсолютно всички депутати във Вашия Парламент, разбира се с изключение на нейната парламентарна група?
И, най-вече, в речника на ГКП не съществува изразът "фашистки Парламент".
"аристократите " уринария и танасита веднага се захванаха с месторождението , физиономията /като че не сме ИМ виждали техните/, очилата вероятно - сега се кьорят в нета -колко мангизи е дала и може ли да си го позволи ....
жалка работа са тия тримата !!!
жалка работа са тия тримата !!!
Освен това искам да кажа, че новоизбраният председател на Парламента еднакво "успешно" е работела и защитавала интересите на "Общината" и с Румен Петков и с Найден Зеленогорски, което идва да покаже, че умее да се приспособява. Тя затова сеге е избрана почти единодушно от всички. Крайно време е да се разбере, че в България никога не имало ляво и дясно. Има преди всичко интереси и в повечето случаи лични.
от преди три дни но пък ще важи четири ....години
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3858§ionid=5&id=0000702
Маестро,
От сериозни хора на ГЕРБ знам, че не толкова Бойко, колкото неговият електорат настоява за управление, в което да не фигурира Синята Коалиция. Това беше още по времето на преговорите за общи мажоритарни кандидати. След като самостоятелното явяване на ГЕРБ му донесе такава огромна печалба, натискът за управление без сините е нараснал, и то с реално основание: хората видяха на практика, че една коалиция със СК в мажоритарните райони би била един чист грабеж на техните гласове от страна на Костов и компания.
От сериозни хора на ГЕРБ знам, че не толкова Бойко, колкото неговият електорат настоява за управление, в което да не фигурира Синята Коалиция. Това беше още по времето на преговорите за общи мажоритарни кандидати. След като самостоятелното явяване на ГЕРБ му донесе такава огромна печалба, натискът за управление без сините е нараснал, и то с реално основание: хората видяха на практика, че една коалиция със СК в мажоритарните райони би била един чист грабеж на техните гласове от страна на Костов и компания.
той "мислел"....и ще продължи да мисли ...
Вероятно е така , Таки ?!!
НО!
ако му "систематизират"написаното *от седесарите в няколко тома ...?
много хора може и да смятат ,че в политиката има само интереси
и белите дрешки са винаги в раклата , време е да изедат няколко по мутрата !
не всички са от "добрите"
*н...........раното
НО!
ако му "систематизират"написаното *от седесарите в няколко тома ...?
много хора може и да смятат ,че в политиката има само интереси
и белите дрешки са винаги в раклата , време е да изедат няколко по мутрата !
не всички са от "добрите"
*н...........раното
Иван Костов през март тази година легна на пода в студиото на бТВ да показва какви упражнения прави. Как ли не си кривят гръбнака политиците, за да останат във властта
Страница 2 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 2 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите