ДСБ
+18
chocho
Realistka
gigatev
jovina
(Бай Вълко)
Робърт Боев
pheras
Надя
HEXE
blueskies
Apostola na Svobodata
Таки
Лаик
marapepelia6ka
Boabab
nikiforov
komarKo
(Стоян Христов)
22 posters
Страница 4 от 9
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ДСБ
Страницата да,но Командира не е в пленарната зала,може да е в отпуск деjovina написа:Ако тази страница не е жълта преса, значи или ти, или аз съм сбъркана!!!HEXE написа:Хич не е жълто.Да си гледала новини тези дниМи всеки уважващ себе си човек ще подмине подобна страница, много ясно ... може би трябва да търсиш съмишленици на друго място, ама не знам къде - жълтата преса нещо не ме влече, та пробвай някъде другаде
А новини не съм гледала още ... сега ще пусна
Ти видя ли го къде е???HEXE написа:Страницата да,но Командира не е в пленарната зала,може да е в отпуск деjovina написа:Ако тази страница не е жълта преса, значи или ти, или аз съм сбъркана!!!HEXE написа:Хич не е жълто.Да си гледала новини тези дниМи всеки уважващ себе си човек ще подмине подобна страница, много ясно ... може би трябва да търсиш съмишленици на друго място, ама не знам къде - жълтата преса нещо не ме влече, та пробвай някъде другаде
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
За мен няма значение,ти скачашjovina написа:Ти видя ли го къде е???HEXE написа:Страницата да,но Командира не е в пленарната зала,може да е в отпуск деjovina написа:Ако тази страница не е жълта преса, значи или ти, или аз съм сбъркана!!!HEXE написа:Хич не е жълто.Да си гледала новини тези дниМи всеки уважващ себе си човек ще подмине подобна страница, много ясно ... може би трябва да търсиш съмишленици на друго място, ама не знам къде - жълтата преса нещо не ме влече, та пробвай някъде другаде
Аз не скачам, а питам Не знаех, че да питаш, значи да скачаш ... Учили са ме, никога да не говоря празни приказки ... и да питам, когато нещо не ми е ясно ... и винаги да казвам какво мисля в прав текст, дори и с риск да не се хареса това на този, на когото го казвам А аз съм добър ученик, когато имам добри учители, в случая - баща ми и майка ми, мир на праха иHEXE написа:За мен няма значение,ти скачашjovina написа:Ти видя ли го къде е???HEXE написа:Страницата да,но Командира не е в пленарната зала,може да е в отпуск деjovina написа:Ако тази страница не е жълта преса, значи или ти, или аз съм сбъркана!!!HEXE написа:Хич не е жълто.Да си гледала новини тези дниМи всеки уважващ себе си човек ще подмине подобна страница, много ясно ... може би трябва да търсиш съмишленици на друго място, ама не знам къде - жълтата преса нещо не ме влече, та пробвай някъде другаде
А аз имам здрави нерви И не съм Калинчетоjovina написа:Аз не скачам, а питам Не знаех, че да питаш, значи да скачаш ... Учили са ме, никога да не говоря празни приказки ... и да питам, когато нещо не ми е ясно ... и винаги да казвам какво мисля в прав текст, дори и с риск да не се хареса това на този, на когото го казвам А аз съм добър ученик, когато имам добри учители, в случая - баща ми и майка ми, мир на праха иHEXE написа:За мен няма значение,ти скачашjovina написа:Ти видя ли го къде е???HEXE написа:Страницата да,но Командира не е в пленарната зала,може да е в отпуск деjovina написа:Ако тази страница не е жълта преса, значи или ти, или аз съм сбъркана!!!HEXE написа:Хич не е жълто.Да си гледала новини тези дниМи всеки уважващ себе си човек ще подмине подобна страница, много ясно ... може би трябва да търсиш съмишленици на друго място, ама не знам къде - жълтата преса нещо не ме влече, та пробвай някъде другаде
Браво "HEXE"! Браво младо девойче! Супер сравнение! Невероятна опорна точка! Още малко ти трябва и планини с една ръка ще повдигнеш! Нали?HEXE написа:А аз имам здрави нерви И не съм Калинчетоjovina написа:Аз не скачам, а питам Не знаех, че да питаш, значи да скачаш ... Учили са ме, никога да не говоря празни приказки ... и да питам, когато нещо не ми е ясно ... и винаги да казвам какво мисля в прав текст, дори и с риск да не се хареса това на този, на когото го казвам А аз съм добър ученик, когато имам добри учители, в случая - баща ми и майка ми, мир на праха иHEXE написа:За мен няма значение,ти скачашjovina написа:Ти видя ли го къде е???HEXE написа:Страницата да,но Командира не е в пленарната зала,може да е в отпуск деjovina написа:Ако тази страница не е жълта преса, значи или ти, или аз съм сбъркана!!!HEXE написа:Хич не е жълто.Да си гледала новини тези дниМи всеки уважващ себе си човек ще подмине подобна страница, много ясно ... може би трябва да търсиш съмишленици на друго място, ама не знам къде - жълтата преса нещо не ме влече, та пробвай някъде другаде
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Че що реши баш с Калинчето да ми се рАвниш сега Нерде Костов, нерде Калинчето ...HEXE написа:А аз имам здрави нерви И не съм Калинчетоjovina написа:Аз не скачам, а питам Не знаех, че да питаш, значи да скачаш ... Учили са ме, никога да не говоря празни приказки ... и да питам, когато нещо не ми е ясно ... и винаги да казвам какво мисля в прав текст, дори и с риск да не се хареса това на този, на когото го казвам А аз съм добър ученик, когато имам добри учители, в случая - баща ми и майка ми, мир на праха иHEXE написа:За мен няма значение,ти скачашjovina написа:Ти видя ли го къде е???HEXE написа:Страницата да,но Командира не е в пленарната зала,може да е в отпуск деjovina написа:Ако тази страница не е жълта преса, значи или ти, или аз съм сбъркана!!!HEXE написа:Хич не е жълто.Да си гледала новини тези дниМи всеки уважващ себе си човек ще подмине подобна страница, много ясно ... може би трябва да търсиш съмишленици на друго място, ама не знам къде - жълтата преса нещо не ме влече, та пробвай някъде другаде
Друг път като искаш да се бъзикаш с 'постола, пробвай с нещо друго, че да не си нарушаваме крехкия комфорт на отношенията, а?
А ако разбера, че наистина някой е гласувал с картата на Костов, лично ще го открия и ще му искам обяснение и извинение ... ако имаш нещо сериозно по въпроса - давай го, само не с жълти линкчета, плс
Ти разбери, пък аз ще намеря начин да кажа (за линч не е ставало дума, не ми вменявай дейности, които не съм заявила плс ) ... колкото до супата - ще духаме това, което сме си поръчали, така мисля! Аз лично напоследък си поръчвам гаспачо, за да не ми се налага да духам супатаHEXE написа: Колкото аз разбера ,толкова и ти ще линчуваш.Ама и аз и ти ще "духаме супата"- не мислиш ли
Ти кажи пък ,какво толкова те подразни линка Ми няма го Костов Не стана министър ,какво да прави в залатаjovina написа:Ти разбери, пък аз ще намеря начин да кажа (за линч не е ставало дума, не ми вменявай дейности, които не съм заявила плс ) ... колкото до супата - ще духаме това, което сме си поръчали, така мисля! Аз лично напоследък си поръчвам гаспачо, за да не ми се налага да духам супатаHEXE написа: Колкото аз разбера ,толкова и ти ще линчуваш.Ама и аз и ти ще "духаме супата"- не мислиш ли
Подразни ме ти, че ме подценяваш с подобен линкHEXE написа:Ти кажи пък ,какво толкова те подразни линка Ми няма го Костов Не стана министър ,какво да прави в залатаjovina написа:Ти разбери, пък аз ще намеря начин да кажа (за линч не е ставало дума, не ми вменявай дейности, които не съм заявила плс ) ... колкото до супата - ще духаме това, което сме си поръчали, така мисля! Аз лично напоследък си поръчвам гаспачо, за да не ми се налага да духам супатаHEXE написа: Колкото аз разбера ,толкова и ти ще линчуваш.Ама и аз и ти ще "духаме супата"- не мислиш ли
А Костов, като разбрал, че няма да стане министър, много ясно - отишъл да яде деца край морския бряг като падне здрач, щото му изяли картата за гласуване в парламента
Айде, до после Марианче, аз отивам да въртя обръч, докато гледам Перла, че съм станала 100 кила, а ще се ходи на море, дет са вика
А ти продължавай да пускаш линкчето - нека всички разберат какъв гадняр е бил, е и ще бъде ИВан Костов ... заради него са и днешните и утрешните рекордни жеги - да се знае, ако някой все още не е разбрал
Айде сий ю лейтъ, както вика Надийн
ОК А аз ще си хапна - нямам проблем с килограмитеjovina написа:Подразни ме ти, че ме подценяваш с подобен линкHEXE написа:Ти кажи пък ,какво толкова те подразни линка Ми няма го Костов Не стана министър ,какво да прави в залатаjovina написа:Ти разбери, пък аз ще намеря начин да кажа (за линч не е ставало дума, не ми вменявай дейности, които не съм заявила плс ) ... колкото до супата - ще духаме това, което сме си поръчали, така мисля! Аз лично напоследък си поръчвам гаспачо, за да не ми се налага да духам супатаHEXE написа: Колкото аз разбера ,толкова и ти ще линчуваш.Ама и аз и ти ще "духаме супата"- не мислиш ли
А Костов, като разбрал, че няма да стане министър, много ясно - отишъл да яде деца край морския бряг като падне здрач, щото му изяли картата за гласуване в парламента
Айде, до после Марианче, аз отивам да въртя обръч, докато гледам Перла, че съм станала 100 кила, а ще се ходи на море, дет са вика
А ти продължавай да пускаш линкчето - нека всички разберат какъв гадняр е бил, е и ще бъде ИВан Костов ... заради него са и днешните и утрешните рекордни жеги - да се знае, ако някой все още не е разбрал
Айде сий ю лейтъ, както вика Надийн
егати форумът !!
"....аз отивам да въртя обръч, докато гледам Гюмюш , че съм станала 100 кила...."
напускам !
напускам !
Ми то само проклетите нямат проблем с килограмите - да ти е вкусно, кръвчица да ти станеHEXE написа:
ОК А аз ще си хапна - нямам проблем с килограмите
Да му мислим ние добричките
Какво/кого напускаш?!nikiforov написа:"....аз отивам да въртя обръч, докато гледам Гюмюш , че съм станала 100 кила...."
напускам !
Благодаря,много си милаjovina написа:Ми то само проклетите нямат проблем с килограмите - да ти е вкусно, кръвчица да ти станеHEXE написа:
Пак заповядай - с теб винагиHEXE написа:Благодаря,много си милаjovina написа:Ми то само проклетите нямат проблем с килограмите - да ти е вкусно, кръвчица да ти станеHEXE написа:
Харесва ми, че имаш чувство за хумор!
http://frognews.bg/news_13882/Mokri_sanishta_za_vlast/
наистина взе да става досадно - сините блогъри се оляха ....и постигат обратен ефект !!!
наистина взе да става досадно - сините блогъри се оляха ....и постигат обратен ефект !!!
Извинявай, но според мен 80% от тях не са правили никога нищо друго, освен оливане и обратен ефект.сините блогъри се оляха ....и постигат обратен ефект !!!
Прав си , те САМИ се навиваха един друг ,че без тях не може и си повярваха !
борисов не им е обещавал нищо
борисов не им е обещавал нищо
Маестро, ще си позволя задълбочаване на "злобния" коментар.
Сините са възпитавани дълги години с идеята, че са есенцията на преходния социум и най-фин парфюм на демокрацията. Пряк извод от подобен светоглед е, че тяхното присъствие където и да е облагородява и възвишава това "където" , независимо от неговите свойства. От колко години аз пиша за тази прословута "лайняна торта" , дето си остава лайняна дори при 5% лай*а в нея..
Първите жертви на тази идиотска теза бяха хорицата на "Диалог" , дето се цанеха за "коректив" на управлението ОДС. Изритаха ги набързо и повече се не чуха.
Новият вариант, по повод Бойко, беше, че те, сините, ще бъдат "гаранти" при едно съвместно управление с него. Те няма да се омърсят от подобна коалиция, ръйш ли, оти по дефиниция са неомърсими и ефирно-безупречни, но ще облагородяват пожарникаря и компанията му.. Е, той направи с тях същото, което Костов направи с "Диалог" : прати ги да пасят тревица.
Сините са възпитавани дълги години с идеята, че са есенцията на преходния социум и най-фин парфюм на демокрацията. Пряк извод от подобен светоглед е, че тяхното присъствие където и да е облагородява и възвишава това "където" , независимо от неговите свойства. От колко години аз пиша за тази прословута "лайняна торта" , дето си остава лайняна дори при 5% лай*а в нея..
Първите жертви на тази идиотска теза бяха хорицата на "Диалог" , дето се цанеха за "коректив" на управлението ОДС. Изритаха ги набързо и повече се не чуха.
Новият вариант, по повод Бойко, беше, че те, сините, ще бъдат "гаранти" при едно съвместно управление с него. Те няма да се омърсят от подобна коалиция, ръйш ли, оти по дефиниция са неомърсими и ефирно-безупречни, но ще облагородяват пожарникаря и компанията му.. Е, той направи с тях същото, което Костов направи с "Диалог" : прати ги да пасят тревица.
translatorpool е крещящото доказателство за "тортата"...с трима*/сега/ готвачи ...
*да не се забравя , че преди време бяха други трима , а тия участваха в миманса
*да не се забравя , че преди време бяха други трима , а тия участваха в миманса
Е стига тази завист ... със задна дата!Таки написа:...
Сините са възпитавани дълги години с идеята, че са есенцията на преходния социум и най-фин парфюм на демокрацията. Пряк извод от подобен светоглед е, че тяхното присъствие където и да е облагородява и възвишава това "където" , независимо от неговите свойства. От колко години аз пиша за тази прословута "лайняна ..." , дето си остава лайняна дори при 5% лай*а в нея...
Кой е изритал ДИАЛОГ?
Те които се взеха насериозно в ръце и някои от тях сами си затвориха вратата към КОСТОВ, поради факта, че поставиха каруцата пред коня!
Но иначе е уместно да препоръчам ... малко скромност и бих препоръчал ... повече ... поне форумна ... самоцензура, уважаеми ТАКИ!
Апостоле прескромний,Малко скромност и бих препоръчал ... повече ... поне форумна ... самоцензура, уважаеми ТАКИ!
Мисля, че една жрица на любовта има по-големи основания да препоръчва на една монахиня въздържание, отколкото ти на мен - скромност ..
Не възразявам срещу твоята самоценка, но ти препоръчвам да се изкачиш и погледнеш света и от друга камбанария, за да проумееш правотата на оценката ми!Таки написа:Апостоле прескромний,Малко скромност и бих препоръчал ... повече ... поне форумна ... самоцензура, уважаеми ТАКИ!
Мисля, че една жрица на любовта има по-големи основания да препоръчва на една монахиня въздържание, отколкото ти на мен - скромност ..
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 4 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите