Mare Nostrum 5
+15
(ib)
blag009
Admin
Boabab
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
chocho
nikiforov
komarKo
ВЕЛЗО
Помощ, граждани!
Надя
HEXE
Таки
Homan
19 posters
Страница 8 от 29
Страница 8 от 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Re: Mare Nostrum 5
Таки написа:
И все-пак, Първанов се радва на едно одобрение, което е около десет пъти по-високо от това на Синята Коалиция.
според мен не Първанов, а Президентството се радва на едно одобрение, което е около десет пъти по-високо от това на Синята Коалиция.
изчакай да излезе оттам да му видиш реалното одобрение.
Предполагам, че може да е и така. Макар че ми е трудно да си представя едно Президентство, което се радва на много по-високо одобрение от самия Президент.според мен не Първанов, а Президентството се радва на едно одобрение, което е около десет пъти по-високо от това на Синята Коалиция
причината е, че , Президентството е "независимо"
то не опита пешкира на вечните "криза", "реформа", "борба с престъпността" и т.н.
по същата причина на висок рейтинг се радва и армията
а що се отнася до това, че на народа (доколото е информиран от свободните, независими и интелигентни български медии) не му пука за ловджийските, еротичните, енергийните и пр. деяния на Първанов, то тази "мъдрост" на народа е в пълна корелация с дереждето му - на дъното, опашката и пр.
то не опита пешкира на вечните "криза", "реформа", "борба с престъпността" и т.н.
по същата причина на висок рейтинг се радва и армията
а що се отнася до това, че на народа (доколото е информиран от свободните, независими и интелигентни български медии) не му пука за ловджийските, еротичните, енергийните и пр. деяния на Първанов, то тази "мъдрост" на народа е в пълна корелация с дереждето му - на дъното, опашката и пр.
не че днес ми е особено криво по въпроса, но за да не се връщам отново на изтърканата тема, ще сумирам ситуацията:
до преди Освобождението този народ в продължение на столетия е живял под ботуша на "онбашията" - това е била съвсем лична зависимост от неговото настроение, нрав, култура, обноски и пр.
качеството на политическия живот след това е било пак достатъчно ниско, за да не прибави прекалено много към тази нагласа
затова днес още живее същото преклонение пред дебелата ръка и мръсния поглед...това е образа, който олицетворява и лицето Първанов, без да бъде особен деец в каквото и да било - това не му трябва
би било приятно зрелище да се види провала на политическата му кариера: това зависи може би от това дали ще се довери на същите некадърни социолози, които предричаха на аверите му от "Позитано", че ще "отвеят" ГЕРБ на парламентарните избори
до преди Освобождението този народ в продължение на столетия е живял под ботуша на "онбашията" - това е била съвсем лична зависимост от неговото настроение, нрав, култура, обноски и пр.
качеството на политическия живот след това е било пак достатъчно ниско, за да не прибави прекалено много към тази нагласа
затова днес още живее същото преклонение пред дебелата ръка и мръсния поглед...това е образа, който олицетворява и лицето Първанов, без да бъде особен деец в каквото и да било - това не му трябва
би било приятно зрелище да се види провала на политическата му кариера: това зависи може би от това дали ще се довери на същите некадърни социолози, които предричаха на аверите му от "Позитано", че ще "отвеят" ГЕРБ на парламентарните избори
Викторе, прекаляваш с десебарската злоба и простащина.
Първо, гледах репортаж от събитието в Правец - дворецът е далеч по-лъскав и поддържан от резиденция Бояна, а външния министър (племенник на Петър Младенов, Отворено общество) се радваше на голямо внимание от дипломатите и очевидно им беше приятно.
Второ, цялата помия с тия архари не прави чест на Инджевци и сие.
Трето, по турско, народът е стенал не под "ботуша на онбашията", а под калема на кадията. Съгласен съм единствено с констатацията за качеството на политическия живот след освобождението. Затова пък, на теб като съставомерна единица от този народ не ти прави чест да го ругаеш
Първо, гледах репортаж от събитието в Правец - дворецът е далеч по-лъскав и поддържан от резиденция Бояна, а външния министър (племенник на Петър Младенов, Отворено общество) се радваше на голямо внимание от дипломатите и очевидно им беше приятно.
Второ, цялата помия с тия архари не прави чест на Инджевци и сие.
Трето, по турско, народът е стенал не под "ботуша на онбашията", а под калема на кадията. Съгласен съм единствено с констатацията за качеството на политическия живот след освобождението. Затова пък, на теб като съставомерна единица от този народ не ти прави чест да го ругаеш
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Велзо, по-кротко с квалификациите!Викторе, прекаляваш с десебарската злоба и простащина.
Виктор е един от форумните членове, за които думата "простащина" е най-неподходяща и неприемлива!
Таки написа:Велзо, по-кротко с квалификациите!Викторе, прекаляваш с десебарската злоба и простащина.
Виктор е един от форумните членове, за които думата "простащина" е най-неподходяща и неприемлива!
Отчитам, отчитам. Виктор не е простак.
Но дискурсът му носи тежкия отпечатък на десебарската злоба и простащина.
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Адам и Ева са били гърци
Немец, французин, англичанин и грък обсъждат картина, изобразяваща Адам и Ева в Рая:
Немецът казва: - Какви чудесни тела: тя висока и стройна, той атлетичен и мускулест .. Вероятно са били немци.
Французинът опонира: - Едва ли. Тази еротика, която излъчват двете фигури, нейната женственост, неговата галантност .. Трябва да са били французи.
Англичанинът възразява: - Вижте спокойствието на лицата им, флегматичните погледи, елегантната им стойка .. Те са били англичани!
Но гъркът е категоричен: - Я ги погледнете отново: голи и боси, спели под дърветата, имали само една ябълка за ядене, но не се оплаквали, а си мислели, че живеят в Рая.. Това със сигурност са били гърци!
Немецът казва: - Какви чудесни тела: тя висока и стройна, той атлетичен и мускулест .. Вероятно са били немци.
Французинът опонира: - Едва ли. Тази еротика, която излъчват двете фигури, нейната женственост, неговата галантност .. Трябва да са били французи.
Англичанинът възразява: - Вижте спокойствието на лицата им, флегматичните погледи, елегантната им стойка .. Те са били англичани!
Но гъркът е категоричен: - Я ги погледнете отново: голи и боси, спели под дърветата, имали само една ябълка за ядене, но не се оплаквали, а си мислели, че живеят в Рая.. Това със сигурност са били гърци!
Изложба на художествена самодейност в "Демокритос"
Това е една стара традиция, под егидата на профсъюза на техническия персонал, в която участват и хора от научния.
Едно огледало с декорация, силно повлияна от карнавала на Венеция:
Един портрет, създаден в Тунис:
А това са подвижни плоски кукли, които се използват в традиционния "театър на сенките", повече известен като "Карагьоз":
Това е една стара традиция, под егидата на профсъюза на техническия персонал, в която участват и хора от научния.
Едно огледало с декорация, силно повлияна от карнавала на Венеция:
Един портрет, създаден в Тунис:
А това са подвижни плоски кукли, които се използват в традиционния "театър на сенките", повече известен като "Карагьоз":
трудно мога да приема такава квалификация, помнейки медияпулския период; той далеч не беше така спокоен, както днешния...но предполагам, че средата там играеше огромна роляТаки написа:Велзо, по-кротко с квалификациите!Викторе, прекаляваш с десебарската злоба и простащина.
но да му се чуди човек на акъла на този народ - така неистово да мрази онзи, чието управление е единственото добро - и успешно - за целия период на преходаВЕЛЗО написа:
Отчитам, отчитам. Виктор не е простак.
Но дискурсът му носи тежкия отпечатък на десебарската злоба и простащина.
всеки народ си заслужава дереджето
викторе , много "еврейски " звучи постингът ти - "този народ "...
а и за "успешносттттта" нещата ще се изяснят с годините ...сега са АБСОЛЮТНО клише , дилманино ...от "ранните" и години
а и за "успешносттттта" нещата ще се изяснят с годините ...сега са АБСОЛЮТНО клише , дилманино ...от "ранните" и години
Apple iPhone 4
С дисплей 960 х 640 пиксела и гъстота 326 пиксела на инч.
Размер на пиксела 0.078 мм = невидим с просто око
(3 пъти по-малък от този на повечето от днешните лаптоп-дисплеи).
С дисплей 960 х 640 пиксела и гъстота 326 пиксела на инч.
Размер на пиксела 0.078 мм = невидим с просто око
(3 пъти по-малък от този на повечето от днешните лаптоп-дисплеи).
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=543146След повече от 20 години отново ще може да се свири на камбаните, окачени на едноименния монумент в София. Т.нар. глокеншпил, който е част от монумента, е обновен напълно. Официалното му откриване ще бъде в 11:00 часа, а на събитието ще присъстват кметът на столицата Йорданка Фандъкова и министърът на културата Вежди Рашидов.
.....
Първи на обновените камбани ще свирят студенти от Музикалната академия. В концерта при монумента "Камбаните" ще участва и детският хор на Италианския лицей.
Хубаво е, че един оригинален монумент, за който са били изхарчени много пари навремето, е реставриран и предоставен отново на софиянци.
мда...а скоро и паметника пред НДК...
впрочем, аз имам съвсем смътен спомен от "Камбаните" - като едно грозно бетонно място; ако сега изглежда по-добре - хубаво
но сега ли му е времето на него, на "българския Лувър", на спортната зала...
впрочем, аз имам съвсем смътен спомен от "Камбаните" - като едно грозно бетонно място; ако сега изглежда по-добре - хубаво
но сега ли му е времето на него, на "българския Лувър", на спортната зала...
Само да се похваля - дъщеря ми завършва 7-ми клас - и има перфектен бал за кандидатстване. Ще се борим за френската гимназия, макар че нейното желание е Японски език в 18 СОУ - и най-вероятно ще уважим това. Така че - уредих се с японска вишна
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:Само да се похваля - дъщеря ми завършва 7-ми клас - и има перфектен бал за кандидатстване. Ще се борим за френската гимназия, макар че нейното желание е Японски език в 18 СОУ - и най-вероятно ще уважим това. Така че - уредих се с японска вишна
Ми да ти е жива и здрава - японски език - звучи интересно, и потенциално. Виж, със стила на живот в Япония - не съм сигурен дали е препоръчително...
Днес ми е последен ден тук - от следващата седмица - на другия край на кълбето
Галерия "Котешки муцуни 2010"
Предполагам, че първото котенце е госпойца (която много прилича на майка си), а второто - господин (който много прилича на баща си - познат квартален серсемин). Това е и една хубава демонстрация на ползата от суперзума (в случая x8 и х14). Те едва ли биха ме пуснали по-близо от няколко метра.
...
Предполагам, че първото котенце е госпойца (която много прилича на майка си), а второто - господин (който много прилича на баща си - познат квартален серсемин). Това е и една хубава демонстрация на ползата от суперзума (в случая x8 и х14). Те едва ли биха ме пуснали по-близо от няколко метра.
...
Таки, много те моля, кажи какво се пее в песните на тези двама велики творци Теодоракис-Даларас!
Google Analytics, 1.11.2009 - 15.06.2010
На първата графика е показан общият брой визити на ден. Средната стойност за периода от 7.5 месеца е 215 на ден, а през последните няколко седмици тя е 180 на ден, или -16%.
На втората графика са показани "директните визити" - тези, който стават след избор на ЕСФ във 'Favorites'. Тези визити характеризират най-вече форумните членове и там намаляването напоследък е по-значително: от средно 119 на ден за целия период на 80 на ден, или -33%.
На третата графика са показани визитите, настъпили чрез линкове към ЕСФ в други форуми, блогове или фейсбуци. Там текущата стойност от 60 визити на ден е дори леко по-голяма от средната за целия период, която е 59 на ден.
На последната графика са показани визитите, настъпили в резултат на ползване на търсачки. Там имаме леко спадане от 38 на ден за целия период на 35 на ден напоследък.
Главният и доста нерадостен извод е, че през последните седмици ЕСФ е загубил интереса на част от своите собствени членове, докато интересът на други категории читатели на форума е останал практически непроменен.
На първата графика е показан общият брой визити на ден. Средната стойност за периода от 7.5 месеца е 215 на ден, а през последните няколко седмици тя е 180 на ден, или -16%.
На втората графика са показани "директните визити" - тези, който стават след избор на ЕСФ във 'Favorites'. Тези визити характеризират най-вече форумните членове и там намаляването напоследък е по-значително: от средно 119 на ден за целия период на 80 на ден, или -33%.
На третата графика са показани визитите, настъпили чрез линкове към ЕСФ в други форуми, блогове или фейсбуци. Там текущата стойност от 60 визити на ден е дори леко по-голяма от средната за целия период, която е 59 на ден.
На последната графика са показани визитите, настъпили в резултат на ползване на търсачки. Там имаме леко спадане от 38 на ден за целия период на 35 на ден напоследък.
Главният и доста нерадостен извод е, че през последните седмици ЕСФ е загубил интереса на част от своите собствени членове, докато интересът на други категории читатели на форума е останал практически непроменен.
Страница 8 от 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Страница 8 от 29
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите