Mare Nostrum 5
+15
(ib)
blag009
Admin
Boabab
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
chocho
nikiforov
komarKo
ВЕЛЗО
Помощ, граждани!
Надя
HEXE
Таки
Homan
19 posters
Страница 11 от 29
Страница 11 от 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Re: Mare Nostrum 5
Таки написа:Парламентарна еротика между плевенски земляци.
Тези наистина по-добре да се легнат. - от ламбадата взет цитат.
(ib)- Брой мнения : 56
Registration date : 29.06.2010
Поздравления на мода за нарицателното - четящите. За най-голямата акция в живота на Явор Колев става въпрос. Читанка.
Готин един виц за милиционер.ib написа:Поздравления на мода за нарицателното - четящите. За най-голямата акция в живота на Явор Колев става въпрос. Читанка.
Та имал си он син и попитал ДУУУГАРКАТА
-Как е?
она рекла
-Убаво момче, ама не знае кой е написал "Под игото"?
След два дни, срешнал ДУУГАРКАТА и окнал
-Не МУ се бой, след малко БОЙ си признал "Он е написал"Под игото"!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Футболът си е футбол, но полуфинал в Уимбълдън е много престижен успех. Браво на майничката! С радост разбрах, че и дядо й Енчо е още жив.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 29 Юни 2010, 21:07; мнението е било променяно общо 1 път
Дай хубав линк Таки
иначе наистина момичето ни е прекрасно
иначе наистина момичето ни е прекрасно
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Не може да се линкува картината, поради ползване на скоби в линка.
Хайде до после, че скоро започва мачът!
Хайде до после, че скоро започва мачът!
A good one on Pironkova:
http://www.guardian.co.uk/sport/2010/jun/29/tsvetana-pironkova-venus-williams
http://www.guardian.co.uk/sport/2010/jun/29/tsvetana-pironkova-venus-williams
Добре, че са жените в България ... Възхищение към Пиронкова.
Голямо евала и на двете американки!
http://www.glasove.com/article-8879.phpБившия държавен секретар на САЩ Кондолиза Райс ще акомпанира на пиано на американската звезда Арета Франклин, която ще изнесе благотворителен концерт във Филаделфия. Събитието е в подкрепа на различни образователни програми и ще се състои на 27 юли. Под акомпанимента на Райс Арета Франклин ще изпълни някои от най-известните си песни, сред които Say a Little Prayer и Natural Woman.
Изглед в посока запад/югозапад, към пресечката на Pickering St. и China St. .. Червеникавото здание е на Great Eastern Life Assurance Co Ltd.Такава е гледката от офиса ми в момента: ...
Виждаме и част на Synagogue St., но не знам дали там има и Синагога ..
Good, good ..
А коя е тази улица ще обясни самият Чочо. За да видим дали е научил добре околността на своето работно място..
Химн на ЕСФ
(изплагиатстван)
Хора, подарете цвете,
хора, направете ни кафе!
Гордост е да служиш в редовете
на админите и ЕСФ!
(изплагиатстван)
Хора, подарете цвете,
хора, направете ни кафе!
Гордост е да служиш в редовете
на админите и ЕСФ!
Снощи празнувахме националния ден на САЩ, в чест на нашите гости. Един от тях, който е член на филаделфийски симфоничен хор, изпълни и химна на САЩ.
Днес аз се сетих да ги поздравя отново, тъй като празникът течеше още на Западния бряг. Всъщност, в Хавай още не е свършил. Така че, честит празник, Боев!
Днес аз се сетих да ги поздравя отново, тъй като празникът течеше още на Западния бряг. Всъщност, в Хавай още не е свършил. Така че, честит празник, Боев!
Да започнем деня с хубава песен ...
Явор Дачков много ехидно писа: "Това е последният хит, изпят от Веско Маринов, който скоро ще организира благотворителен концерт в подкрепа на пострадалите от предишния му". Аз пък намирам, че освен текста и музиката, внимание заслужава и хореографията, която допълва разкоша: балетче на милиционери. И сценографията де .. само че не знам на коя марка коли се прави реклама ..
Явор Дачков много ехидно писа: "Това е последният хит, изпят от Веско Маринов, който скоро ще организира благотворителен концерт в подкрепа на пострадалите от предишния му". Аз пък намирам, че освен текста и музиката, внимание заслужава и хореографията, която допълва разкоша: балетче на милиционери. И сценографията де .. само че не знам на коя марка коли се прави реклама ..
Радвам се да видя, че г-жа Ивета, която напусна форума по свое желание, се записа в "Де Зората" и се сражава за всички нас, заедно с Израел.
С това тя може да помогне за съживяването на този полит-религиозен форум, който напоследък страда от един необясним (поне за мен) маразъм. Въпреки големите ми разногласия с много от написаното там, аз смятам "Де Зората" за сериозен форум, в който (б)е налице една силна саморегулация, при която възникналите напрежения не се оставяха на гърбовете на Милен и Презвитера. Характерен бе случаят с фурията Дилмана, когато тя се развихри на тема "Изследвания на Баташкото клане". За тези, които не знаят, Дилманчето не е обикновен демократ, а демократ turbo-injection, с крайна скорост около 400 км/ч ..
Ето, прочее, как стоят нещата с форумните активности през последните седмици (от ден 200 нататък) :
С това тя може да помогне за съживяването на този полит-религиозен форум, който напоследък страда от един необясним (поне за мен) маразъм. Въпреки големите ми разногласия с много от написаното там, аз смятам "Де Зората" за сериозен форум, в който (б)е налице една силна саморегулация, при която възникналите напрежения не се оставяха на гърбовете на Милен и Презвитера. Характерен бе случаят с фурията Дилмана, когато тя се развихри на тема "Изследвания на Баташкото клане". За тези, които не знаят, Дилманчето не е обикновен демократ, а демократ turbo-injection, с крайна скорост около 400 км/ч ..
Ето, прочее, как стоят нещата с форумните активности през последните седмици (от ден 200 нататък) :
Две днешни снимки от моята вила, направени малко след изгрева.
На първата се вижда част от градината. Преброих 8 различни дървета и големи храсти + десетина различни цветя. Всички те са наше собствено 'производство' , а не заварени. По метода на триъгълника пресметнах, че евкалиптите са високи около 15 метра, т.е са расли средно с един метър на година.
На втората снимка се вижда един характерен за нашите ширини кактус, с цвят, който се съчетава добре с керамиката. Този кактус става до 1.5 м, но в случая е още твърде млад.
На първата се вижда част от градината. Преброих 8 различни дървета и големи храсти + десетина различни цветя. Всички те са наше собствено 'производство' , а не заварени. По метода на триъгълника пресметнах, че евкалиптите са високи около 15 метра, т.е са расли средно с един метър на година.
На втората снимка се вижда един характерен за нашите ширини кактус, с цвят, който се съчетава добре с керамиката. Този кактус става до 1.5 м, но в случая е още твърде млад.
И е all inclusive ..Таки, много ти китна вилата...
Пусни още фотки от твоята китна азиатска резиденция.
Страница 11 от 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Страница 11 от 29
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите