FIFA 2010
+4
Лаик
Помощ, граждани!
chocho
Таки
8 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
FIFA 2010
Обявява се конкурс за познаване на отборите, които ще се класират на първите 4 места на 2010 FIFA World Cup.
Прогнози се приемат в този топик, в събота, 26.06, от 00:00 до 16:00 българско време. Те трябва да са във вида:
1. Страна (световният шампион)
2. Страна
3. Страна
4. Страна
Позналите световния шампион получават 4 точки, за отбора 2 се дават 2 точки, а за отборите 3 и 4 - по 1 точка.
Моля, заповядайте в събота!
Прогнози се приемат в този топик, в събота, 26.06, от 00:00 до 16:00 българско време. Те трябва да са във вида:
1. Страна (световният шампион)
2. Страна
3. Страна
4. Страна
Позналите световния шампион получават 4 точки, за отбора 2 се дават 2 точки, а за отборите 3 и 4 - по 1 точка.
Моля, заповядайте в събота!
Re: FIFA 2010
Лаик, моите хора минаха в следващия кръг, очаквах едно стратегическо равенство от тяхна страна, но те играха на сигурно... Не знам дали футболът ще загуби от това, но като гледам анти-футбола на Италия срещу Словакия - карастанчовите ме хващат.
Помощ, граждани! написа:и тези се прибират като французите
в събота е ред на Англия
Съвсем заслужено, бих казал
chocho написа:Лаик, моите хора минаха в следващия кръг, очаквах едно стратегическо равенство от тяхна страна, но те играха на сигурно... Не знам дали футболът ще загуби от това, но като гледам анти-футбола на Италия срещу Словакия - карастанчовите ме хващат.
богата федерация, все си мисля, че ако другият мач не се беше развил така ганайците щяха да се понапънат
'талянците бяха наистина жалки...
вчера за пръв път видях азиатско да прилича на футбол
1 много удобно календарче
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html
Лаик написа:chocho написа:Лаик, моите хора минаха в следващия кръг, очаквах едно стратегическо равенство от тяхна страна, но те играха на сигурно... Не знам дали футболът ще загуби от това, но като гледам анти-футбола на Италия срещу Словакия - карастанчовите ме хващат.
богата федерация, все си мисля, че ако другият мач не се беше развил така ганайците щяха да се понапънат
'талянците бяха наистина жалки...
вчера за пръв път видях азиатско да прилича на футбол
Изплувх си двата километра и на биричка го гледам мача на датчаните - японците им разказват играта...
Таки написа:
едва ли ще зафорумствам в събота, така че една предварителна, предполагаща да съм познал и четирите мача довечера:
1.Аржентина
2.Португалия
3.Бразилия
4.Уругвай
Е, при равен брой точки с друг участник, ти ще получиш и +1 служебна, заради ранната прогноза.така че една предварителна, предполагаща да съм познал и четирите мача довечера: ...
Лаик написа:Таки написа:
едва ли ще зафорумствам в събота, така че една предварителна, предполагаща да съм познал и четирите мача довечера:
1.Аржентина
2.Португалия
3.Бразилия
4.Уругвай
Логик, една четвърт от едната четвърт се сбъдна току що :-)
Лаик (а не Логик) е единственият участник в играта (а ла Точка Първа), така че се обявява предварително за победител.
Честито, Лаик!
Честито, Лаик!
аз предлагам срокът да бъде удължен - беше нереално кратък и невъзможен за онези, които са се възползвали от хубавото време за една разходка по реката..
ОК. Нов краен срок за прогнози: Петък, 2 юли, 12:00 !аз предлагам срокът да бъде удължен - беше нереално кратък и невъзможен за онези, които са се възползвали от хубавото време за една разходка по реката..
Лаик може да предложи нова прогноза.
Помощ, граждани! написа:мачът се развива чудесно ..
и интензивно ..
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Немците определено бяха по-добрият отбор, смазан, знаещ какво иска да направи... Имам гадното чувство обаче, че англичаните ще изкарат късмет и ще обърнат резултата.
Мачът е хубав. Но англичаните бяха лишени от един 100% гол (50 см вътре във вратата) , което е СКАНДАЛ !мачът се развива чудесно ..
Таки написа:
англичаните бяха лишени от един 100% гол (50 см вътре във вратата) , което е СКАНДАЛ !
И аз така мисля.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите