FIFA 2010
+4
Лаик
Помощ, граждани!
chocho
Таки
8 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FIFA 2010
Таки написа:
Лаик може да предложи нова прогноза.
но не иска-всичко върви по план
че англичаните бяха по-слаби-бяха, но ако не бяха съдийските аванти можеха да водят на полувремето...
chocho написа:
Логик, една четвърт от едната четвърт се сбъдна току що :-)
засега съм на 75% без заплаха за крайният изход
черновата на петъчната прогноза:
Мара, един познат ми обясняваше преди време, че съвременната технология може да сведе съдийските грешки във футбола почти до нула (което и аз го знам), но че било част от "традицията" съдиите да са част от играта, т.е. хора със своите слабости и грешки, а не безгрешни автомати (което не го знаех). Въпреки че когато съдиите отсъждат като безгрешни автомати, това се котира високо.И аз така мисля.
Аз си мисля, че рано или късно, FIFA ще приеме някои промени, които да добавят поне двама "електронни съдии" = хора, снабдени с цялата прецизна видеотехника, та да не е възможно да се анулират чисти голове или обратното, да се игнорират чисти офсайти или аути (или да се присъждат мними такива). За фаулите въпросът е по-сложен и едва ли там ще е възможно "чисто" решение.
И това би било единствено от полза за този така популярен и любим спорт.
Таки написа: съвременната технология може да сведе съдийските грешки във футбола почти до нула
Ми то на повторението ясно се видя според мен. Нейсе ще приемем, че и съдиите са човеци. И грешат.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
мисля, че не сте прави
не знам дали практици от мениджмънта като Чочо и Лаик ще ме подкрепят, но един елемент на неизвестност като съдията просто прави футбола по-интересен
не знам дали практици от мениджмънта като Чочо и Лаик ще ме подкрепят, но един елемент на неизвестност като съдията просто прави футбола по-интересен
според мен , "предложението " на Виктор е ала-бала - БЕЗСПОРЕН победител , не само че КОРЕКТНО е дал прогноза , е Лаик - показа ,че е разбирач !
другите , другите да се разходят - всеки , като види още два -три мача , може да "познае" и съдията !
Лаик , единственото слабо място в прогнозата ти , виждам в Германия -Аржентина !
забравих за прогнозата - финал Бразилия -Германия
другите , другите да се разходят - всеки , като види още два -три мача , може да "познае" и съдията !
Лаик , единственото слабо място в прогнозата ти , виждам в Германия -Аржентина !
Маестро, аз се присъединявам към комплиментите за Лаик. От друга страна, да бъдеш първи в игра, в която си единствен участник, едва ли е най-върховна спортна радост. Заради туй се съгласих да се продължи срокът.
Ти не си дал цяла, а четвърт-прогноза.
nikiforov написа:според мен , "предложението " на Виктор е ала-бала - БЕЗСПОРЕН победител , не само че КОРЕКТНО е дал прогноза , е Лаик - показа ,че е разбирач !
Маестро, много се надявам да се окажеш прав в частта Германия - Аржентина !!!
Дали ще "разводня" темата, ако предложа едно бразилско клипче?
Преди много години, покойната ми тъща гледала една Ламбада в София и коментирала:
- Тези защо се мъчат, а не идат да си легнат?
Преди много години, покойната ми тъща гледала една Ламбада в София и коментирала:
Таки написа:
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
chocho написа:nikiforov написа:според мен , "предложението " на Виктор е ала-бала - БЕЗСПОРЕН победител , не само че КОРЕКТНО е дал прогноза , е Лаик - показа ,че е разбирач !
Маестро, много се надявам да се окажеш прав в частта Германия - Аржентина !!!
ще видим, забравяте, че Аржентина има защита-доста по-истинска от английската и австралийската
Таки написа:Маестро, аз се присъединявам към комплиментите за Лаик. От друга страна, да бъдеш първи в игра, в която си единствен участник, едва ли е най-върховна спортна радост. Заради туй се съгласих да се продължи срокът.
Другите два отбора ще са Испания и Щатите
Лаик, след твърде ранното отпадане на единия ти финалист, май ще трябва да пуснеш нова прогноза.
Иначе се радвам, че прилагането на технологията в помощ на съдийството се оказва актуален проблем и FIFA ще го обсъжда в най-скоро време.
Иначе се радвам, че прилагането на технологията в помощ на съдийството се оказва актуален проблем и FIFA ще го обсъжда в най-скоро време.
Таки написа:Лаик, след твърде ранното отпадане на единия ти финалист, май ще трябва да пуснеш нова прогноза.
Да, греда и на 2-та снощни мача Беше ясно, че Паргвай трудно вкарва от игра и се надявах някоя от "тупалките" на японците да влезе, а вратарчето им нямаше никаква идея как се хваща дузпа. Испания полека влиза в ритъм/почти обладяха жабуланито / и успешно може да замести Португалия в прогнозата/това ми беше най тънкият момент, но бях заложил на изненада/, като дори има известни шансове на финал с Аржентина .
Помощ, граждани! написа:мисля, че не сте прави
точно като практик в мениджмънта вярвам, че правилата трябва да са еднакви за всички и да се прилагат без изключения, инъче става "Божидар може да е агент, но ми е приятел"...
Започна да се вижда и красив футбол. Даже съседите - Португалия и Испания снощи ми харесаха. :-) И все пак си имаше засада.
(ib)- Брой мнения : 56
Registration date : 29.06.2010
И гръцкият коментатор заподозря същото. А фактът, че не повториха фазата от надлежащ ъгъл, усилва подозрението.И все пак си имаше засада.
Срокът на играта изтече без нови аносни.
Жалко.. Но поне знаем причината: виновни са ДС, Ригас, КГБ, Путин, Чавез, Кастро, СерГей, Гоцето, Лукашенко и так далее ..
Но да знайте, че и Ангела Меркел има пръст в таа работа ..
Уау, сорри, виновни са и руските шпиони в САЩ, фор шуър ..
Жалко.. Но поне знаем причината: виновни са ДС, Ригас, КГБ, Путин, Чавез, Кастро, СерГей, Гоцето, Лукашенко и так далее ..
Но да знайте, че и Ангела Меркел има пръст в таа работа ..
Уау, сорри, виновни са и руските шпиони в САЩ, фор шуър ..
Аз също си мечтаех Бразилия да стане шампион. В този мач загубиха с по-лошата си игра.
(ib)- Брой мнения : 56
Registration date : 29.06.2010
Съжалявам за това, че в тази игра не се включиха овреме повече хора. Защото виждам ранната прогноза на Лаик ..:
1.Аржентина
2.Португалия
3.Бразилия
4.Уругвай
.. и факта, че на полуфиналите фигурира само един отбор от Лаиковата пригноза - Уругуай.
Щеше да бъде интересно, ако участниците бяха 5-6 ...
1.Аржентина
2.Португалия
3.Бразилия
4.Уругвай
.. и факта, че на полуфиналите фигурира само един отбор от Лаиковата пригноза - Уругуай.
Щеше да бъде интересно, ако участниците бяха 5-6 ...
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите