FIFA 2010
+4
Лаик
Помощ, граждани!
chocho
Таки
8 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FIFA 2010
Аз виждах в четворката и Бразилия и Аржентина. Германия ме изненада със силен първи мач - нещо което никога не е правила, затова я бях отписала след този първи техен мач. :-) А и с Аржентина видях красив футбол от страна на Германия. Явно младоците в този отбор са в състояние да нарушат традицията. :-)
(ib)- Брой мнения : 56
Registration date : 29.06.2010
Снощния мач Испания - Уругуай го гледахме с мили гости от САЩ от един голям прожекционен екран, в таверничка на 1 м от морето, в акомпанимент на калмари, рецина и биричка.
Испанският гол е статистически шедьовър: три греди в рамките на 3 секунди са музейна рядкост, а комбинацията греда - греда - гол е също рядка атракция.
Наздраве с една биричка!
Испанският гол е статистически шедьовър: три греди в рамките на 3 секунди са музейна рядкост, а комбинацията греда - греда - гол е също рядка атракция.
Наздраве с една биричка!
Наздраве. Сега се чудя дали да си призная, че виждам Германия шампион. Да не им мине черна котка път - затова не смея да си призная.
няма проблем в не-признаването
за мен е еднакво вероятно първото място да е или за Германия или Холандия, но по ред причини предпочитам Германия, затова съм дал такава прогноза
за мен е еднакво вероятно първото място да е или за Германия или Холандия, но по ред причини предпочитам Германия, затова съм дал такава прогноза
Помощ, граждани! написа:1. Германия
2. Холандия
3. Испания
4. Уругвай
Вики , според мен , ти , "драматично" избързваш с прогнозата ....
можеше да почакаш ...до след финала
нека да видим дали ще се осъществи прогнозата
също така, аз не съм гледал нито един мач на испанците..
също така, аз не съм гледал нито един мач на испанците..
Съвсем заслужена победа на Испания и един европейски финал! Латините - аут от финала.
Лаик, кажи нещо бе чиляк ..
Но и Гражданинът не е много познал .. Нещата май се оформят Испания - Холандия - Германия - Уругуай. Хубу, познал е второто и четвъртото място ..
Но и Гражданинът не е много познал .. Нещата май се оформят Испания - Холандия - Германия - Уругуай. Хубу, познал е второто и четвъртото място ..
испанците победиха съвсем заслужено
не ми е мъчно за отбора, а за народа, който се беше събрал по комшийски и сега си тръгват натъжени и рано-рано
аз си утешавам мъката с френска пърцуца:
а "оттатък" е настанал един разговор между експерти..
не ми е мъчно за отбора, а за народа, който се беше събрал по комшийски и сега си тръгват натъжени и рано-рано
аз си утешавам мъката с френска пърцуца:
а "оттатък" е настанал един разговор между експерти..
На твое място (и на твои години) аз бих предложил утешение на някоя натъжена комшийка ..не ми е мъчно за отбора, а за народа, който се беше събрал по комшийски и сега си тръгват натъжени и рано-рано.
Не знаех, че колективната мастурбация днес се нарича "разговор между експерти" ..а "оттатък" е настанал един разговор между експерти..
мисля, че не ми влизате в положението
и преди бях писал: мога да опитам, но ще спя при патките в гората...
и преди бях писал: мога да опитам, но ще спя при патките в гората...
Уругвай може би ще играе с по-голяма мотивация малкият финалТаки написа:Съвсем заслужена победа на Испания и един европейски финал! Латините - аут от финала.
Лаика беше на заточение в китната английска провинция и се наложи да изгледа полуфиналите селския пъб по-долу:
в една весела интернационална компания включваща представители на US,Канада,Италия,Пуерто Рико,Италия,Малта,Германия,Словакия и Англия разбира се.
Моите фаворити на 1/4 финалите бяха провалени от треньорите си- ситният трябваше да направи адекватни смени при 0:1, а Дунга трябваше да остави прекият свободен в 88мин. на Кака...
радвам се,че немският балон се спука и стискам палци за Испания
Сърцето ми се къса .. Горкият Лаик заточен в китна английска провинция, горкият Гражданин - в китна Германия, горкият Чочо - в китен Сингапур, клетият Боев - в китен Ню Йорк .. А ний блаженстваме в некитните Балкани, ръйш ли ..Лаика беше на заточение в китната английска провинция и се наложи да изгледа полуфиналите селския пъб по-долу: ...
Таки написа:Сърцето ми се къса .. Горкият Лаик заточен в китна английска провинция, горкият Гражданин - в китна Германия, горкият Чочо - в китен Сингапур, клетият Боев - в китен Ню Йорк .. А ний блаженстваме в некитните Балкани, ръйш ли ..Лаика беше на заточение в китната английска провинция и се наложи да изгледа полуфиналите селския пъб по-долу: ...
абе 4 дни зелени морави в китното селце Кранфийлд си е побъркващо, особено след 8-10 часа лекции кейсстуди-та и т.н. , а пъбчето беше на около 3 мили
китното селце Кранфийлд си е побъркващо
Хайде-хайде - хич не се оплаквай - т'ва Кранполе си е едно много реномирано заведение - ако ти е било скучно - не си бил за там я
Моят най-добър спомен от сорта е от китна Недерландия. Пристигнахме един ден по-рано с колега от атинската Политехника и се оказахме вечерта в един хубав пъб. На съседната маса бяха 5-6 недерландци, които ни поздравиха с по едно уиски, по повод на някакъв мач. Ние отвърнахме, те повториха, ние потретихме и в този момент гръцкият ми колега напусна, оти не особено свикнал с подобни порядки. Те, инджелерите, са по понятни причини доста по-стегнати от нас, нАучните работници. След малко в играта се включи и барманът, а когато барман черпи, черпнята е яка.в една весела интернационална компания включваща представители на US,Канада,Италия,Пуерто Рико,Италия,Малта,Германия,Словакия и Англия разбира се.
Мисля, че намерих пътя към хотелчето сам, но не съм сигурен ..
много са добри наистина, но половината от нещата не бяха нови за менchocho написа:Хайде-хайде - хич не се оплаквай - т'ва Кранполе си е едно много реномирано заведение - ако ти е било скучно - не си бил за там я
Лаик написа:много са добри наистина, но половината от нещата не бяха нови за менchocho написа:Хайде-хайде - хич не се оплаквай - т'ва Кранполе си е едно много реномирано заведение - ако ти е било скучно - не си бил за там я
Е, поне останалата половина може да ти е от полза
Нашите Executive Education Programmes до скоро бяха в Ashridge Business School, което специализира в тази област и успяват да привлекат доста интересни лектори. Миналият месец обаче бях в Барселона - в IESE по една нова програма, която HR за пръв път организира за т. нар. "potentials list" - основно се обърна внимание на управление и работа с хора, но модулът по стратегически мениджмънт го проведе един испански професор, коёт дълги години е работил за автомоблната индустрия - консултирал е Фолксваген, Ауди, Мерцедес, и въпреки че нещата съм ги дъвчил толкова пъти до сега, погледа върху тази тема, и особено използването на industry benchmarking за вземане на стратегически решения за твоя бизнес беше просто висш пилотаж, ако мога така да кажа...
Чак ми се прищя да се запиша и изкарам още една МВА там
На мен и двете нации са ми дълбоко симпатични, но с миди-вувузелките си свиря за Испания!
Винаги моят фаворит беше губещ. Все пак се надявах и Паул да сгафи.
но играта им беше толкова "българска"...
Викторе, когато се играе срещу по-техничен противник като Испания, това е единствената приложима тактика. В интерес на истината обаче, в повечето случаи испанците прекаляваха с "театрото", като например при вторият жълт картон за холандеца, който беше изгонен, при повторението се видя че той не докосна испанеца.
chocho написа:... при повторението се видя че той не докосна испанеца.
само дето му отнесе опорния крак
само дето му отнесе опорния крак
бе и аз така си мислех, но англичаните го повториха и коментираха че нямало допир
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите