Фото на къщи
+7
Лаик
Sonia
сноб
chocho
Логик
(pheras)
Boabab
11 posters
Страница 6 от 8
Страница 6 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Фото на къщи
Таки написа:
Риги, жалко, че тогава, 1983 година нямах подходящ апарат, пък и мислех че запечатвам всичко с очи. Колко такива в Плаца, в Пирея и в един квартал на изток съм запаметил. Но и красиви, нови, забравил съм името на квартала, на североизток, към възвишенията.
===
Последната промяна е направена от на Пет 18 Яну 2008, 15:02; мнението е било променяно общо 2 пъти
Таки написа:или така си беше от самото начало?
Абсолютно всяка част е достроявана.
Следващата стъпка е тази остъклената да се превърне във възрожденски чардак с остъклени капаци, които ще се свалят през лятото.
Последната промяна е направена от на Сря 09 Яну 2008, 22:55; мнението е било променяно общо 1 път
Boabab написа:Колибката на киминалния поет с двата огромни чимшира
Тука ли ще правим скара лятоска ?
pheras написа:
Тука ли ще правим скара лятоска ?
Разбира се. На това място дворът / не се вижда на снимката / през лятото е най-фантастичното. Няма друго място с толкова свободно пространство.
Таки написа:Предполагам, че в нея има една хубава маса поне за шестима..
Абсолютно. Старата, семейна маса, от масивно дърво и разтегателна е там.
Чувства се липсата на една каменна маса..
.. и на една каменна пътека на двора.
(Логико, 10% комисионна).
(Логико, 10% комисионна).
А най-ценното нещо е духът на това място. Няма човек, който е дошъл там и да не се е чувствал супер.
Адреза, молим!
Боабабе, червената индикация на прочетените постинги не работи добре и много обърква. Едва сега видях снимките. Та къде живее тоя дух, казваш? Коя е таз планина? А "чардак", както го наричаш, няма да стане, щото е на земята. Но ще стане чудесен "сечак". Имаш и кладенец, гледам. Колко квадрата е по натурален акт?Boabab написа:А най-ценното нещо е духът на това място.
Твойто не се губи!
Няма проблем да организираме износ в Гърция. При това на автентични каменни произведения, а не διακοσμητικός, какъвто е кладенецът по пътя за вашата вила.Таки написа:Логико, 10% комисионна.
Логик написа:Боабабе, червената индикация на прочетените постинги не работи добре и много обърква. Едва сега видях снимките. Та къде живее тоя дух, казваш? Коя е таз планина? А "чардак", както го наричаш, няма да стане, щото е на земята. Но ще стане чудесен "сечак". Имаш и кладенец, гледам. Колко квадрата е по натурален акт?Boabab написа:А най-ценното нещо е духът на това място.
Хилядарка, Логик. Витоша.
1 K
Любимата ми големина! Браво! На снимката не изглежда толкова голямо. Ама къде на "Витоша" бе, човек? Витоша е от Княжево през Бояна - ул. "Секвоя", Драгалевци, Симеоново, Бистрица, Железница, Ярема, Ярлово, Чуйпетлово, Боснек, Кладница, Рударци, Мърчаево, Владая та пак до Княжево. Няма да се изсипя неканен .Boabab написа:Хилядарка, Логик. Витоша.
Последната снимка по-горе...
е особено очарователна - заради особената осветеност на къщата, вероятно от залеза....
Харесвам именно такива изчистени форми, прекалената орнаменталност у някои сгради някак ме дистанцира и лишава от възможността да гадая какви са били първите обитатели на дадена къща и какво се е случвало зад стените й .... това е една игра, която някога забавляваше мен и компания преди доооооста години
Харесвам именно такива изчистени форми, прекалената орнаменталност у някои сгради някак ме дистанцира и лишава от възможността да гадая какви са били първите обитатели на дадена къща и какво се е случвало зад стените й .... това е една игра, която някога забавляваше мен и компания преди доооооста години
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Страница 6 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Оснабрюк
» Небрежно фото / жалко, че снимките не могат да се описват /
» Фото 2009
» Фотография 3
» МЕХАНА "Старите пънове"
» Небрежно фото / жалко, че снимките не могат да се описват /
» Фото 2009