Фото на къщи
+7
Лаик
Sonia
сноб
chocho
Логик
(pheras)
Boabab
11 posters
Страница 3 от 8
Страница 3 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Троцки на Принкипо
Както гледам, снимките са от остров Принкипо, наричан така по силата на елинистичната традиция (Πρίγκηπος). Конституционното му име днес е Büyükada. Както знаем, Лев Давидович Бронштейн, известен повече с ника си Троцки, след като е изгонен от СССР, се заселва на този остров. Там все още може да се види къщата, която е обитавал. Останали са само стените, покрива го няма. Някой като ще снима пак на острова - нека я запечати. Все пак куриоз е, а и като гледам надеждите на много пролетарии от всички страни, знае ли човек дали някой ден няма да я превърнат в музей?
Re: Фото на къщи
Ригас написа:Кое е 'Царското каре' , Боабабе?
Симеон, Станишев, Доган, Първанов
Guess wh- Гост
Царско каре..
Симеон, Станишев, Доган, Първанов
Което поставя интересния въпрос: дали в бъдеще и на кои от 'карето' ще бъдат назовани софийски улици?
Софийски казах, щото на Доган в Кърджали му е в кърпа вързана..
Което поставя интересния въпрос: дали в бъдеще и на кои от 'карето' ще бъдат назовани софийски улици?
Софийски казах, щото на Доган в Кърджали му е в кърпа вързана..
Гост- Гост
Борис, Асен, Самуил, Аспарух....
ПП.Догановград.
Булевард Доган
Летище Сокола
Река Догандере
Връх Доганбаир
и т.н.
ПП.Догановград.
Булевард Доган
Летище Сокола
Река Догандере
Връх Доганбаир
и т.н.
Логик написа:Доганкьой, моля! Вече го има - това е Девин. Там всичко е на Доган.Boabab написа:Догановград
Жалко, че не се римува с чук и представка "на"
Proposal
Вместо да ругаете Доган, да вземете да пратите бай ви Иван Костов на специализация при него. Да се научи как се държи партия. Тайничко де, вечерен курс.. Надявам се, че палатите им не са много далеч един от друг..
Гост- Гост
Доган и Костов - съседи
Ама не подозираш колко си прав! Доспат е Костовград.Ригас написа:Вместо да ругаете Доган, да вземете да пратите бай ви Иван Костов на специализация при него. Надявам се, че палатите им не са много далеч един от друг..
Логик написа:Ама не подозираш колко си прав! Доспат е Костовград.Ригас написа:Вместо да ругаете Доган, да вземете да пратите бай ви Иван Костов на специализация при него. Надявам се, че палатите им не са много далеч един от друг..
Така говорят. Но какво са 100 шивачки или дори Балкан, дори да е вярно, пред БТК, Тракия, Козлодуй и Бургас Вльора.
Аз на тебе...
Ами за да не е "така говорят", нека видим данните. А някой да ги е видял? Правителството на Иван Костов не изобличи Доган, нали? Правителството на Доган не изобличава Иван Костов, нали? Не е ли ясна омертата в българската икономика?Boabab написа:Така говорят. Но какво са 100 шивачки или дори Балкан, дори да е вярно, пред БТК, Тракия, Козлодуй и Бургас Вльора.
Mare Vostrum
Абе, Мая, ти много морско го даваш с хубавите ти снимки, кораби и пр. Не беше ли от северозападна България, от един нов син бастион?
Гост- Гост
Логик написа:Ами за да не е "така говорят", нека видим данните. А някой да ги е видял? Правителството на Иван Костов не изобличи Доган, нали? Правителството на Доган не изобличава Иван Костов, нали? Не е ли ясна омертата в българската икономика?Boabab написа:Така говорят. Но какво са 100 шивачки или дори Балкан, дори да е вярно, пред БТК, Тракия, Козлодуй и Бургас Вльора.
Преди няколко дни попитаха Костов дали Велчев щял да отговаря за дълга. Не можело, защото парламентът бил одобрил нещата. Те си вързват гащетата.
Ригас написа:Абе, Мая, ти много морско го даваш с хубавите ти снимки, кораби и пр. Не беше ли от северозападна България, от един нов син бастион?
ригас,
както казва рино, аз съм от бермудския четириъгълник
но това е без значение за една красива къща, нали?
Гост- Гост
Не, разбира се. Училището ми напомня по стил някои стари гарички у нас. Вкл. и тази на родния ми град Едеса / Воден.
но това е без значение за една красива къща, нали?
Гост- Гост
това е старото гръцко училище в ахтопол, като архитектура лично мен ме дразни покривът, но общо взето е добро.
Гост- Гост
Школото в Ахтопол
Ми че то си гръцко и без кавичките. В Агатополис, какво да бъде? Преди една година го ремонтираха, сега много добре изглежда. До него има една великолепна черква, а до нея пък - една-две стари къщи, мечта! Ама нямам снимки за жалост.Мая написа:ей ви едно "гръцко" училище
Логик написа:Ми че то си гръцко и без кавичките. В Агатополис, какво да бъде? Преди една година го ремонтираха, сега много добре изглежда. До него има една великолепна черква, а до нея пък - една-две стари къщи, мечта! Ама нямам снимки за жалост.Мая написа:ей ви едно "гръцко" училище
ето ти подарък /ако може на "ти"?/ една от къщите :
покривът, който се подава вдясно, е на църквичката, която аз не намирам за нещо особено
Гост- Гост
Радостно учудване
Откъде имате всичко, от което се интересувам? Да не би да сте се готвили специално за нашата среща? Във форума, имам пред вид...Мая написа:покривът, който се подава вдясно, е на църквичката, която аз не намирам за нещо особено
Е, черквичката наистина не е нищо особено като големина и изографисване, но е изключително съразмерна като пропорции, с прекрасно положение - на носа, сред чимшири...
Логик написа:Откъде имате всичко, от което се интересувам? Да не би да сте се готвили специално за нашата среща? Във форума, имам пред вид...Мая написа:покривът, който се подава вдясно, е на църквичката, която аз не намирам за нещо особено
Е, черквичката наистина не е нищо особено като големина и изографисване, но е изключително съразмерна като пропорции, с прекрасно положение - на носа, сред чимшири...
ама вие от всичко, което имам, ли се интересувате ?
чемшири съм виждала много, но такова дърво не бях :
да знаете как се казва?
Гост- Гост
Малко флора
Мила госпожо, не обръщайте твърдението ми. Не казах, че се интересувам от всичко, което имате - дори се изчервявам, като си го помисля!,- а казах, че всичко, от което се заинтересувах в този форум, Вие го имате!Мая написа:ама вие от всичко, което имам, ли се интересувате ?
чемшири съм виждала много, но такова дърво не бях :
да знаете как се казва?
Тоя храст го наричат "цариградски чемшир" (съжалявам за правописната грешка в предишното писмо). Трябва обаче малко да потърся в литературата за него. Плодовете му узряват тъкмо по Коледа и е много ефектен с червените си плодчета и вечно зелените листа.
Страница 3 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Оснабрюк
» Небрежно фото / жалко, че снимките не могат да се описват /
» Фото 2009
» Фотография 3
» МЕХАНА "Старите пънове"
» Небрежно фото / жалко, че снимките не могат да се описват /
» Фото 2009
» Фотография 3
» МЕХАНА "Старите пънове"
Страница 3 от 8