Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
+11
(AlexLevi)
blag009
Sonia
Надя
Homan
nikiforov
Admin
Логик
komarKo
chocho
Boabab
15 posters
Страница 2 от 12
Страница 2 от 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Какъв бил начинът ...
Госпожа, резултат от Вашия начин не видях досега. Иначе предполагам, че нямаше да имам удоволствието да си общувам с Вас ТУК.
Писах няколко пъти - и преди да ви баннат, и след това - какъв е начинът. Псуването на персонала и чупенето на инвентара не могат да оправят заведението.
Смея да се надявам, че ТОЗИ начин, който виждате в момента на екрана си, е добър и успял . Благодаря на всички тези, които са го избрали като 'добър' и го правят всеки ден по-добър със своя принос. Възможно е да съм твърде мнителен, но не виждам основания да Ви изредя сред тези хора. Ще понеса безропотно всякаква критика от всеки, който реши, че съм дълбоко несправедлив към Вас.
БОАБАБЕ,
мисля да преместя този топик в 'Бардака' , където се помещават и други топици, касаещи настоящето и бъдещето на МФ. Но ако ти много държиш той да остане тук, ще го оставя заради теб. Чакам отговора ти.
Последната промяна е направена от на Пет 14 Дек 2007, 15:08; мнението е било променяно общо 3 пъти
Re: Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
За колко от разказите ми и постингите ми си плати / черпи ме веднъж дваш наистина в кафенето ми /, но е нищо в сравнение с цената на една книга с мои разкази. А е прочел най.малко толкова.
Логик написа:
2) Модераторът трябва да е абсолютен "беролинист", ако ми позволите този неологизъм, докато аз се вра с мнението си навсякъде - и където ме питат, и където не ме питат.
Ако му смените ръководството, неговите форумци ще смените ли?
логично
Логик , поне за "белолинизъма" има толкова тези , колкото за "истинските десни "...
Ще ми е интересна твоята !
Я гражданин Европейского Союза!
Драги ми Владо Маяковски, нека не прекаляваме! Евросъюзът си е Евросъюз, но националните особености, права и суверенитети си съществуват. Не виждам причина форумът на една българска медия да бъде модериран от чужденец, както не виждам причина това да става и във форума на една гръцка или каквато и да е друга медия! Напомням ти, че аз съм 'чист' чужденец, и по етнос, и по гражданство. Поради която причина моето модераторство би било лесно атакуемо, а това един сериозен форум не би трябвало да допусне за своя модератор.
Я па тоя! Няма вече българи, гърци и прочее - има граждани на Европейския съюз!
Гост- Гост
Пазете инвентара!
Персонала - да!. Но моля ви, пазете инвентара!
уха! сега тук ще можем да ги пцуеме, нали?!!
Гост- Гост
Нямам претенции за авторство върху начина.Admin написа:Госпожа, резултат от Вашия начин не видях досега. Иначе предполагам, че нямаше да имам удоволствието да си общувам с Вас ТУК.
Писах няколко пъти - и преди да ви баннат, и след това - какъв е начинът. Псуването на персонала и чупенето на инвентара не могат да оправят заведението.
Но той, за разлика от шумно рекламираните и зрелищни, но безболезнени "самоубийствени атентати", два пъти даде резултат: първият път - когато бе използван от Милен, втория път - от сегашния модераторски екип
Който играе, пИчели, господа.
Който не играе...
Гост- Гост
Една жена написа:
Но той, за разлика от шумно рекламираните и зрелищни, но безболезнени "самоубийствени атентати", два пъти даде резултат: първият път - когато бе използван от Милен, втория път - от сегашния модераторски екип
горката жена....
не ти, ЕЖ
Admin написа: Благодаря на всички тези, които са го избрали като 'добър' и го правят всеки ден по-добър със своя принос. Възможно е да съм твърде мнителен, но не виждам основания да Ви изредя сред тези хора.
Така е, най-вероятно нямам принос за качеството на този форум, но нямам и такива претенции.
Гост- Гост
Една жена написа:първият път - когато бе използван от Милен, втория път - от сегашния модераторски екип
...
Какъв бил този печеливш метод, че не видях печалби или ползи
Претенции - желания - възможности ( - талант )
Това е изискан начин да се каже 'нямам такова желание' , а при една криза на остра самокритичност - 'нямам такава възможност' .
Така е, най-вероятно нямам принос за качеството на този форум, но нямам и такива претенции.
Последната промяна е направена от на Пет 14 Дек 2007, 15:42; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Речник на чуждите думи
Използвах термина "беролинизъм" така, както се учи чужд език без речник: без точна дефиниция, а само според неговата употреба в общуването. Имах пред вид човек, който се намесва единствено когато види "мръсни" думи, персонални нападки (например за физически особености, роднини и т. н.) и др. подобни. Той обаче не трябва да се намесва "по същество" - да възпрепятства публикуването на мнения, които са безукорни в горния смисъл, и още по-малко да вмъква свои мнения в качеството си на Bot.nikiforov написа:Логик , поне за "белолинизъма" има толкова тези , колкото за "истинските десни "...Ще ми е интересна твоята !
Що се отнася до "истинските десни", същият въпрос стои и за "истинските леви", "истинските демократи", "истинските зелени" и т. н. Във всички тия случаи словосъчетанието в кавичките трябва да се разбира като "ние". А "фалшивите" десни сте "вие", "ония" и т. н.
Последната промяна е направена от на Пет 14 Дек 2007, 16:05; мнението е било променяно общо 1 път
Наистина нямам такава възможностРигас написа:Това е изискан начин да се каже 'нямам такова желание' , а при една криза на остра самокритичност - 'нямам такава възможност' .
Гост- Гост
Ригас написа:Драги ми Владо Маяковски, нека не прекаляваме! Евросъюзът си е Евросъюз, но националните особености, права и суверенитети си съществуват. Не виждам причина форумът на една българска медия да бъде модериран от чужденец, както не виждам причина това да става и във форума на една гръцка или каквато и да е друга медия! Напомням ти, че аз съм 'чист' чужденец, и по етнос, и по гражданство. Поради която причина моето модераторство би било лесно атакуемо, а това един сериозен форум не би трябвало да допусне за своя модератор.
Я па тоя! Няма вече българи, гърци и прочее - има граждани на Европейския съюз!
Ей, държа правата върху този ник. Малко уважение.
Гост- Гост
Една жена написа:Но той, за разлика от шумно рекламираните и зрелищни, но безболезнени "самоубийствени атентати", два пъти даде резултат: първият път - когато бе използван от Милен, втория път - от сегашния модераторски екип
По случая едно поздравче за Поли.
http://audio.kavkazcenter.com/download.php?sid=13
После очаквам отзиви за китарата.
Последната промяна е направена от на Пет 14 Дек 2007, 15:51; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Boabab написа:Една жена написа:първият път - когато бе използван от Милен, втория път - от сегашния модераторски екип
...
Какъв бил този печеливш метод, че не видях печалби или ползи
Аз лично не видях някъй от модераторите да се опита да създаде условия за повече демократичнот - в смисъл обсъждания и решения, които са общовалидни и взети чрез висшегласие. Видях само или усмирителни опити , които повече дразнеха, или изхвърляния от рода диктатура или "ти ли че ми каеш", което води само до отчаяние от факта че сме тъпи и прости.
Съвсем друго щеше да е да се направят опити за обща отговорност и обща задача.
Права и уважения
Държиш ги другаде. Ако 'никовите права' се глобализират, жална ни майка.. Занеш ли какви Ригаси - пъпки се мотаят из глобалното виртуално и реално? Един колега дори си имаше сериозни разправии с Правосъдието на САЩ. Не знам дали в момента не пребивава в някой затвор..
Гост- Гост
Ригас написа:Държиш ги другаде. Ако 'никовите права' се глобализират, жална ни майка.. Занеш ли какви Ригаси - пъпки се мотаят из глобалното виртуално и реално? Един колега дори си имаше сериозни разправии с Правосъдието на САЩ. Не знам дали в момента не пребивава в някой затвор..
Е, 'убаво, нема да настоявам, пък и да не спамим темата на Дървото.
Аз лично се чудя, може ли да има после или от определена гледна точка краят е вече е достигнат и няма връщане обратно.
Самият аз нямам нищо против да пиша под ново име в МП, но пък никога не съм бил ценен, смислен и информативен участник, което означава и, че с мен нищо няма да се промени.
Пък и ако там се съживят нещата и тръгнат в правилната посока, ще съм повече в тежест.
Ех, лесно е да си излишен да му мислят тези като Боабаб.
Гост- Гост
b.m. написа:Ригас написа:Държиш ги другаде. Ако 'никовите права' се глобализират, жална ни майка.. Занеш ли какви Ригаси - пъпки се мотаят из глобалното виртуално и реално? Един колега дори си имаше сериозни разправии с Правосъдието на САЩ. Не знам дали в момента не пребивава в някой затвор..
Е, 'убаво, нема да настоявам, пък и да не спамим темата на Дървото.
Аз лично се чудя, може ли да има после или от определена гледна точка краят е вече е достигнат и няма връщане обратно.
Самият аз нямам нищо против да пиша под ново име в МП, но пък никога не съм бил ценен, смислен и информативен участник, което означава и, че с мен нищо няма да се промени.
Пък и ако там се съживят нещата и тръгнат в правилната посока, ще съм повече в тежест.
Ех, лесно е да си излишен да му мислят тези като Боабаб.
Хайде, хайде. По-лесно е да плъзнеш и малкото сериозно / в случоя претенцията ми / , отколкото да намекнеш, дори отдалеч, за нещо съществено.
b.m. написа:... ценен, смислен и информативен участник....
колко ли биха сложили ""? тоест ние сме !!!!
Логик , моето определение за "беролинизма" се различава от твоето , разбире се - около 50%*
*стар виц - ако 100% е ръката до лакъта
позаинтересувах се , тъй като не си бил в медияпул ...иначе "движението " не ме интересува вече - сред хората , които уважавам тук , няма беролинисти , поне в смисъла ,който аз влагам в понятието .
Въпрос към Боабаб
Боабабе, аз си казах мнението по темата. Но понеже в бастиона на българската демократична мисъл, едно от нейните светила пише следното:
.. моля да ми изясниш какво означава 'калеври' , та да си обогатя и речника омаен, сладък.
Бояне, чудя ти се, че можеш да си губиш времето половин час преди полунощ с подобни индивиди. Чувам, че там даже обсъждали как точно щели да направят преврат и -- разбира се -- изблизали калеврите на чорбаджията си: като вземат властта в Mediapool той да станел цар. А византиецът скромно рекъл, че не вървяло да оглави български форум...
.. моля да ми изясниш какво означава 'калеври' , та да си обогатя и речника омаен, сладък.
Гост- Гост
Добро утро! Ей, цели 4 страници сте навъртели на топик, който е .... просто абсурден! А на вън вали сняг ....
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Калевра е стара смачкана обувка, протрита и издънена, дет чиляк я носи подпетена из двора, и я изува пред вратите, та да не си вкара кал и тор из собите
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Страница 2 от 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
Страница 2 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите