Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
+11
(AlexLevi)
blag009
Sonia
Надя
Homan
nikiforov
Admin
Логик
komarKo
chocho
Boabab
15 posters
Страница 3 от 12
Страница 3 от 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Тенкс, Хоман!
Ясно, чиляк Калчев си кара в същия фолклорен дух: ибрици, калерви.. Народен човек е той, народен!
Гост- Гост
Re: Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
Ригас написа:Ясно, чиляк Калчев си кара в същия фолклорен дух: ибрици, калерви.. Народен човек е той, народен!
Анджак! Не му придиряй, той има явно една особена представа за себе си... Проецира яко...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Аз за Боабаба..
Не му придиряй, той има явно една особена представа за себе си... Проецира яко...
Аз не му придирям за себе си, а за Боабаба! С какво право той го обижда по този начин? От какви социални и етически позиции?
Гост- Гост
Ригас написа:
Не му придиряй, той има явно една особена представа за себе си... Проецира яко...
Аз не му придирям за себе си, а за Боабаба! С какво право той го обижда по този начин? От какви социални и етически позиции?
Това е "нормална" реакция на един прост човек - емоционалността и чувствителността на Боабаб го дразнят, както пикадорът дразни бика в една корида, и простакът тръгва като валяк - мачка! Излишно бе да се открива такава тема ...
Homan-
За темата
И да, и не. Казаха се някои важни неща, което не е лошо. В добавка искам да кажа, че ако нещата в МФ се променят и някои поискат да направят там нещо по-успешно и приятно, няма да сбъркат, ако почерпят поуки от този форумен експеримент.
Това е "нормална" реакция на един прост човек - емоционалността и чувствителността на Боабаб го дразнят, както пикадорът дразни бика в една корида, и простакът тръгва като валяк - мачка! Излишно бе да се открива такава тема ...
Гост- Гост
Калеври -плитки кожени обувки, изработени ръчно.Homan написа:Калевра е стара смачкана обувка, протрита и издънена, дет чиляк я носи подпетена из двора, и я изува пред вратите, та да не си вкара кал и тор из собите
До 1960 година пък и след това, в някои краища на България старите хора са използвали тази дума за всички видове обувки.
Homan-
Калеври
Абе .. аз веднага си ги намерих в 'Българския тълковен речник' , 1976 г. , но питах така, за да стане лаф ..
Последната промяна е направена от на Съб 15 Дек 2007, 10:07; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
това, което си написала със сигурност е вярно, но аз само допълвам това, което знам за тази иначе турска дума.Homan написа:Viva Google!
Ами за кундури чували ли сте? Те пък са вече истинските обувки с твърда подметка и токове.
Надя написа:Ами за кундури чували ли сте? Те пък са вече истинските обувки с твърда подметка и токове.
Аз тез думи съм ги чувала от баща ми, че и от бабите ми - смисълът, който влагат, е по-различен... Но пък и по-обхватен... Да не говорим за пренасянето на значенията ....
Homan-
Ригас написа:Кундурите също ли се облизват, или само калеврите .. ?
Само се подковават
Homan-
Надя написа:Йови, здравей мила, радвам се да те видя!
Здравей Наде!
С какъв лозунг ще ме посрещнеш?
Гост- Гост
Ригас, това не е истинската Йовина, а най-вероятно Гевезето или Иван Тъпич.
Boabab написа:Ригас, това не е истинската Йовина, а най-вероятно Гевезето или Иван Тъпич.
А гласове не чуваш ли?
Май не си си пил хапчетата
Гост- Гост
jovina написа:Boabab написа:Ригас, това не е истинската Йовина, а най-вероятно Гевезето или Иван Тъпич.
А гласове не чуваш ли?
Май не си си пил хапчетата
Ти попрочети какво ми е мнението за теб и какъв трандъфор ще ти завра, пък после мисли тъпо.
70 на 30 е Гевезето. Тя използва изречението - "как ще ме посрещнеш".
Гевезе, вярно ли е че като малка / аз не съм бил роден, но ми разказаха /, че другите деца в махлата са се крили от теб, защото си им разваляла игрите и защото си ги ковладила?
Гевезе, вярно ли е че като малка / аз не съм бил роден, но ми разказаха /, че другите деца в махлата са се крили от теб, защото си им разваляла игрите и защото си ги ковладила?
Мдаааа, аз се изнасям... за днес ми стигат толкоз сюрпризи .... Започнах да се чувствам като в .... пу, няма да казвам лошата думичка ...
Homan-
Boabab написа:70 на 30 е Гевезето. Тя използва изречението - "как ще ме посрещнеш".
Боабабеее, пий си хапчетата човече и не се опитвай да мислиш
Винаги ще има неща, които не знаеш
Гост- Гост
да тракатHoman написа:Ригас написа:Кундурите също ли се облизват, или само калеврите .. ?
Само се подковават
Добро пожаловать!jovina написа:Надя написа:Йови, здравей мила, радвам се да те видя!
Здравей Наде!
С какъв лозунг ще ме посрещнеш?
jovina написа:
Винаги ще има неща, които не знаеш
Браво бе, как се сети?
Ти кажи кога ще се омитате като модератори пък за хапчетата не се безпокой, ако аз трябва да пия хапчета, на теб ти трабвя риза.
Страница 3 от 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
Страница 3 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите