Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
+11
(AlexLevi)
blag009
Sonia
Надя
Homan
nikiforov
Admin
Логик
komarKo
chocho
Boabab
15 posters
Страница 10 от 12
Страница 10 от 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
Аз предлагам бан за Чочо и Сноба, веднагически, те и без това много рядко започнаха да се появяват тук, квот с тях, такова и без тях. Е, там по Скайпа да се чуват!chocho написа:Мдааа, добро утро, много писано...
Според мен решението е ясно - бан на Риньо и Наденка - и по ИП разбира се . Адаша - той таз попара я е ял - на него - игнор, когато изпадне в ступор
Боабабе, номенклатурен комфорт не е бил никога обещаван.
Предлагам на всеки, който иска да бъде отстранен форумен член, да открие поименен топик - анкета. В 'Хремага" . Та да се види кои са съгласни с него. САМО след такава анкета Админът би могъл да решава. Да си седят някои в канапетата, крехки, неконфликтни и ефирни, а да ги оправя Админът - това са чужди практики. Нео-Медиапулски.
Наде, какво стана? Нали по едно време ме питаше защо мен са изгонили от Медияпул, а теб те оставят?
Аз предлагам бан за Чочо и Сноба .. (Надя)
Кой от вас е нарекъл Надя 'ченге' ? Никой. Седите на номенклатурните си фотьойли и чакате някаква въображаема народна милиция да ви осигури социалистическия разкош. Само че такава няма ТУК!
Последната промяна е направена от на Сря 16 Яну 2008, 15:16; мнението е било променяно общо 2 пъти
Таки написа:Предлагам на всеки, който иска да бъде отстранен форумен член, да открие поименен топик - анкета. В 'Хремага" . Та да се види кои са съгласни с него. САМО след такава анкета Админът би могъл да решава. Да си седят някои в канапетата, крехки, неконфликтни и ефирни, а да ги оправя Админът - това са чужди практики. Нео-Медиапулски.
Хайде от мен да мине, че горкият няма други приятели. Ама да Фнимава.
То другото Наде(Ния, Мая) може да те е питало, аз не помня такова нещо, Боабаб. Пък и няма логика теб да изгонят, а мен да оставят. Теб дори мисля, че те канеха официално да се върнеш.Boabab написа:Наде, какво стана? Нали по едно време ме питаше защо мен са изгонили от Медияпул, а теб те оставят?
chocho написа:Мдааа, добро утро, много писано...
Според мен решението е ясно - бан на Риньо и Наденка - и по ИП разбира се . Адаша - той таз попара я е ял - на него - игнор, когато изпадне в ступор
Чочо, не са ли ти казвали, че ставаш за модератор?
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Абе тя като дойде народната милиция ша та питам аз теб, дали ще ми говориш за десни партии, че чак и процентите им да изчисляваш, демократ с демократ такъв!Таки написа:Кой от вас е нарекъл Надя 'ченге' ? Никой. Седите на номенклатурните си фотьойли и чакате някаква въображаема народна милиция да ви осигури социалистическия разкош. Само че такава няма ТУК!
Да си седят някои в канапетата, крехки,неконфликтни и ефирни
... и да гледат с нежни, влажни погледи...
Адаш, мисля, че вече можеш да бъдеш доволен от това, което постигна днес тук...
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:nikiforov написа:дрисня
Маестро, вместо да се раздаваш, бъди прагматичен и погледни истината в очите.
Знаеме, че на старите женени кучета след четиресетака им се дощява младо агнешко, но да не е луд овчаря да им го даде?
велзи, извинявай ако съм съм засегнал с това "дрисня"искрените ти чувства към уриньо ...
Таки , мисля ,че тия двете дрисни ПРЕКАЛИХА !
чел ли си "Един дребен , дребен буржоа"- твоят любимец си го представям точно така , един смачканяк , който си настъпва крачолите като върви , анонимен , единствено телевизията , сега форумите , му дават възможността да се чувства значим / зад пердето/ но когато го засегнат , гледай какво става ...не случайно е апологет на фашагите , дето ги нямало в България ...
толкова за него , толкова и за теб - комплексарщината ти бълбука отдавна- сега изби - вероятно снобчето ти е отрязала квитанциите , "замълчаха " си модурантите и ти се оля- канят Венци а теб не ...
Преди доста време ти отговорих на тъпата бележка - докато не представиш някакви доказателства / не такива като на уриньо - "знам много неща за теб..."/ ,че сноб е прасунгера , ще те смятам и те смятам за сбъркан човек - днеска си го доказал отново.
нищо мъжко нямате и двамата!
толкова за него , толкова и за теб - комплексарщината ти бълбука отдавна- сега изби - вероятно снобчето ти е отрязала квитанциите , "замълчаха " си модурантите и ти се оля- канят Венци а теб не ...
Преди доста време ти отговорих на тъпата бележка - докато не представиш някакви доказателства / не такива като на уриньо - "знам много неща за теб..."/ ,че сноб е прасунгера , ще те смятам и те смятам за сбъркан човек - днеска си го доказал отново.
Братчед, не се хАби, на такива пикльовци им е нужна лоботомия, по възможност с най-якото длето
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
западноевропейска демокрация с медиапулски привкус и красотата на плазмодиятаМдааа, добро утро, много писано...
Според мен решението е ясно - бан на Риньо и Наденка - и по ИП разбира се Laughing . Адаша - той таз попара я е ял - на него - игнор, когато изпадне в ступор
гост- Гост
nikiforov написа:
Много мъжко е да плюеш, особено по дами...нали, пунтилисте...
(Българанъ)-
nikiforov написа:чел ли си "Един дребен , дребен буржоа"- твоят любимец си го представям точно така , един смачканяк , който си настъпва крачолите като върви , анонимен , единствено телевизията , сега форумите , му дават възможността да се чувства значим / зад пердето/ но когато го засегнат , гледай какво става ...не случайно е апологет на фашагите , дето ги нямало в България ...
Моля ти се! Той си е Прасунгера, що е бил и Ахчийски. Наистина веселбата граничи с лигавенето и усмивките, но това днешното вече е нещо повече. Току що ми казаха, че го заплашват да му пуснат снимката, ако продължава.
гост написа:западноевропейска демокрация с медиапулски привкус и красотата на плазмодиятаМдааа, добро утро, много писано...
Според мен решението е ясно - бан на Риньо и Наденка - и по ИП разбира се Laughing . Адаша - той таз попара я е ял - на него - игнор, когато изпадне в ступор
Можеш да отправиш претенциите си към Гаджоков/Орелов и сие, адаш
Българанъ написа:nikiforov написа:
не знаех ,че И двете сте дами , писателю ...
nikiforov написа:Българанъ написа:nikiforov написа:
не знаех ,че И двете сте дами , писателю ...
"дундо" за майката на сноба - кой го беше изчукал, скЛУПтуре...
шедейврите на ШефЪТ няма да цит
(Българанъ)-
Таки написа:Лъже, плези се, пиночетчето религиозно..
* "изваял" е точната дума, вкорс...
(Българанъ)-
Секнал е един извор на клеветици ..
.. и веднага започнал да чуручка втори .. За да не свикват на спокойствие и да не се разнежват, добичетата ..
уриньо, ти си гнусен лъжец - нарекох дунда хай, дундьо ...
nikiforov написа:уриньо, ти си гнусен лъжец - нарекох дунда хай, дундьо ...
озонови дупки имаш в слонската памет, "градски"...
няма модерация, която да не те е санкционирала за простотия...
мели ми се оплака от арогантността на такива като тебе - беше се нахвърлих върху нея заради мене, френд...
(Българанъ)-
Страница 10 от 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
Страница 10 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите