Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
+11
(AlexLevi)
blag009
Sonia
Надя
Homan
nikiforov
Admin
Логик
komarKo
chocho
Boabab
15 posters
Страница 9 от 12
Страница 9 от 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
Велзи, ти затова ли не се разбираш с модераторите, включително и с Б.М.?
Мишок-Прасунгер-Александър Левиев написа:
Скъпи Сашо! ..........( Бай Мангау- 2006г.месец октомври)
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Надя написа:Рино, този май форум не е за нас.Спасибо, Наденька!
Ами, ами
Шефът поне има акъл, за разлика от някои други хора.
100%. Но е попаднал в едно обкръжение...
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Когато казваш това, трябва да си 100% сигурен. В противен случай, ти който държиш на истината, може да се окаже, че си по-голям лъжец и от тях.ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Надя написа:Велзи, ти затова ли не се разбираш с модераторите
Наде, аз по принцип не се разбирам с лъжци, глупаци и комплексари-садисти
То обкръжението му си е наше, българско.Българанъ написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Надя написа:Рино, този май форум не е за нас.Спасибо, Наденька!
Ами, ами
Надя написа:То обкръжението му си е наше, българско.Българанъ написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Надя написа:Рино, този май форум не е за нас.Спасибо, Наденька!
Ами, ами
Уви...
Аз и затова съм евроскептик...
(Българанъ)-
Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Като за начало, съм доволен. А ти остана ли доволна от отговора на г-н Бъчваров?
(Българанъ)-
Хайде, и аз станах лоша! Нали такава е нашата цел ? Пръц, пръц и чао!ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Надя написа:Когато казваш това, трябва да си 100% сигурен. В противен случай, ти който държиш на истината, може да се окаже, че си по-голям лъжец и от тях.
Наде, айде, нема нужда.
....................
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Надя написа:Когато казваш това, трябва да си 100% сигурен. В противен случай, ти който държиш на истината, може да се окаже, че си по-голям лъжец и от тях.
Наде, айде, нема нужда.
Опърдя темата, маа му стара
Плюши, народът се изнесе да се съвещава по скайпа.
Шефа яката го притискат, май...
(Българанъ)-
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Плюши, народът се изнесе да се съвещава по скайпа.
От това нeкои хора няма да станат по-умни
Мисля си, дали виктор няма да направи предложение той да стане модератор - анджък сме в темата...
(Българанъ)-
Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Като за начало, съм доволен. А ти остана ли доволна от отговора на г-н Бъчваров?
Надя написа:Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Погледна отгоре-отгоре, разговора. Да видя участниците, на първо място...Всъщност разговорът си беше чиста формалност.
Надя написа:Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Да, днес сутринта се дискутираше по тази тема. Следващият път участникът ще представи отговорите на предварителните въпроси писмено, за да остане време за истински диалог онлайн.
(Българанъ)-
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Плюши, народът се изнесе да се съвещава по скайпа.
Мисля си, дали виктор няма да направи предложение той да стане модератор - анджък сме в темата...
И после - Таки + 30?
Не, това е стил БМ(ве). Викито внимава на острите завои.
(Българанъ)-
Той Таки е лесен, но да му мислят такива като нас.ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Плюши, народът се изнесе да се съвещава по скайпа.
И после - Таки + 30?
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Надя написа:Велзи, ти затова ли не се разбираш с модераторите
Наде, аз по принцип не се разбирам с лъжци, глупаци и комплексари-садисти
Принципен посерко и лъжец, значи
Дори не е нужно и предварително да се пишат въпросите. Първият участник си казва въпросчето, желателно е да е едно и чака отговор. През това време следващият участник трябва да си е подготвил въпроса и да го зададе след отговора на Госта. От време навреме Риъл да дава почивка на Госта, ако трябва кафенце да поднесе, защото не може нон стоп, ще се уплаши и повече няма да идва.Българанъ написа:Надя написа:Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Да, днес сутринта се дискутираше по тази тема. Следващият път участникът ще представи отговорите на предварителните въпроси писмено, за да остане време за истински диалог онлайн.
Надя написа:Дори не е нужно и предварително да се пишат въпросите. Първият участник си казва въпросчето, желателно е да е едно и чака отговор. През това време следващият участник трябва да си е подготвил въпроса и да го зададе след отговора на Госта. От време навреме Риъл да дава почивка на Госта, ако трябва кафенце да поднесе, защото не може нон стоп, ще се уплаши и повече няма да идва.Българанъ написа:Надя написа:Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Да, ама някои все ще бъдат възпрепятствани да участват. После, по-дълго от два часа такива срещи трудно биха могли да продължат, понеже всеки си цени времето.
Нали знаеш какво казват американците за времето?
(Българанъ)-
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
И после - Таки + 30?
Не, това е стил БМ(ве). Викито внимава на острите завои.
Да, верно е, че над седмица не му е давал
E не е съвсем редно така, байно.
Кога ще те запозная със станишков?
(Българанъ)-
Който не е успял, да е успял! Ти и за това ли ще мислиш. Важното е, на Госта да му хареса и да посещава по-честичко форума.Българанъ написа:Надя написа:Дори не е нужно и предварително да се пишат въпросите. Първият участник си казва въпросчето, желателно е да е едно и чака отговор. През това време следващият участник трябва да си е подготвил въпроса и да го зададе след отговора на Госта. От време навреме Риъл да дава почивка на Госта, ако трябва кафенце да поднесе, защото не може нон стоп, ще се уплаши и повече няма да идва.Българанъ написа:Надя написа:Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Да, ама някои все ще бъдат възпрепятствани да участват. После, по-дълго от два часа такива срещи трудно биха могли да продължат, понеже всеки си цени времето.
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Boabab написа:Принципен посерко и лъжец, значи
иди па се лечи, парцал нещастен
Дришльо, вярно ли е че са те завели, навлек, а ти си поръчвал на сметката на Сикито, а после дойде тук във форума да го ковладиш, подлецо? Такива като теб бяха най-ревностните КДС доброволци.
Ей сега ще те подгоня с шутове.
Надя написа:Който не е успял, да е успял! Ти и за това ли ще мислиш. Важното е, на Госта да му хареса и да посещава по-честичко форума.Българанъ написа:Надя написа:Дори не е нужно и предварително да се пишат въпросите. Първият участник си казва въпросчето, желателно е да е едно и чака отговор. През това време следващият участник трябва да си е подготвил въпроса и да го зададе след отговора на Госта. От време навреме Риъл да дава почивка на Госта, ако трябва кафенце да поднесе, защото не може нон стоп, ще се уплаши и повече няма да идва.Българанъ написа:Надя написа:Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Да, де ама форумът е за форумците все пак, не за Гостите...
(Българанъ)-
Мдааа, добро утро, много писано...
Според мен решението е ясно - бан на Риньо и Наденка - и по ИП разбира се . Адаша - той таз попара я е ял - на него - игнор, когато изпадне в ступор
Според мен решението е ясно - бан на Риньо и Наденка - и по ИП разбира се . Адаша - той таз попара я е ял - на него - игнор, когато изпадне в ступор
Ригас, ограничи таз муха в джамахирията му, ако обичаш...Къде си пъха тригъза, където се хортува благо, благо...Предупреди го, че ще му изкарам копитата през гръцмуля, след като му ги навра отзади с тригъза.
Гостите са по-важни, особено когато рядко се появяват, виж като зачестят, те вече престават да бъдат Гости.Българанъ написа:Надя написа:Който не е успял, да е успял! Ти и за това ли ще мислиш. Важното е, на Госта да му хареса и да посещава по-честичко форума.Българанъ написа:Надя написа:Дори не е нужно и предварително да се пишат въпросите. Първият участник си казва въпросчето, желателно е да е едно и чака отговор. През това време следващият участник трябва да си е подготвил въпроса и да го зададе след отговора на Госта. От време навреме Риъл да дава почивка на Госта, ако трябва кафенце да поднесе, защото не може нон стоп, ще се уплаши и повече няма да идва.Българанъ написа:Надя написа:Да, аз друго и не очаквах да отговори по конкретния въпрос, но не мислиш ли, че би било хубаво предварително да си беше огледал въпросите, да си напише и отговорите даже, а онлайн да се проведе един по-свободен разговор, както си разговарят помежду си участниците във форума?Българанъ написа:Надя написа:Рино, доволен ли си от онлайн разговора?
Да, де ама форумът е за форумците все пак, не за Гостите...
Страница 9 от 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
Страница 9 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите