Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
+11
(AlexLevi)
blag009
Sonia
Надя
Homan
nikiforov
Admin
Логик
komarKo
chocho
Boabab
15 posters
Страница 4 от 12
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
Боабаб, ти наистина ли си сигурен, че това не е jovina ?
Надя написа:Боабаб, ти наистина ли си сигурен, че това не е jovina ?
Разбира се. Само мръсници могат да развалят един хубав форум с тъпанарска диктатура и след това да се правят на клоуни и мушмуроци. Но, като си помисля. Целият модераторски екип там са си мушмуроци. И като група и като индивиди.
Boabab написа:jovina написа:
Винаги ще има неща, които не знаеш
Браво бе, как се сети?
Ти кажи кога ще се омитате като модератори пък за хапчетата не се безпокой, ако аз трябва да пия хапчета, на теб ти трабвя риза.
Явно отдавна не си бил на преглед.
Не ви ли прибират по празниците на четвърти километър?
Гост- Гост
Виждам че днес си весело лайно. Като банваше в Медияпул пак ли се веселеше?
Надя написа:Добро пожаловать!jovina написа:Надя написа:Йови, здравей мила, радвам се да те видя!
Здравей Наде!
С какъв лозунг ще ме посрещнеш?
Благодаря ти, милинка
Да ти се връща
Гост- Гост
Ма много си весел, бе. Ма много си палав. И пак си личи, че си тъп. И веселостта ти и палавостта ти са си тъпи. Както винаги. А за стиховете да не говорим.
Boabab написа:Виждам че днес си весело лайно. Като банваше в Медияпул пак ли се веселеше?
Да, представи си, пак се веселях
А ти какво лайно си?
Гост- Гост
Иначе си пиши. Трупай повече, пък после с едно драсване ще ти затрият глупостите и пак ще стигнем до въпроса докога ще серити в Медияпул.
Boabab написа:Иначе си пиши. Трупай повече, пък после с едно драсване ще ти затрият глупостите и пак ще стигнем до въпроса докога ще серити в Медияпул.
Я по-добре кажи какви хапчета са ти изписали?
Гост- Гост
милинка, на кое И е ударението?jovina написа:Надя написа:Добро пожаловать!jovina написа:Надя написа:Йови, здравей мила, радвам се да те видя!
Здравей Наде!
С какъв лозунг ще ме посрещнеш?
Благодаря ти, милинка
Да ти се връща
Jovina
Боабабе, ако се наложи, Жото може да си замине, но мисля да не трия приноса й. Затуй е създаден 'Бардакът' , пък Хоман се чуди, защо се чувства като в бардак ..Иначе си пиши. Трупай повече, пък после с едно драсване ще ти затрият глупостите и пак ще стигнем до въпроса докога ще серити в Медияпул.
Жо, аз подложих на проверка Комарко, защото не исках Гес да стане жертва на менте. Ще трябва и ти да убедиш някои хора, че си истинската Jovina. Тестът е прост: на кой No на Ръкси и на кой етаж живее Васко? А може би все още и всички вие заедно?
До 12:00 трябва да прочета правилния отговор.
Гост- Гост
Хайде де, Йови, моят тест е по-лесен! На кое И е ударението в думата милинка?
Ригас, по ограничената фантазия мисля че е Тъпич.
...
Последната промяна е направена от на Съб 15 Дек 2007, 11:45; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Не е никой от модераторите, в това вече съм сигурна, но не е и истинската Йови.Boabab написа:Ригас, по ограничената фантация мисля че е Тъпич.
За Тъпич не знам, но ...
А според показаната досега етика, какво мислиш, че гласува? БСП? НДСВ? ДПС? Или ....
Ригас, по ограничената фантазия мисля че е Тъпич.
Гост- Гост
Надя написа:Не е никой от модераторите, в това вече съм сигурна, но не е и истинската Йови.Boabab написа:Ригас, по ограничената фантация мисля че е Тъпич.
Надеее, немой така чадо
Не му се връзвай на Боабабчо, той е психо
Последната промяна е направена от на Съб 15 Дек 2007, 11:47; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
По калеври
Homan, Вие сте направо чудесен тълковен речник! Човек ще остане с впечатлението, че цял живот сте надявали и изували калеври, та и досега го правите пред сецесионската си къшла.Homan написа:Калевра е стара смачкана обувка, протрита и издънена, дет чиляк я носи подпетена из двора, и я изува пред вратите, та да не си вкара кал и тор из собите
Много ти е чуждо името, моето момче. Хайде сега иди да се преоблечеш, че се поизцапа.jovina написа:Надя написа:Не е никой от модераторите, в това вече съм сигурна, но не е и истинската Йови.Boabab написа:Ригас, по ограничената фантация мисля че е Тъпич.
Надеее, немой така чадо
Инсталация
Ако това не е истинската Жо, би се получило весело, ако се регистрира истинската и си погукне с адашката си..
Глас от залата: - А как ще разберем, че втората е истинска?
- Като му дойде времето, ще видиш..
Гост- Гост
Надя написа:Много ти е чуждо името, моето момче. Хайде сега иди да се преоблечеш, че се поизцапа.jovina написа:Надя написа:Не е никой от модераторите, в това вече съм сигурна, но не е и истинската Йови.Boabab написа:Ригас, по ограничената фантация мисля че е Тъпич.
Надеее, немой така чадо
Дай някоя рокличка
Гост- Гост
Ригас написа:Ако това не е истинската Жо, би се получило весело, ако се регистрира истинската и си погукне с адашката си..
Истинската съм бе!
Не съм някоя сестра
Гост- Гост
Логик написа:Homan, Вие сте направо чудесен тълковен речник! Човек ще остане с впечатлението, че цял живот сте надявали и изували калеври, та и досега го правите пред сецесионската си къшла.Homan написа:Калевра е стара смачкана обувка, протрита и издънена, дет чиляк я носи подпетена из двора, и я изува пред вратите, та да не си вкара кал и тор из собите
Логико, с Вашата логика до такова заключение ли стигнахте? Не съм имала щастието и опинци да нося, драги ми Логико, твърде млада съм, и суетна - все модата ме влече ...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Така ли???jovina написа:Ригас написа:Ако това не е истинската Жо, би се получило весело, ако се регистрира истинската и си погукне с адашката си..
Истинската съм бе!
Не съм някоя сестра
Гост- Гост
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
Страница 4 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите