Модерация, модератори и други...
+7
Sonia
blag009
Надя
nikiforov
Лаик
сноб
chocho
11 posters
Страница 5 от 8
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Модерация, модератори и други...
.... го чувам няколко пъти,........ изобщо не ми е ясно.
Спомням си ....
Според оскъдната ми информация.....
смислено и информативно
Спомням си ....
Според оскъдната ми информация.....
смислено и информативно
Спорът между Иванов и Ригас беше някъде през 2003 или 2004 година - не си спомням точно, няма и особено значение. Вероятно и имало и други обсъждания на тази тема, но за тях не знам нищо.
Информацията за това, че "Отец Паисий" се състои главно от политемигранти и лица със смесени бракове научих случайно от един сайт. Дали дружеството развива някаква дейност и точно каква, ще ми бъде интересно да науча.
Всъщност, Боян беше споменал за този телефонен разговор още през миналата зима, когато тримата с него и Владо се срещнахме в едно заведение. Думите му бяха горе-долу същите.
Информацията за това, че "Отец Паисий" се състои главно от политемигранти и лица със смесени бракове научих случайно от един сайт. Дали дружеството развива някаква дейност и точно каква, ще ми бъде интересно да науча.
Всъщност, Боян беше споменал за този телефонен разговор още през миналата зима, когато тримата с него и Владо се срещнахме в едно заведение. Думите му бяха горе-долу същите.
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Етимология на митовете.... и легендите ... Фолклористика .... Поп-фолк .... Чалга ...
Homan- Гост
Българанъ написа:не си спомням точно, няма и особено значение.
Вероятно ............. но за тях не знам нищо.
...... научих случайно от един сайт. Дали дружеството развива някаква дейност и точно каква, ще ми бъде интересно да науча.
Всъщност, Боян беше споменал ........
nikiforov написа:Българанъ написа:не си спомням точно, няма и особено значение.
Вероятно ............. но за тях не знам нищо.
...... научих случайно от един сайт. Дали дружеството развива някаква дейност и точно каква, ще ми бъде интересно да науча.
Всъщност, Боян беше споменал ........
лакърдията за нищо я няма
Последната промяна е направена от на Пет 30 Ное 2007, 16:09; мнението е било променяно общо 1 път
Ригас,
поканете го човека на една сбирка бе!
Ще ви подари по една книжка с автограф, любезно ухилен
поканете го човека на една сбирка бе!
Ще ви подари по една книжка с автограф, любезно ухилен
Guess wh- Гост
лайно в целофан...леке...уникално перде...свобода на словото...модерация...
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
На място ли е да попитам - вий како папати, или да кажа само добър апетит.
Българанъ написа:лайно в целофан...леке...уникално перде...свобода на словото...модерация...
добре бе, - не перде, а вертикална щора
Guess wh- Гост
велзи , кажи си бе човек , шъ тъ разберем
ха , станал съм насрадамуст
ха , станал съм насрадамуст
Аз няма да коментирам повече.
Няма да 'троша повече време за коментари на активни мероприятия' - ако ми бъде позволено да парафразирам единия целофан..
Гост- Гост
Риноо, не си за завиждане, по същия начин се чувствам понякога и аз в Медиапул.
Надя написа:Риноо, не си за завиждане, по същия начин се чувствам понякога и аз в Медиапул.
ей това ме разби ...
Наде , жалко ,че го няма калчов да те "защити"
Калчев се грижи за сигурността на форума, пък и за моята сигурност.nikiforov написа:Надя написа:Риноо, не си за завиждане, по същия начин се чувствам понякога и аз в Медиапул.
ей това ме разби ...
Наде , жалко ,че го няма калчов да те "защити"
Моя милиция меня бережет!
Четох, че за сигурността на Доган-ефенди са се грижили по подобен начин, во время оно ..
Калчев се грижи за сигурността на форума, пък и за моята сигурност.
Гост- Гост
В момента са подхванали Радомир - там наистина е настанал театърът на абсурда - хай и джовина са се нахвърлили най-просташки върху Радомир - джиии, все съм казвал-няма нищо по-грозно от невйзпитана, глупава и агресивна жена - а модерацията срамежливо се опитва да им подскаже да се озаптят... А Боянча - дет' до сега все някой му пречел на смислените приказки, изведнъж великодушно рече "Нека този, на когото се пише за политика, пише за политика; нека другият, к ойто се интересува от секс или питиета или шкембе чорба, си излее, каквото му лежи на сърцето. Струва ми се неприемливо отделни хора да задават тона и темите на едно самоорганизирало се микрообщество от зрели хора."
Израждане
- Според датата на раждане, която е дал, когато се е регистрирал в Слободниа форум на византиеца, скоро има рожден ден и ще навърши 57г . Милинкия ... противник на сапуна и парфюма
- упс, права съм била - посивял чичка с дебели окуляри!
- Госпо'ици фризьорки, в онзи форум влязох, за да върна една реплика на Ригас. При регистрацията накликах без да гледам с мишката.
- Някои чички имат редица преимущества, Жоан, пред твоите ухажьори, дето те караха да страдаш... Питай, например, някои приятелки на Сиккор...те ще ти обяснят някои подробности...
Чочо, тези хора смятат себе си за 'каймака на София' . Но искам да се посъветвам с теб:
След като Радомир декларира целта на своята регистрация тук (реплика 3) , която е изпълнена, не е ли разумно да го изключа? Защо да се утежнява излишно базата данни?
Гост- Гост
че колко се утежнява таз база-данни, бе човек ?
Важен е принципът. Напомням ти, че МФ има 10526 регистрирани потребители ...
Гост- Гост
Остави тази работа - ами глей сеир - да вземат да баннат бялата гълъбица за твои цитати в МП
Ползвай официалната терминология: за носене на боклук от друг форум !
Остави тази работа - ами глей сеир - да вземат да баннат бялата гълъбица за твои цитати в МП.
Но туй "Публичен дом на непризнати демократи" ми ареса' . Има нещо от размаха на Наталия!
Гост- Гост
Ригас написа:Ползвай официалната терминология: за носене на боклук от друг форум !
Остави тази работа - ами глей сеир - да вземат да баннат бялата гълъбица за твои цитати в МП.
Но туй "Публичен дом на непризнати демократи" ми ареса' . Има нещо от размаха на Наталия!
Е, то с онзи аршин там - няма да е за това точно...
Странно е обаче как още търпят каруцарският език на тази... емоционално-лабилна жена - ей на, и Булгаррино, дето много сенситив - ни чул-ни видял
Булгари'но се радва, че в резултат на шампоан-дискусията, МФ е дръпнал напред.. :
https://rigas.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t32-30.htm#3856
Не вижда, че се скубят коси и се разменят любезности от най-каруцарски характер ...
https://rigas.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t32-30.htm#3856
Не вижда, че се скубят коси и се разменят любезности от най-каруцарски характер ...
Гост- Гост
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 5 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите