Модерация, модератори и други...
+7
Sonia
blag009
Надя
nikiforov
Лаик
сноб
chocho
11 posters
Страница 7 от 8
Страница 7 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Модерация, модератори и други...
komarKo написа:chocho написа:Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
то може да няма, ама нали трябва да пресееш всичко, за да хванеш процесите
е, те са ясни -
1. тлеещи конфликти, които, при липсата на сцепление и центробежни сили, ще пламнат до Коледа
2. затъване на Мъдуратурите в съмнения, самозаблуди,съпроводени с нови актове на репресии, пак съмнения, нови самоуспокоителни, отново съмнения пълно заслепение, или проглеждане, все тая - резултатът ще е печален.
Не знам за какви актове на репресии говориш- като преброя колко и кои пишат активно, не виждам серщу кого
chocho,
сега видя ли?
иначе, мразя да се самоцитирам, ама като видях как се сбъдва това, което съм писал преди близо месец...
Туй си беше ясно. В момента кьоравата модерация си има тояжка - гоненето за критики. Това е панацеята за всички тамошни беди. На Сталин приписват (незаслужено) израза "няма човек, няма проблем" и местните сталиновци размахват бялото бастунче съобразно тази повеля. За мен няма съмнение, че и бивш колега модератор биха треснали, ако си отвори устата.
тъжна гледка
Последната промяна е направена от на Пет 14 Дек 2007, 09:48; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
komarKo написа:chocho написа:Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
то може да няма, ама нали трябва да пресееш всичко, за да хванеш процесите
е, те са ясни -
1. тлеещи конфликти, които, при липсата на сцепление и центробежни сили, ще пламнат до Коледа
2. затъване на Мъдуратурите в съмнения, самозаблуди,съпроводени с нови актове на репресии, пак съмнения, нови самоуспокоителни, отново съмнения пълно заслепение, или проглеждане, все тая - резултатът ще е печален.
Не знам за какви актове на репресии говориш- като преброя колко и кои пишат активно, не виждам серщу кого
chocho,
сега видя ли?
иначе, мразя да се самоцитирам, ама като видях как се сбъдва това, което съм писал преди близо месец...
Аз видях само сплотяване на "здравите" форумни сили, т.е. последните останали там - няколкото модератори +-
А иначе не е истина - дори моят дребен не би се хванал на толкова плитка "въдица"
chocho написа:А иначе не е истина - дори моят дребен не би се хванал на толкова плитка "въдица"
Не си прав, те не са се хванали, това е смисъл на тамошното им съществуване. Не ми се мисли какво ще се случи, когато съвсем не остане кого да гонят. Бърдито май ще отлети, може би потребяващия, борислав и...
Ако някой има списък на активните потребители сигурно би могъл да сметне още колко дози са си е оставила тройната (както чувам) коалиция.
Гост- Гост
b.m. написа:
...
Ако някой има списък на активните потребители сигурно би могъл да сметне още колко дози са си е оставила тройната (както чувам) коалиция.
само Надето остана като мишле за играчка на Котараците...
а, забравил бях за aleph!
ей сега май е негов ред
гледайте live on-line
ей сега май е негов ред
гледайте live on-line
Катарзис
Комар, според мен, един ценител на античната трагедия, катарзисът ще настъпи когато се наложи да баннат и .. Боян Дамянов!
Тогава обаче и цяла шепа машинни Богове няма да помогне..
Гост- Гост
Anastasia
Ригас написа:Комар, според мен, един ценител на античната трагедия, катарзисът ще настъпи когато се наложи да баннат и .. Боян Дамянов!
Ригас,
като драматург-любител се чудя дали тоя катарзис няма да бъде заменен с появата на Принцесата в Бяло в "зловонната смрад"...
komarKo написа:Ригас написа:Комар, според мен, един ценител на античната трагедия, катарзисът ще настъпи когато се наложи да баннат и .. Боян Дамянов!
Ригас,
като драматург-любител се чудя дали тоя катарзис няма да бъде заменен с появата на Принцесата в Бяло в "зловонната смрад"...
Кой според теб - доказан драматург-любител - би влезнал в таз' чудна роля ?
chocho написа:komarKo написа:Ригас написа:Комар, според мен, един ценител на античната трагедия, катарзисът ще настъпи когато се наложи да баннат и .. Боян Дамянов!
Ригас,
разсеян си нещо...
A lot of suffering..
Последната промяна е направена от на Пет 14 Дек 2007, 11:48; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Ригас написа:Комар, според мен, един ценител на античната трагедия, катарзисът ще настъпи когато се наложи да баннат и .. Боян Дамянов!
не знам. при всичките си недостатъци, Дамянов не е толкова глупав, че да им даде сериозна причина - той гледа да ги хвали, а не да ги критикува. Всичко друго е позволено.
Гост- Гост
komarKo написа:chocho написа:komarKo написа:Ригас написа:Комар, според мен, един ценител на античната трагедия, катарзисът ще настъпи когато се наложи да баннат и .. Боян Дамянов!
Ригас,
разсеян си нещо...
Не бе, просто прелитам от среща на среща...
ааа, мишлето знае как да се прикриваkomarKo написа:b.m. написа:
...
По сценарий
Моята интерпретация е, че това е частта от сценария, целяща да дискредитира левицата като продажна и лишена от гордост ( Ref. 'плашипутарници' на Ани Илков ) . Поради което съм безкрайно учуден на реакцията на Соня, една лява дама не на думи, а на дела, която не вижда сериозната липса на актуално ляво съдържание под буйно разветите червени знамена и зад клокочещата русофилия на Наденька..
Гост- Гост
Ригас написа:Моята интерпретация е, че това е частта от сценария, целяща да дискредитира левицата като продажна и лишена от гордост ( Ref. 'плашипутарници' на Ани Илков ) . Поради което съм безкрайно учуден на реакцията на Соня, една лява дама не на думи, а на дела, която не вижда сериозната липса на актуално ляво съдържание под буйно разветите червени знамена и зад клокочещата русофилия на Наденька..
то щото под буйно разветите червени знамена на Sonia е една навалица от актуално ляво съдържание....
Съдържания
Може да не си съгласен с него, но го има. Поне в смисъла, в който при нас се разбира то.
то щото под буйно разветите червени знамена на Sonia е една навалица от актуално ляво съдържание....
Гост- Гост
Всеки постъпва както намери за добре, ако някой представител на т.н. българска левица се срамува от моите "действия", нека ми го каже и аз имам какво да му кажа. А Вие си гледайте вашите левици!Ригас написа:Моята интерпретация е, че това е частта от сценария, целяща да дискредитира левицата като продажна и лишена от гордост ( Ref. 'плашипутарници' на Ани Илков ) . Поради което съм безкрайно учуден на реакцията на Соня, една лява дама не на думи, а на дела, която не вижда сериозната липса на актуално ляво съдържание под буйно разветите червени знамена и зад клокочещата русофилия на Наденька..
Ригас написа:Може да не си съгласен с него, но го има. Поне в смисъла, в който при нас се разбира то.
възможно е...
предпочитам обаче, да споря директно с нея, ако реша че има смисъл
Ски'айте кво ста'а:
а сега кажете, че не влача качествено.
Залагам +10, че нема да има амнистия. Както винаги съм оптимист.
В случай, обаче, че подобно безумие бъде извършено, предлагам всеки индивидуално да вземе решение какво да прави, без да се консултира с други хора.
wetrowete написа:Коледа идва! И Нова Година.
Народът е казал: Нова година - Нов късмет. Та нека да се пробва и даде нов шанс на всички баннати.
Казвам го с пълното съзнание, че може би не съм прав, но аз си се смятам за противник на модерацията по принцип( от тези 42 под чертата преди)
Вероятно някои от тях отново ще почнат да нарушават правилата. (Въпреки, че те не са с еднаква тежест). Но и Бог е опрощавал.
Та- Нова Година, нов късмет, а?
В случай, обаче, че подобно безумие бъде извършено, предлагам всеки индивидуално да вземе решение какво да прави, без да се консултира с други хора.
Гост- Гост
b.m. написа:Ски'айте кво ста'а:wetrowete написа:Коледа идва! И Нова Година.
Народът е казал: Нова година - Нов късмет. Та нека да се пробва и даде нов шанс на всички баннати.
Казвам го с пълното съзнание, че може би не съм прав, но аз си се смятам за противник на модерацията по принцип( от тези 42 под чертата преди)
Вероятно някои от тях отново ще почнат да нарушават правилата. (Въпреки, че те не са с еднаква тежест). Но и Бог е опрощавал.
ветровете е пич, но би следвало да предположи, че "даването на шанс" следва да бъде придружено като минимум с 1)извинение за банване по IP вместо на ник нейма,което в моите очи е недопустимо освен за патологии като известният д-р чоли-боли и 2)извинение за банване за изказвания в други форуми.
друг е въпросът кой, как и дали би приел...
всъщност ветре що не минеш насам одма ще ти забъркам един коктейл
Уважение
Ригас, ако те призова да уважаваш повече Наденцето, ще ме разбереш ли (вече) правилно ?Ригас написа:...сериозната липса на актуално ляво съдържание под буйно разветите червени знамена и зад клокочещата русофилия на Наденька..
Разбирателство
Не на теб трябва да обяснявам, че на така поставен въпрос, отговорът 'да' е толкова всеобхватен, колкото и отговорът 'не' . Отбелязвам мъдрата добавка 'вече' ..
Ригас, ако те призова да уважаваш повече Наденцето, ще ме разбереш ли (вече) правилно ?
Но трябва да бегам! See you later!
Гост- Гост
b.m. написа:Ски'айте кво ста'а:wetrowete написа:Коледа идва! И Нова Година.
Хе-хе, трудно се пише с горещ картоф в устата...
Единодействие
Исках само да експонирам еднаквата ни грижа към Надя:Логик написа:Ригас, ако те призова да уважаваш повече Наденцето, ще ме разбереш ли (вече) правилно ?
Ригас написа:Логико, ако те призова да уважаваш повече Наденцето, ще ме разбереш ли (вече) правилно ?
Страница 7 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 7 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите