Модерация, модератори и други...
+7
Sonia
blag009
Надя
nikiforov
Лаик
сноб
chocho
11 posters
Страница 4 от 8
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Модерация, модератори и други...
Надя написа:Вече имам достъп до форума на Медиапул.
И аз, но това е само обидно. За мен и за модераторите там.
Опитах се да пиша, но уви не успях, защото:сноб написа:Надя написа:Вече имам достъп до форума на Медиапул.
И аз, но това е само обидно. За мен и за модераторите там.
Помислих си отначало, че Е.Ж. се е върнала, за да въдвори ред, оказа се, че съм се излъгала.Вие сте изгонен от този форум!
Моля свържете се с администраторите за повече информация.
пък на мен ми излиза съобщение:
Надежда всяка тука оставете!
Надежда всяка тука оставете!
Guess wh- Гост
Интересен конкурс..
.. за изгонителни съобщения! Моето участие:
- Що не идеш в кубински форум да пишеш бе ?
Гост- Гост
или "Иди при Путин!"Ригас написа:.. за изгонителни съобщения! Моето участие:
Sonia написа:Досега можех да чета Mediapool. Вече и това не мога.
Обикновен фашизъм.
сега ти изпращам нещо торонтското недоразумение се мисли за велик
Guess who написа:и к`во толкоз виждате през ключалката ?
Всъщност - няма почти нищо за гледане напоследък...
chocho написа:Guess who написа:и к`во толкоз виждате през ключалката ?
зат'ва ли риню търчи тука да ми трови кефа от волйбола
Лаик написа:chocho написа:Guess who написа:и к`во толкоз виждате през ключалката ?
зат'ва ли риню търчи тука да ми трови кефа от волйбола
имаше едни цветарки по заведенията ...цяла Варна ги знаеше от години
и к`во толкоз виждате през ключалката ?
Аз видях поредната гнусна нападка срещу нашето дружество 'Отец Паисий' , с участието на наше леке 'теолог' , на която отговарям с думите на столичния ви кмет:
Лайна в целофан.
Добавям само: 'тъмносин' .
Лайна в целофан.
Гост- Гост
Така ли? И кое от всичко е "гнусното"?
Казах, каквото съм видял и знам. Не е по-"гнусно" от това да се разсъждава с обидни епитети върху политиката на една дясна партия, без да се познават нито нейните лидери, нито нейните принципи. Освен от "егейска" дистанция.
Квалификациите оставям настрана. Deja vu.
Казах, каквото съм видял и знам. Не е по-"гнусно" от това да се разсъждава с обидни епитети върху политиката на една дясна партия, без да се познават нито нейните лидери, нито нейните принципи. Освен от "егейска" дистанция.
Квалификациите оставям настрана. Deja vu.
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Ригас написа:Аз видях поредната гнусна нападка срещу нашето дружество 'Отец Паисий' , с участието на наше леке 'теолог' , на която отговарям с думите на столичния ви кмет:
Лайна в целофан.
а, той е много етичен, сигурен съм, че ще ти гарантира право на отговор, притичвайки насам-натам
Guess wh- Гост
Ригас написа:Бойко Борисов е бил изчерпателен.
За какво ?
Homan- Гост
за какво говорите?
Поли, нямам причина да не ти помогна. Ето разговорът на двете лайна в целофан:
Предполагам, че ще разпознаеш кое е кафявото и кое - лилавото.
Ха-ха-ха, нали ви казах, че миналата вечер хвърлих един поглед на въпросното сайтче, и като атмосфера ми напомни за един разказ на бившия ми шурей още от средата на 90-те години за първото му - и единствено! - участие в сбирка на земляческата организация на българите-имигранти в Атина. Човекът живее в Гърция от 1990 г., целенасочено не поддържа връзки с българската общност, но нещеш ли, някъде около 1995-та получил покана за коледно тържество в Посолството, организирано от някакво си земляческо дружество "Отец Паисий" или нещо подобно. Държа да подчертая, че случката ми бе разправена по телефона, докато живеех в Израел и изобщо не бях чувал ни за Медияпул, ни за Ригас или каквото и да било, свързано с апостолско-просветителската му дейност сред българската имиграция. Емил (така се казва бившият ми шурей), който живее недалеч от Посолството, се дигнал с жена си и отишли на тържеството. Човекът се кълне, че след 20-тина минути побягнали, ужасени от спарената, насилено-бодряшка атмосфера, поддържана от някакви истерични бабички, които се тормозели да си си викат "госпожо" вместо далеч по-подходящото "другарко"; от наежените подпийнали ветерани с вид на пенсионирани милиционери, които го оглеждали подозрително изпод вежди; от кухите и помпозни речи - изобщо, от цялата соц-гнусота на "мероприятието".
Когато описах тази случка в една от първите Механи, откъм едно съседно заведение се разнесе вълчи вой, но не мога да се въздържа да я припомня, защото Земляческото дружество "Отец Паисий" се е възпроизвело във виртуалния свят.
Право да ти кажа, това Дружество го чувам няколко пъти, но дали развива някаква дейност и каква точно - изобщо не ми е ясно. Спомням си някакъв спор между Иван Иванов и един друг бивш форумец за далавери по повод финансите на дружеството - и толкоз.
Мисля, че един от посланиците на ОДС ги изгони и им отряза квитанцията - оттогава Костов стана черен за ... определени среди...
Според оскъдната ми информация, това дружество обединява политемигранти (сигурно главно комунисти) и лица със смесени бракове. В Атина има още три подобни организации, така че нищо чудно самите отецпаисиевци да са решили, че трошенето на излишна пара за активни мероприятия в новите условия е безпредметно...
Последната промяна е направена от на Пет 30 Ное 2007, 15:58; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Не се отказвам от написаното от мене и не виждам нищо осъдително в него.
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 4 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите