Модерация, модератори и други...
+7
Sonia
blag009
Надя
nikiforov
Лаик
сноб
chocho
11 posters
Страница 8 от 8
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Модерация, модератори и други...
chocho написа:b.m. написа:Ски'айте кво ста'а:wetrowete написа:Коледа идва! И Нова Година.
Народът е казал: Нова година - Нов късмет. Та нека да се пробва и даде нов шанс на всички баннати.
Казвам го с пълното съзнание, че може би не съм прав, но аз си се смятам за противник на модерацията по принцип( от тези 42 под чертата преди)
Вероятно някои от тях отново ще почнат да нарушават правилата. (Въпреки, че те не са с еднаква тежест). Но и Бог е опрощавал.
Та- Нова Година, нов късмет, а?
а сега кажете, че не влача качествено.
Залагам +10, че нема да има амнистия. Както винаги съм оптимист.
В случай, обаче, че подобно безумие бъде извършено, предлагам всеки индивидуално да вземе решение какво да прави, без да се консултира с други хора.
Хе-хе, трудно се пише с горещ картоф в устата...
Трудно е, но принципно това си е за гонене. И кой на кого тлябва да опрощава. Те на тези, които са изгонили или аз / може и ние / на тяхната глупост. Да обида можеш да простиш. Такава глупост обаче не е за опрощаване. Тя е просто да си кажеш - тези тъпанари, подобно на мутрите, които срещав всеки ден по улиците повече не съществуват за мен..Да. Мога всъщност да простя, да не ги заплюя като ги видя. И то, за да не се изложа.
Ригас, знам, че ще те разочаровам за пореден път, но аз Надя не я виждам както я виждаш ти или медиапулците, т.е. менте или провокаторка.Ригас написа:Поради което съм безкрайно учуден на реакцията на Соня, една лява дама не на думи, а на дела, която не вижда сериозната липса на актуално ляво съдържание под буйно разветите червени знамена и зад клокочещата русофилия на Наденька..
Би бил висш пилотаж и рядка виртуозност да симулираш такава женственост и достоверен ортодоксален комунизъм. И с каква цел? За да навреди на кого? На малкото останали ортодоксални комунисти в България? Или на левите капиталисти? Първите са полезни изкопаеми, а вторите са от серията "навреди си сам".
Надя ме смята за по-дясна от нея, както аз смятам италианските комунисти. На мен това ми е интересно. И тук комунистите се делят на по-леви, на по-десни...дай им да се делят...
Въпреки това, имам интуитивна слабост към нея и не бих искала тя да бъде повод за поредно разделение във форумната европейска левица, която аз и ти представяме...
Левица на унижението?
Соня, и при нас има доста различни левици. Но леви, които да търпят ежедневни унижения от типа 'махай се, че осмърдя форума' аз не съм виждал. За много по-малки унижения хора, които нямат нищо общо с левицата, заплюха Калчев и компанията му, всеки по своя начин, и си отидоха или са били изключени. Снощи около полунощ изритаха Жовина за две-три мъжки думи към диктаторите. Само твоята 'женствена интуитивна слабост' седи там ухилена кат' зялка и понася безропотно мачкането. За какво? Дори и да допусна, че не го прави нарочно, аз я отхвърлям като човек с достойнство и събеседник със стойност.
Това няма никакво значение за нейното пребиваване тук, но би било хубаво да не не закача повече. Така ще я оставя на мира.
Това няма никакво значение за нейното пребиваване тук, но би било хубаво да не не закача повече. Така ще я оставя на мира.
Гост- Гост
От моя гледна точка Надя е по-силна от тях, Ригас. Тя им се подиграва. Те не я искат, а тя ги принуждава да я търпят. Започнаха да й се подмазват, вкл. Калчев, само и само да става дискусия. И Надя си пробутва идеите non stop. Това не е ли победа за нея?
Пък ако истината е друга, в което дълбоко се съмнявам, ще се отрека от интуицията си за 30 дни...
Пък ако истината е друга, в което дълбоко се съмнявам, ще се отрека от интуицията си за 30 дни...
Соня, няма да се разберем..
За мен достойнството е 100 пъти по-важно от възможността да разправям на някои хора, които не уважавам, какво мисля или не мисля.
Нека спрем този разговор тук. Има други неща, с които заслужава да се занимаваме.
Нека спрем този разговор тук. Има други неща, с които заслужава да се занимаваме.
Гост- Гост
С форума на Mediapool? ОK, оставям ви, без това излизам, имаме концерт с този налудничав гениалник, Reinhard Goebel:Ригас написа:
Мидас е наострил уши!
Ха така, де! Ако ще обсъждате форумна членка, а не модерацията, заповядайте в Ямата на Мидас. Така ще мога и аз да науча, с какво е предизвикан този толкова остър обрат.Ригас написа:Нека спрем този разговор тук.
Дай нещо по-весело..
Логик, аз няма да заповядам, поне по този повод. Каквото имах да кажа, аз го казах. Дай да караме по-весело..
Ха така, де! Ако ще обсъждате форумна членка, а не модерацията, заповядайте в Ямата на Мидас. Така ще мога и аз да науча, с какво е предизвикан този толкова остър обрат.
Гост- Гост
Сонче, благодаря ти за защитата. ти си гениална! Приятна вечер!Sonia написа:С форума на Mediapool? ОK, оставям ви, без това излизам, имаме концерт с този налудничав гениалник, Reinhard Goebel:Ригас написа:
Очаквания
Очаквам да получа в Ямата на Мидас заслужена благодарност, без непременно да се изтъква моята гениалност.Надя написа:Сонче, благодаря ти за защитата. ти си гениална!
Абе някой знае ли дали, и ако не - защо ветровитият не е баннат в МП?
Раждала, ражда и сега ..
.. Медиапулка, майка юнашка!
http://www.bezprizorni.freeforums.org/ ( New version ) .
Гост- Гост
Ригас написа:.. Медиапулка, майка юнашка!
медиапуул нямат ли си?
Невражески приют
Бих нарекъл 'Безпризорните' една 'невражеска към диктатурата' конструкция, действаща на принципа:
медиапуул нямат ли си?
- Е, да, неприятно е да те банват, мър-мър-мър, но докато си баннат, ела при нас да си гукаме, пък като ти мине банът ще си ходкаш пак там, свеж и покаян, мяу.
В ТОЗИ форум повечето хора са крайно враждебни към диктаторите на МФ и аз се радвам да виждам това ежедневно. Е, може би малко прекаляваме с коментирането на МФ, във вреда на интересното си общуване.
Гост- Гост
Грозна клевета
Гонения не съм забелязал. Затуй наричам горното 'грозна клевета' .
Мдааа, прогонихме едни жени и натирихме носорозите
Гост- Гост
Самоизтриването е знак на протест.
Може да е знак на най-различни неща. Когато причините на самуизключването не са били декларирани, да говори някой трети за 'прогонване' е грозна клевета.
Гост- Гост
Ригас написа:Гонения не съм забелязал. Затуй наричам горното 'грозна клевета' .
Мдааа, прогонихме едни жени и натирихме носорозите
Така ли? И призиви да се бойкотират дадени никове ли не си забелязал?
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Бойкот
Бойкотирането на никове с агресивно и провокиращо поведение е един от начините да се избегнат излишни форумни разправии и напрежение. Ако е имало призиви в този смисъл, аз не мога да ги осъдя, а по-скоро да ги подкрепя. И в никакъв случай не мога да ги нарека 'гонение' на някои.
Гост- Гост
Ако бойкотите са гонения, то аз съм дисидент със сериозен стаж. Организираха ми и мълчаливи, и приказливи бойкоти. Каквито хората, такива и бойкотите.
И в това някой да се отпише от един форум не виждам нищо лошо, напротив - чудесно е човек да може да се самоизтрие.
И в това някой да се отпише от един форум не виждам нищо лошо, напротив - чудесно е човек да може да се самоизтрие.
Последната промяна е направена от на Пон 17 Дек 2007, 09:51; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
b.m. написа:
И в това някой да се отпише от един форум не виждам нищо лошо, напротив - чудесно е човек да може да се само изтрие.
така си е.
'Филтърът' е старото име на бойкота
Нека някои апологети на легионариума си припомнят, че 'Филтърът на Чосич' е първообразът на организирания бойкот, възникнал преди повече от 5 години. Припомням също любовта на някои към опцията 'Автоматично филтриране' , при която всеки съставя свой списък на нежелани линкове и престава да ги вижда на екрана си.
Не мисля, че тук се е стигнало до подобни неща.
Не мисля, че тук се е стигнало до подобни неща.
Гост- Гост
Ригас написа:Бойкотирането на никове с агресивно и провокиращо поведение е един от начините да се избегнат излишни форумни разправии и напрежение. Ако е имало призиви в този смисъл, аз не мога да ги осъдя, а по-скоро да ги подкрепя. И в никакъв случай не мога да ги нарека 'гонение' на някои.
Да, това е класически беролинизъм.
Намеса чрез "ненамеса".
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Ригас написа:.. Медиапулка, майка юнашка!
илия все в тия ....
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 8 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите