Модерация, модератори и други...
+7
Sonia
blag009
Надя
nikiforov
Лаик
сноб
chocho
11 posters
Страница 2 от 8
Страница 2 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Модерация, модератори и други...
Ригас написа:Той и Мангау в 4 вика "Просто ние (особено аз) не гледаме толкоз сериозно на форумите" , а в 5 отваря академична тема, в която най-аргументирано и задълбочено започва да изследва МФ-модерацията.. .
и къде видя противоречието?
Guess wh- Гост
Проверявал ли си скоро диоптрите си ?и къде видя противоречието?
Гост- Гост
Ригас написа:Проверявал ли си скоро диоптрите си ?и къде видя противоречието?
май е най-добре самият b.m. да даде обяснение.
но съм забелязал, че и аз не взимам толкоз насериозно форумите както мнозина други,
което не ми пречи да напиша нещо сериозно някога
Guess wh- Гост
Хайде, хайде, позната форумна класика...
- Стига сме се занимавали с този!
След 15 минути започва да се занимава цял час с 'този' .
- Тази тема е много скучна!
Следващите 3 страници тя посвещава на тази тема..
И т.н.
Снощи бе отбелязана статистическа конвергенция на активностите на МФ и ЕСФ, съпроводена с тукашен пик, на който би завидял всеки форум. Но .. стига сме се занимавали с глупости!
- Стига сме се занимавали с този!
След 15 минути започва да се занимава цял час с 'този' .
- Тази тема е много скучна!
Следващите 3 страници тя посвещава на тази тема..
И т.н.
Снощи бе отбелязана статистическа конвергенция на активностите на МФ и ЕСФ, съпроводена с тукашен пик, на който би завидял всеки форум. Но .. стига сме се занимавали с глупости!
Гост- Гост
Ригас написа:
мен повече ме интересува статистическата конвергенция на активностите довечера
Guess wh- Гост
Е, ако не успеете да конвергирате и днес, ще трябва да изчакате моята следваща визита в София, та да ви сбе'ра на бърза ръка..
Гост- Гост
Ригас написа:Е, ако не успеете да конвергирате и днес, ще трябва да изчакате моята следваща визита в София, та да ви сбе'ра на бърза ръка..
Е не, надявам се поне сериозните членове на партията на Вината да се явят с партийните си книжки .... Инак, мен са ма учили, сама жена не трябва да поема сичкото вина! Винаги с другар за опора!
Homan- Гост
Винаги с другар за опора!
Стига другарят да става за опора. Че най-често ТОЙ търси другарка за опора..
Гост- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Мене пък ме мързи да чета.
че то почти няма за четене вече
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
то може да няма, ама нали трябва да пресееш всичко, за да хванеш процесите
е, те са ясни -
1. тлеещи конфликти, които, при липсата на сцепление и центробежни сили, ще пламнат до Коледа
2. затъване на Мъдуратурите в съмнения, самозаблуди,съпроводени с нови актове на репресии, пак съмнения, нови самоуспокоителни, отново съмнения пълно заслепение, или проглеждане, все тая - резултатът ще е печален.
Guess wh- Гост
кое най-много ме дразни в цялата история:
тия хора имат зад гърба си поне 5-6 опита да създадат това, което сега се опитват да направят с МФ - всички добре знаем как завършиха тия стерилни клубове на "съмишленици".
не знам колко ТЪП трябва да си за да настъпиш пак мотиката...
тия хора имат зад гърба си поне 5-6 опита да създадат това, което сега се опитват да направят с МФ - всички добре знаем как завършиха тия стерилни клубове на "съмишленици".
не знам колко ТЪП трябва да си за да настъпиш пак мотиката...
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Дано НИЕ не я настъпим, ако се подлъжем да се повлечем обратно там.
ще трябва Стояна Георгиева да ме кани, с бъклица, ама пак няма да се върна...
Guess wh- Гост
Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
то може да няма, ама нали трябва да пресееш всичко, за да хванеш процесите
е, те са ясни -
1. тлеещи конфликти, които, при липсата на сцепление и центробежни сили, ще пламнат до Коледа
2. затъване на Мъдуратурите в съмнения, самозаблуди,съпроводени с нови актове на репресии, пак съмнения, нови самоуспокоителни, отново съмнения пълно заслепение, или проглеждане, все тая - резултатът ще е печален.
Не знам за какви актове на репресии говориш- като преброя колко и кои пишат активно, не виждам серщу кого
chocho написа:
Не знам за какви актове на репресии говориш- като преброя колко и кои пишат активно, не виждам серщу кого
ще видиш
Guess wh- Гост
Guess who написа:chocho написа:
ще видиш
а, най-много да съкратят медицинския персонал - всяка реформа има подкрепата на модераторите на МП, здравната най-много.
Гост- Гост
b.m. написа:
а, най-много да съкратят медицинския персонал
е, кой ще сменя подлогите?
Guess wh- Гост
Помощ, граждани! написа:иска ли някой да си рискува достъпа оттатък и да пита защо не ми е махнат бана
сърби ме клавиатурата нещо
Бе ти не четеш ли? Те си казаха, че няма да отговарят на въпроси относно наложените наказания. Проверявай по три пъти на ден дали не ти е възстановен достъпа. Няма смисъл да се пита. Аз получавам мълчалив отказ на скромното ми желание, двата регистирани акаунта да бъдат изтрити. За мен това е меко казано необяснимо. Това не е коментар на модерацията, не накърнява никакви правила, не пречи на другите потребители. Да ми се отказва това право е върховно безобразие, очевидно демонстриращо извратен морал. Не знам кои са тия модераотри, Чосич ли ги води или някой друг, но че са нравствени идиоти, за мен няма съмнение.
Гост- Гост
Много просто, Мангау..
Причината е тривиална. Докато 'съгрешилите' се наказват за назидание, то напускащите в знак на протест болят много.. Затуй и воплите на антуража: не си отивай, този, върни се, онази..
Аз получавам мълчалив отказ на скромното ми желание, двата регистирани акаунта да бъдат изтрити. За мен това е меко казано необяснимо. Това не е коментар на модерацията, не накърнява никакви правила, не пречи на другите потребители.
Бях писал преди седмица, че съзирам наближаването на 'качествения скок' , в резултат на количествени натрупвания ( чети напускания ) . Той наближава. С какво ще се характеризира? Класиката описва 'революционната ситуация' като една безизходица, при която управляваните вече не искат да бъдат управлявани по старому, а управляващите вече не могат да управляват по новому. От двете 'вече' второто е много по-важно и съдбоносно. Приложено към конкретната ситуация, това означава (например) , че диктаторите на МФ не могат вече да подмамят (например) Лаик да се върне във форума им: той се връща само и само за да им каже едно 'сбогом'. Подмамват Гес и той им отвръща по подобен начин.
Диалектическа класика с два тъждествени изхода: било незабавното и пълно сгромолясване на диктатурата (позитивен изход) или забавеното, одиозно мухлясване и израждане на форума в един топос, който е неудобно дори да се поменува, камо ли да се членува в него.. И в двата случая диктаторите си отиват. В първия - може би запазвайки някакви молекули на 'достийнство' . Във втория - като парцали на Интернета.
Гост- Гост
Cool down
Аз съм длъжен да разгледам хладно и двата варианта.
ОНЯ ГНУСЕН ДЕМАГОЖКИ ДЕСЕБАРСКИ САЙТ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПО-ДОБРА СЪТБА.
Гост- Гост
Пиленцата...
Виждам, че си впернал поглед в 'светлото утре' , но не усещаш, как обиждаш днес 25 души..
Второто е по-добро и за тебе, оти ако дойде първото, разбягаха ти се пиленцата.
Но за това е виновно наследството на комунизма, нали? Така че карай весело и невинно ..
Гост- Гост
Адаш, клетвата нотариално заверена ли да бъде, или минава и така ?
А сканиран електронен формат приема ли се ?
А сканиран електронен формат приема ли се ?
А така.
А така. 'Души' , а не 'пиленца'. И още по-малко 'пиленцата ти' .
Когато тези 25 души се закълнят, че няма да се върнат във М-пул, та ако ще и лично чорбаджийката Стояна Г. да ги кани с бъклица, ще стане ясно дали съм ги обиждал.
Гост- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Когато тези 25 души се закълнят, че няма да се върнат във М-пул, та ако ще и лично чорбаджийката Стояна Г. да ги кани с бъклица, ще стане ясно дали съм ги обиждал.
бежи бре келеш
Шефе, ти никога ли не ползваш метафори?
Като редови гражданин, да: 'крава' , 'кайма' , 'добичета' , 'боклуци' .
Но като модератор съм длъжен да ги ограничавам в прилични рамки, моето пиленце .
Но като модератор съм длъжен да ги ограничавам в прилични рамки, моето пиленце .
Гост- Гост
.
Иначе за боклуците си прав: има и такива. А току-виж се поолабило малко в М-пул и с байрактар като Боабаба, целата чета ще изприпка обратно там да се весели, яде и пие на една маса с въпросните
Ами това означава 'либерте' .. Хайде до по-късно, пиленце, и не ми страдай превантивно..
Гост- Гост
Страница 2 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 2 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите