Галерия "Пластичен взрив"
+11
(Натали)
komarKo
Таки
Лаик
Логик
blag009
Sonia
nikiforov
Boabab
chocho
сноб
15 posters
Страница 5 от 9
Страница 5 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Галерия "Пластичен взрив"
сноб написа:Ко, върху какво е?
няква амбалажна хартия, вече е пожълтяла и набръчкана от времето
Ами то .. цяла малка изложба ...
Що не я изложиш някъде "организирано" ? Може би в специален раздел на сайта ти?
"вехтории"
Таки написа:Що не я изложиш някъде "организирано" ? Може би в специален раздел на сайта ти?
аз за забавление само...
сноб написа:ще ти напомня
Може ли да си принтирам някои?
направо щи ги подаря ако искаш
Пази си ги. След 20 години пак ще попаднеш на тях и пак ще ти е забавно ;Рр
Ще си ги принтна
Ще си ги принтна
Аха, започнало раздаване на творбите на младия КомарКо ...
Комар, ако имаш нещо с чайки, моля те да го запазиш за мен .. :;
сноб написа:Пази си ги. След 20 години пак ще попаднеш на тях и пак ще ти е забавно ;Рр
Ще си ги принтна
поне по-хай рез имиджи мога да ти дам, че тия са като за нета, нищо няма да излезе
komarKo написа:сноб написа:Пази си ги. След 20 години пак ще попаднеш на тях и пак ще ти е забавно ;Рр
Ще си ги принтна
поне по-хай рез имиджи мога да ти дам, че тия са като за нета, нищо няма да излезе
приемам! пощата я знаеш ))
Таки написа:Аха, започнало раздаване на творбите на младия КомарКо ...;
Таки, на "младия КомарКо" творбите не ги раздаваме, изхвърляме ги с памперсите барабар
Таки написа:Комар, ако имаш нещо с чайки, моля те да го запазиш за мен .. :;
Все исках да те изчеткам като ти кажа колко благотворно ти е подействало пребиваването "вън от рая" и ти сега "чайки"...
Ако трлябва да съм откровена, аз още тогава се сегих, че може и гларуси, но като кротка "кравка с влажен поглед" си замълчах тактично...а ти!!!
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Чайки и гларуси
Реалистке, нали е важна импресията, за да не кажа "тръпката" ( като чуя тази дума побеснявам, но и тя си има приложения.. ) . Та "чайка" ми звучи къде по-романтично от "гларус" , дето е станало и нарицателно за някои непристойни крайбрежни поведения..
Използвам повода да те уверя, че в моя хотел в Санторини има само чайки. Гларуси не се допускат изобщо!
http://www.rigas-apartments.gr/home.html
Признавам, че цените на апартаментите са за хора, бая издигнали се с онзи социален асансьор, дето често го споменаваш, но такъв е животът..
Използвам повода да те уверя, че в моя хотел в Санторини има само чайки. Гларуси не се допускат изобщо!
http://www.rigas-apartments.gr/home.html
Признавам, че цените на апартаментите са за хора, бая издигнали се с онзи социален асансьор, дето често го споменаваш, но такъв е животът..
Страница 5 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Материя - часовници
» Ден за мудурация?
» Фотография 4
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Лондон: септемврийски импресии
» Ден за мудурация?
» Фотография 4
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Лондон: септемврийски импресии
Страница 5 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите