Галерия "Пластичен взрив"
+11
(Натали)
komarKo
Таки
Лаик
Логик
blag009
Sonia
nikiforov
Boabab
chocho
сноб
15 posters
Страница 6 от 9
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Хотела
Аз го видях много отдавна. Още когато се появи на home page, но не коментирах, щото не коментирам некоментирани неща...Таки написа:Реалистке, нали е важна импресията, за да не кажа "тръпката" ( като чуя тази дума побеснявам, но и тя си има приложения.. ) . Та "чайка" ми звучи къде по-романтично от "гларус" , дето е станало и нарицателно за някои непристойни крайбрежни поведения..
Използвам повода да те уверя, че в моя хотел в Санторини има само чайки. Гларуси не се допускат изобщо!
http://www.rigas-apartments.gr/home.html
Признавам, че цените на апартаментите са за хора, бая издигнали се с онзи социален асансьор, дето често го споменаваш, но такъв е животът..
Прав си ...такъв е животът!
Честито! Успешен бизнес ти желая...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Заслужава си...
Bright idea...Таки написа:Мерси. Да помислим и за едно кафене "Кибер" там ?
Realistka-
Там вече си имаме едно ...
http://www.rigas-apartments.gr/cafe.html
Просто се прекръства на "Art Cafe Cyber" . Там нямаме газ, така че нямаме и проблеми ...
Просто се прекръства на "Art Cafe Cyber" . Там нямаме газ, така че нямаме и проблеми ...
Там не стъпвам!
Никой не знае кога отново ще избухне тамошният вулкан! Не искам да съм сред удавените в новата Атлантида или сред овъглените в новия Помпей.Таки написа:...в моя хотел в Санторини...
" Там не стъпвам ! "
За още по-сигурно, не бива да стъпваш въобще на Цикладите и наоколо. Защото ако вулканът избухне както тогава ... Някои изчисляват, че цунамито от експлозията е достигнало височина над 100 метра край бреговете на минойския Крит...
http://www.important.ca/tsunami_history.html
http://www.important.ca/tsunami_history.html
Уж ходи по планините, а...
защо такива страхове и такива апокалипсиси.(мн. ч. на апокалипсис) ..Логик написа:Никой не знае кога отново ще избухне тамошният вулкан! Не искам да съм сред удавените в новата Атлантида или сред овъглените в новия Помпей.Таки написа:...в моя хотел в Санторини...
Няма страшно!
Тия снимки от разни върхове да не са някакъв монтаж...
Realistka-
Re: Галерия "Пластичен взрив"
Таки написа: http://www.rigas-apartments.gr/cafe.html
Няма проблеми...моят рекорд в Дубна за гости, които идват без покана в един ден е 19 броя...
Разбира се Дубна е един специален град: едно кафе, една кафетирия, един светофар, една бръснарница, в която поливат мъжете с одеколон "Военный"...та хората нямат развлечения...
Realistka-
Предпазливост
Да, Реалистке, ходя по планините, но не по вулкани! Едва наскоро научих, че Витоша не била вулкан, както са ни учили, та се успокоих. Когато се качвах по Фуджи, плувнах в пот, макар че валеше сняг - така и не стигнах догоре, а в паника хукнах надолу. Човек никога не знае! Разправят за един, който никога не стъпвал едновременно върху двете релси, и е прав човекът! Трябва да сме предпазливи!Realistka написа:Уж ходи по планините, а...
Комар, тези две кучки горе американки ли са?
Ако да, да включим творбата в антиамериканската изложба, която ще ти организирам в Атина ..
Таки написа:Комар, тези две кучки горе американки ли са? Ако да, да включим творбата в антиамериканската изложба, която ще ти организирам в Атина ..
не, ирландски сетерки с руско потекло
ма за изложбата ще им добавя старс и страйпс!
сноб написа:Хайде де, Ко....
снобе,
то хубаво да ровиш в прашасалите кашони на миналото,
ама вчера като си направих една груба сметка...
близо 4000 рисунки, по десетина минути за скан и редакция,
отиде ми цялата година
а трябва да се работи и за настоящето и за бъдещето...
... близо 4000 рисунки, по десетина минути за скан и редакция ...
Е, аз никога не гледах на това като създаване на "събрани съчинения" .. Ако караш на принципа "избрани съчинения" , това е 5 минути преглед на поредните 1-2 дузини, избор на една творба и 10 минути скан и редакция. Това е съвсем резонно и не ще попречи на работата за светлото бъдеще.
Разбирам обаче, че като започнеш, трудно спираш.. На човек му е интересно да си припомни старите дни и дела.
И ... не го слушай Чочо. Ако много знае, нека кара той "на случаен принцип" със своите клиенти, та да видим след колко седмици ще се репатрира в Мила Родина ..
Разбирам обаче, че като започнеш, трудно спираш.. На човек му е интересно да си припомни старите дни и дела.
И ... не го слушай Чочо. Ако много знае, нека кара той "на случаен принцип" със своите клиенти, та да видим след колко седмици ще се репатрира в Мила Родина ..
komarKo написа:сноб написа:Хайде де, Ко....
снобе,
то хубаво да ровиш в прашасалите кашони на миналото,
ама вчера като си направих една груба сметка...
близо 4000 рисунки, по десетина минути за скан и редакция,
отиде ми цялата година
а трябва да се работи и за настоящето и за бъдещето...
Добре...приемам и подаръци тогава
Ригас, аз не работя с клиенти
Не се оправдавай с детайли. Замени "клиенти" с "контрагенти" , "партньори" или с каквото ти харесва. Идеята остава непроменена.
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Материя - часовници
» Ден за мудурация?
» Фотография 4
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Лондон: септемврийски импресии
» Ден за мудурация?
» Фотография 4
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Лондон: септемврийски импресии
Страница 6 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите