Форумна поезия
+11
Надя
Логик
Boabab
chocho
Помощ, граждани!
komarKo
nikiforov
(siccor)
(Никита)
Sonia
Таки
15 posters
Страница 5 от 8
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Форумна поезия
Логик написа:Не. Академизмът ме задължава да посочвам пунктуално авторите, когато ги цитирам. В останалите случаи текстът е мой.Таки написа:Това за лирата на Трендафил Акациев ли е?
Той Логика като човек
на точната науки
дори и да я еякулира
ни мой изтръгни
и вой от лира
затуй не еякулира.
/ ама й лошо за простатата /
Последната промяна е направена от Boabab на Вто 09 Сеп 2008, 16:08; мнението е било променяно общо 1 път
Назорва яко лира ...
Логик, радвам се, че е твое. Предполагах, но не бях сигурен.
Стихчето е достоен male-еквивалент на класическото female от Радой Ралин:
Поебе са, поебе са
и станала поетеса.
Но това не бива да плаши форумните кандидат-поетеси, защото във виртуалното не е важно кой по- ебе се, а кой по- е бесен.
Стихчето е достоен male-еквивалент на класическото female от Радой Ралин:
Поебе са, поебе са
и станала поетеса.
Но това не бива да плаши форумните кандидат-поетеси, защото във виртуалното не е важно кой по- ебе се, а кой по- е бесен.
Радой Ралин и колеги
"... па стане поетеса" е точното (поне според фолклора).
Бобабабе, нещо наблюдавам да засъхват твоите свежи филизи. Дали да не топнеш своето коренище в някоя Вада, та да ти се напои поезията? Или стаж по други форуми се препоръчва също...
Бобабабе, нещо наблюдавам да засъхват твоите свежи филизи. Дали да не топнеш своето коренище в някоя Вада, та да ти се напои поезията? Или стаж по други форуми се препоръчва също...
Защо?
Нужно е само да се
появи една Вада,
за приятна и нежна изненада
и една Никитка
да има кой да се литка.
Нужно е само да се
появи една Вада,
и една Никитка
да има кой да се литка.
Да можеш нещо е до време.Boabab написа:vada написа:
Боабабе харамия,
ти със Вада се заплесваш
тя е хитра гиздосия
трудно мисъл ще наместваш!
Тази мила, сладка Вада
за духа ми е наслада
жалко че не мога в раз
в ъгъл да я сгащя аз.
Ала меракът ти пусти
по разни женски фусти
веч за теб е тежко БРЕМЕ!
(vada)- Брой мнения : 54
Registration date : 22.03.2008
Провалил се като поет,Логик написа:"... па стане поетеса" е точното (поне според фолклора).
и станал лит. критик.
Вместо себе си, другите оправя
ала най важното той забравя:
тръгваш ли в лит. битка като аслан
скоро може да се върнеш кат` насран!
Boabab написа:Защо?
Нужно е само да се
появи една Вада,
и една Никитка
да има кой да се литка.
Който от ПРОСТАТАТА се боИ,Той Логика като човек
на точната науки
дори и да я еякулира
ни мой изтръгни
и вой от лира
затуй не еякулира.
/ ама й лошо за простатата Very Happy
край чужди вади да не клечИ!
Таки написа:.. че поетът Вада гласува за ДСБ.
Земеделец? .......... Мозер, Янев Яни?"Таки"написа:............а Вада е земеделец.........
мааааани брато! ......мАни, мАни, мАни мАни
vada написа:Да можеш нещо е до време.Boabab написа:vada написа:
Боабабе харамия,
ти със Вада се заплесваш
тя е хитра гиздосия
трудно мисъл ще наместваш!
Тази мила, сладка Вада
за духа ми е наслада
жалко че не мога в раз
в ъгъл да я сгащя аз.
Ала меракът ти пусти
по разни женски фусти
веч за теб е тежко БРЕМЕ!
Ти бери ми грижа двашка
но желая ти късмет със
мойта задна....мисъл.
Логик написа:Не. Академизмът ме задължава да посочвам пунктуално авторите, когато ги цитирам. В останалите случаи текстът е мой.Таки написа:Това за лирата на Трендафил Акациев ли е?
не мога да не те поздравя и аз
кратките форми , кратки флиртове , дълги наздравици , дълга тъкова овация . ..ит.н -ей тия осем неща са ми по сърДце
Приятел , "Чакалнята ..."има страхотни неща , но ти знам тъпанарщината , че ни работиш по стари неща - а бълваш
може и да си прав - само Един е съвършен !
nikiforov написа:Приятел , "Чакалнята ..."има страхотни неща , но ти знам тъпанарщината , че ни работиш по стари неща - а бълваш
Благодарско, приятел! До седмица трябва да е готова новата ми книга.
ПП. Имам още да довършвам една глава и разбира се, последни корекции на останалото.
Иначе, нали тук една от основните задачи е, според мен де, смеха. Не винаги се получава, но си заслужава опитите.
Иначе, нали тук една от основните задачи е, според мен де, смеха. Не винаги се получава, но си заслужава опитите.
Чворест пън се поизкашля,
черни храчки го морят.
Ала иска му се още,
да се прави на левент.
Мрежата го него скрива
и реалността не види той,
ама себе си май лъже,
в огледало се не види сам.
И така се той откъснал,
от действителността си жалка май!
черни храчки го морят.
Ала иска му се още,
да се прави на левент.
Мрежата го него скрива
ама себе си май лъже,
И така се той откъснал,
(Никита)- Брой мнения : 39
Registration date : 28.08.2008
Никита написа:Чворест пън се поизкашля,
черни храчки го морят.
Ала иска му се още,
да се прави на левент.
Мрежата го него скрива
ама себе си май лъже,
И така се той откъснал,
Е, това вече беше върха на дарбата.
Стиховете на най-добрите поети ..
.. са като най-добрите кандидат-студентски бисери: човек е трудно да ги имитира ..
Таки написа:.. са като най-добрите кандидат-студентски бисери: човек е трудно да ги имитира ..
Специално за Таки и Логик:
Тази сутрин най-интересната новина около обединението на десните е че едно дете на 12 години е станало майка, а баба й била 29 годишна / поне според съобщението / .На колко години трябва да е била майката на родилката?
Политическо израждане
Боабабе, сложи си очилата! Не бабата на новороденото е на 29 години, а майката на родилката е станала баба на 29 години! Но независимо от фактологията аритметиката в случая е съвсем неуместна. Може майката да е била доведена, осиновена или припозната от бабата и тогава възрастовата разлика не е от определящо значение.Boabab написа:Тази сутрин най-интересната новина около обединението на десните е, че едно дете на 12 години е станало майка, а баба й била 29 годишна. На колко години трябва да е била майката на родилката?
Понеже си взел повод от родилния дом в Сливен, та да направиш алюзия с обединението на "дясното", и аз в заглавието употребих термина в неговия акушерски смисъл: "Екипът на д-р Петров изроди момченце с тегло..." Актове на "довеждане", "припознаване" и др. наблюдаваме и при политическите партии. Те дори съвсем не са редки. За отбелязване е обаче, че изродените от такива родители рожби понякога са, както казват лекарите, несъвместими с живота. При сливналийката това за щастие не е така - чадото й тежи три кила и половина! Дай Боже такова да е и чадото на десните!
На колко години трябва да е била майката на родилката?
Не мисля, че за чистата математика това е проблем..
Ако бабата е по майчина линия, майката е родила на А години, където 12 < А < 29 .
Но задачата има разумно решение, ако бабата е по бащина линия. Е, ще се окаже, че чадото й не е внимавало, когато е ставало мъж с помощта на една доста по-възрастна дама, за която не е необходимо да се е оженил впоследствие, но може и да се е.
Ако бабата е по майчина линия, майката е родила на А години, където 12 < А < 29 .
Но задачата има разумно решение, ако бабата е по бащина линия. Е, ще се окаже, че чадото й не е внимавало, когато е ставало мъж с помощта на една доста по-възрастна дама, за която не е необходимо да се е оженил впоследствие, но може и да се е.
Ако ще минаваме на политически аналогии ...
.. то мен от много години ме убеждават, че почти всички политически рожби на Прехода са били незаконни деца на една столетница ..
Благодаря за аналогиите на Логика и Таки! Иначе по отношение на коалициите ето какво казва Иван Костов, след като със собствени ръце е започнал да строи / а някой разбпарят, че бил крал. Защо Доган не започне със собствени ръце, или Сакса, а Станишев - той просто няма как, нито е ходил войник, нито има трудов стаж /
http://www.vsekiden.com/
Иначе за родилката. Логик, ясно, че те сгрешиха в изказа...Иначе, ако се върнем на задачата и на формулата на Ригас.
Ако приемам, че майкта може да бъде такава над 7 годишна то:
12 + 8 = 20 - бабата е била на 9
12 + 9 = 21 - бабата е била на 8
Това са вариантите.
http://www.vsekiden.com/
Иначе за родилката. Логик, ясно, че те сгрешиха в изказа...Иначе, ако се върнем на задачата и на формулата на Ригас.
Ако приемам, че майкта може да бъде такава над 7 годишна то:
12 + 8 = 20 - бабата е била на 9
12 + 9 = 21 - бабата е била на 8
Това са вариантите.
" а Станишев - той просто няма как, нито е ходил войник, нито има трудов стаж "
Боабабе,
Защо го дъвчете това за "липсата на трудов стаж" на Станишев? И какво разбирате под "труд" ?
В биографията на С.С. аз чета, че е работил 5 години като журналист на свободна практика * , 6 години - във ВС на БСП, 7 години е депутат, от които 3 години - МП. Сумата е 18 години. За човек на 42 г. това е нормално.
* С "над 50 публикации на външнополитическа тематика в български и чуждестранни издания" .
Защо го дъвчете това за "липсата на трудов стаж" на Станишев? И какво разбирате под "труд" ?
В биографията на С.С. аз чета, че е работил 5 години като журналист на свободна практика * , 6 години - във ВС на БСП, 7 години е депутат, от които 3 години - МП. Сумата е 18 години. За човек на 42 г. това е нормално.
* С "над 50 публикации на външнополитическа тематика в български и чуждестранни издания" .
Таки написа:Боабабе,
Ригас, работата в ТЕЗИ структури не е работа.
Ще ми е интересно да видя някоя публикация на външнополитическа тема. Ако успееш да намериш нещо, ще сложа до нея някоя от моите недовършени политически статии от преди няколко години. Сигурен съм, че при мен ще има определено повече рационално и конкретно.
Боабабе,
С твоята дефиниция за "работа" ще изкараш и Саакашвили "без трудов стаж" . Той е с една година по-млад от Серж и има около 12 години трудов стаж, според моите понятия.
Разбира се, че работата в структурите на една партия Е вид работа. Иначе ще изкараме всички опозиционни политици, които не са членове на Парламента, безработни! Барабар с останалия персонал, напр. Гражданина.
Що се касае до публикациите на Станишев, не вярвам в официалните му биографии да се пишат лъжи. Отдавна биха били разобличени. Надявам се, че не обявяваш и свободните професии за "нетрудови" , защото ще те емнат фриланс преводачите и .. жална ти майка ..!
Разбира се, че работата в структурите на една партия Е вид работа. Иначе ще изкараме всички опозиционни политици, които не са членове на Парламента, безработни! Барабар с останалия персонал, напр. Гражданина.
Що се касае до публикациите на Станишев, не вярвам в официалните му биографии да се пишат лъжи. Отдавна биха били разобличени. Надявам се, че не обявяваш и свободните професии за "нетрудови" , защото ще те емнат фриланс преводачите и .. жална ти майка ..!
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Изкуство
» Криминална поезия - III
» Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
» Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
» Коледа - Нова Година
» Криминална поезия - III
» Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
» Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
» Коледа - Нова Година
Страница 5 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите