Форумна поезия
+11
Надя
Логик
Boabab
chocho
Помощ, граждани!
komarKo
nikiforov
(siccor)
(Никита)
Sonia
Таки
15 posters
Страница 8 от 8
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Форумна поезия
Надя написа:Няма страшно, тя скоро ще им дойде на помощ, за да убие истината с лъжи!Надя написа:На път са да настигнат по простотии Наталия.
Гласовете ви чувам!
Вие питате - ние отговаряме или човека с две глави, които разговарят помежду си
Насааа-аам! Чудо невиждано!
(siccor)- Брой мнения : 246
Registration date : 17.06.2008
Надя написа:Не, напротив, ти защо мълчиш, когато Таки си позволява да усмива двама твои съфорумника?siccor написа:Надя написа:На път са да настигнат по простотии Наталия.
Наде, днес още от обяд си ударила едно-две. Да нямаш и ти алкохолен проблем?
Осмива, Наде... Осмива!
Така е и продължаваш да ни осмиваш!siccor написа:Надя написа:Не, напротив, ти защо мълчиш, когато Таки си позволява да усмива двама твои съфорумника?siccor написа:Надя написа:На път са да настигнат по простотии Наталия.
Осмива, Наде... Осмива!
Надя написа:Така е и продължаваш да ни осмиваш!siccor написа:Надя написа:Не, напротив, ти защо мълчиш, когато Таки си позволява да усмива двама твои съфорумника?siccor написа:Надя написа:На път са да настигнат по простотии Наталия.
Осмива, Наде... Осмива!
Кои сте вие? Главите?
Сикор,
Напиши ми по пощата приблизителния временен период и приблизителните координати на твоето пребиваване в Атина, та да мисля за варианти на виждане.
Те може скоро и три да станат, ако не си видял ще видиш.siccor написа:Надя написа:Няма страшно, тя скоро ще им дойде на помощ, за да убие истината с лъжи!Надя написа:На път са да настигнат по простотии Наталия.Гласовете ви чувам!
Вие питате - ние отговаряме или човека с две глави, които разговарят помежду си
Насааа-аам! Чудо невиждано!
Ето и ще се виждат, аз Ви казах, че са от един дол дренки, вие не вярвате.Таки написа:Напиши ми по пощата приблизителния временен период и приблизителните координати на твоето пребиваване в Атина, та да мисля за варианти на виждане.
По едно и също време и в двата форума изчезнаха постинги, кой мислите ги е изтрил, ами те двамата, сами си правят номерата, после изкарват някой друг виновен.
Надя написа:Ето и ще се виждат, аз Ви казах, че са от един дол дренки, вие не вярвате.Таки написа:Напиши ми по пощата приблизителния временен период и приблизителните координати на твоето пребиваване в Атина, та да мисля за варианти на виждане.
Наде, на кого говориш?
Надя написа:По едно и също време и в двата форума изчезнаха постинги, кой мислите ги е изтрил, ами те двамата, сами си правят номерата, после изкарват някой друг виновен.
Наде, току-що ми казаха, че ти крадеш постинги и ги продаваш пременена в шарена забрадка на Женския пазар.
Признай си! Разкрита си! Аман от крадци на клисифицирана инфирмиция!
Сикор,
Хаберът е получен. Отговарям тук, за да пазя малко пространство в препълнената си поща.
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
Под червения фон дьо тен започнаха да избиват петна на тъмносин кир.По едно и също време и в двата форума изчезнаха постинги, кой мислите ги е изтрил, ами те двамата, сами си правят номерата, после изкарват някой друг виновен.
На тия дето ви ръкопляскат.siccor написа:Надя написа:Ето и ще се виждат, аз Ви казах, че са от един дол дренки, вие не вярвате.Таки написа:Напиши ми по пощата приблизителния временен период и приблизителните координати на твоето пребиваване в Атина, та да мисля за варианти на виждане.
Наде, на кого говориш?
Дали "Форумна простакезия" не би било по-добро заглавие? Поне за последната страница?
Не ползвам фон дьо тен, още по-малко червен, отдалеч ме познават, че съм червена, а като такава не съм способна да върша мръсотииТаки написа:Хаберът е получен. Отговарям тук, за да пазя малко пространство в препълнената си поща.
- - - - - - - - - - -Под червения фон дьо тен започнаха да избиват петна на тъмносин кир.По едно и също време и в двата форума изчезнаха постинги, кой мислите ги е изтрил, ами те двамата, сами си правят номерата, после изкарват някой друг виновен.
Ооо, то да беше само последната!Таки написа:Дали "Форумна простакезия" не би било по-добро заглавие? Поне за последната страница?
Помоли Камасутрин да ходатайства пред старшина Калчев ..
.. да ти опростят прегрешенията, та да си гукате в МпФ с Цецка и Силве'то. Време е да се завърнете в любимата виртуална Родина. Сред свои хора.
Ако зависише от Риъл, Беролина и Е.Ж., досега да се бях върнала, но за жалост Йигъл не ме ще, била съм съветска гражданка. И тук не ме искате, ми къде да ходя?Admin написа:.. да ти опростят прегрешенията, та да си гукате в МпФ с Цецка и Силве'то. Време е да се завърнете в любимата виртуална Родина. Сред свои хора.
И тук не ме искате, ми къде да ходя?
Не съм забелязал някой "да не те иска тук" .
В един свободен форум, както становищата, така и поведението на всеки член подлежи на критика и дори осмиване, в рамките на приличието.
И, за да не забравяме темата ...
Моя страна, Медиапулия
Колко нощи аз не спах,
колко линка извъртях -
да се върна.
Колко бана изтърпях,
колко принципи презрях -
да се върна.
В мойта хубава страна
Калчев, Рино, Една Жена
да прегърна.
Там, под синьото небе,
чака моето ДеСеБе
да се върна.
Припев:
Моя страна, Медиапулия,
моя любов, Медиапулия,
моя тъга, Медиапулия,
при теб ме връща вечно низостта.
В един свободен форум, както становищата, така и поведението на всеки член подлежи на критика и дори осмиване, в рамките на приличието.
И, за да не забравяме темата ...
Моя страна, Медиапулия
Колко нощи аз не спах,
колко линка извъртях -
да се върна.
Колко бана изтърпях,
колко принципи презрях -
да се върна.
В мойта хубава страна
Калчев, Рино, Една Жена
да прегърна.
Там, под синьото небе,
чака моето ДеСеБе
да се върна.
Припев:
Моя страна, Медиапулия,
моя любов, Медиапулия,
моя тъга, Медиапулия,
при теб ме връща вечно низостта.
СЕМЕЙНО
На М. и П. К.
Мама
я няма.
Кака
ака.
Бати -
ебати!
А ти,
тати?
Лели -
ле-ли-и-и!
Стринки -
с тринки
буйни
вуйни.
Чичовци -
чифт овци.
Свекърва
отърва
етърва.
Калеко
далеко,
чинка
спинка.
Свако
тако-вако...
А ази,
Бог ма пази!
Мама
я няма.
Кака
ака.
Бати -
ебати!
А ти,
тати?
Лели -
ле-ли-и-и!
Стринки -
с тринки
буйни
вуйни.
Чичовци -
чифт овци.
Свекърва
отърва
етърва.
Калеко
далеко,
чинка
спинка.
Свако
тако-вако...
А ази,
Бог ма пази!
Логик написа:На М. и П. К.
Мама
я няма.
Кака
ака.
Бати -
ебати!
А ти,
тати?
Лели -
ле-ли-и-и!
Стринки -
с тринки
буйни
вуйни.
Чичовци -
чифт овци.
Свекърва
отърва
етърва.
Калеко
далеко,
чинка
спинка.
Свако
тако-вако...
А ази,
Бог ма пази!
Ей, тва стените на телефонната кабинка голяма работа
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Изкуство
» Криминална поезия - III
» Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
» Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
» Коледа - Нова Година
» Криминална поезия - III
» Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
» Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
» Коледа - Нова Година
Страница 8 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите