Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
+11
(AlexLevi)
blag009
Sonia
Надя
Homan
nikiforov
Admin
Логик
komarKo
chocho
Boabab
15 posters
Страница 6 от 12
Страница 6 от 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
благодаря, но за сега ще се въздържа
Ще предам на Хай
Успех и весели празници на всички
Ще предам на Хай
Успех и весели празници на всички
Гост- Гост
Вземете изтрийте адреса на човека, няма смисъл да виси из интернета.
Гост- Гост
Говина писа за последно тук в 1:11. А в Медияпул се появи юзър1 в 1:17.
Try this:
http://portal.bg/phone.php
Гост- Гост
Ригас написа:http://portal.bg/phone.php
Не става дума за това. Човекът може и да не желае адресът му да виси тук и сега. Разбира се, отговорността е на написалия го...
Гост- Гост
Прав си, не съобразих това, благодаря!b.m. написа:Ригас написа:http://portal.bg/phone.php
Не става дума за това. Човекът може и да не желае адресът му да виси тук и сега. Разбира се, отговорността е на написалия го...
Гост- Гост
jovina` написа:Прав си, не съобразих това, благодаря!b.m. написа:Ригас написа:http://portal.bg/phone.php
Здрасти Джоуи.
за всеки случай добре направи, че демаскира набързо опита за фалшфицирането ти тук.
Тъкмо спести нечии нъпъни за екшън.
Каквито и версии да разглеждаш не е това, което си помислила. Няма нищо общо с банването ти от там
Всяка прилика, дори не е и случайна
До следобедната дрямка
Гост- Гост
Време е да направим агитката, която да скандира: Едно, две, три - Глупич вън, Ригас Модератор. Глупич вън - Ригас модератооооор.
Или още похубаво:
Гледайте сега какво се получава. Глупич уж е десен, но е с провинциален манталитет, и както показа с модерирането си безнадеждно непохватен, ще рече никакви десни резултати не можеш да очакваш от такъв човек.
Ригас пък, е уж ляв, а се оказа незлопаметен, широко скроен, и фактически може да постигне десни резултати.
/ Не искам да правя аналоги с Костов и Бойко Борисов /
Гледайте сега какво се получава. Глупич уж е десен, но е с провинциален манталитет, и както показа с модерирането си безнадеждно непохватен, ще рече никакви десни резултати не можеш да очакваш от такъв човек.
Ригас пък, е уж ляв, а се оказа незлопаметен, широко скроен, и фактически може да постигне десни резултати.
/ Не искам да правя аналоги с Костов и Бойко Борисов /
А, забравих да пиша, че една от основните черти на тъпунгерите е злопаметността.
Ригас, ако от възпитание се въздържа да напиша какво мисля за новата ти гостенка Govina, мълчанието ми ще мине ли за Беролинизъм?
А твоята любезност в каква категория влиза?
Гости и гостенки
Соня, не ще посмея да обсъждам твоето възпитание. Нека то само решава както дали Говина е 'моя' гостенка, така също и дали ти да й мълчиш или не. Мисля, че аз съм се изказал убедително по въпроса.
Ригас, ако от възпитание се въздържа да напиша какво мисля за новата ти гостенка Govina, мълчанието ми ще мине ли за Беролинизъм?
Моята любезност е извън всякакви категории. Мисли за нея като за нещо трансцедентално. От петото измерение нататък..
Любезно предлагам да предложиш на форумното братство някои музикални или политически новини от Италия.
Гост- Гост
[quote="Ригас"]
A за политическите има тема, десният делириум на Берлускони продължава...
От музикални новини ще се въздържа засега, не искам да скандализирам разни фризьорки с музика, в която аз и дъщеря ми представяме България...
Любезно предлагам да предложиш на форумното братство някои музикални или политически новини от Италия.
[quote="Sonia"]
Сонче, много деканденско-превъзходително, дори малко арогантно, колкото и да е истина, изказване, не намираш ли?
Ригас написа:От музикални новини ще се въздържа засега, не искам да скандализирам разни фризьорки с музика, в която аз и дъщеря ми представяме България...
Сонче, много деканденско-превъзходително, дори малко арогантно, колкото и да е истина, изказване, не намираш ли?
Фризьорки
Соня, не знаех, че италианската левица 'снобира' фризьорките. При нас не е така. Може би защото си нямаме бате Бойко, кой знае..
От музикални новини ще се въздържа засега, не искам да скандализирам разни фризьорки с музика, в която аз и дъщеря ми представяме България...
Гост- Гост
За Ригас и Boabab
Аз, представяйки италианската левица, "снобирам" невъзпитаните, арогантни, добре фризирани лекарки, които отказват публично аз да ги представям с музиката си в Италия.Ригас написа:
Соня, не знаех, че италианската левица 'снобира' фризьорките. При нас не е така. Може би защото си нямаме бате Бойко, кой знае..
Нужно ли е да ровя в калта на Mediapool за прилагане на изречени патологични простотии по мой адрес?
Sonia написа:Аз, представяйки италианската левица, "снобирам" невъзпитаните, арогантни, добре фризирани лекарки, които отказват публично аз да ги представям с музиката си в Италия.Ригас написа:
Нужно ли е да ровя в калта на Mediapool за прилагане на изречени патологични простотии по мой адрес?
Заради злопаметността на Глупич, днес форумът на Медияпул е затворен за много от нас.
Boabab написа:Sonia написа:Аз, представяйки италианската левица, "снобирам" невъзпитаните, арогантни, добре фризирани лекарки, които отказват публично аз да ги представям с музиката си в Италия.Ригас написа:
Заради злопаметността на Глупич, днес форумът на Медияпул е затворен за много от нас.
Хайде де - плеснете и се прегърнете - както се казваше в една песен...
Ама ти ще дадеш пример
С кого? С Глупич ли? Не аз не му се сърдя и не съм обиден. Просто той трябва да си свърши работата - да се махне, а аз да си се чувствам както преди.
Не си много прав, Боабаб, за мен защо няма лоши модератори?
[quote="Boabab"]
АЗ не намирам , даже е твърде ,твърде слабо за тая и ментето и ...
Ригас, разбирам напълно позицията ти , само че не я приемам - в името на "болшевизацията " на форума или всеобжватната демокрация ? Следващите ще са калчев, танаска и хай ... и по силата на скачените съдове някои няма да се регистрираМ отново ,което не е от значение
Sonia написа:Ригас написа:От музикални новини ще се въздържа засега, не искам да скандализирам разни фризьорки с музика, в която аз и дъщеря ми представяме България...
АЗ не намирам , даже е твърде ,твърде слабо за тая и ментето и ...
Ригас, разбирам напълно позицията ти , само че не я приемам - в името на "болшевизацията " на форума или всеобжватната демокрация ? Следващите ще са калчев, танаска и хай ... и по силата на скачените съдове някои няма да се регистрираМ отново ,което не е от значение
Надя написа:Не си много прав, Боабаб, за мен защо няма лоши модератори?
Защото си ник четвърта генерация. Плюс това смяташ ли че си по-добра от мен? Или по-съвършена? А ако не си, защо аз имам проблеми, а ти не?
Не мога да кажа кой от двама ни е по-добър, но когато ми наложат наказание, знам че съм си го заслужила и съм сигурна, че след изтичане срока на наказанието достапът ми ще бъде вазстановен на минутата. Аз харесвам такава точност.Boabab написа:Надя написа:Не си много прав, Боабаб, за мен защо няма лоши модератори?
Защото си ник четвърта генерация. Плюс това смяташ ли че си по-добра от мен? Или по-съвършена? А ако не си, защо аз имам проблеми, а ти не?
Страница 6 от 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
Страница 6 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите