Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
+11
(AlexLevi)
blag009
Sonia
Надя
Homan
nikiforov
Admin
Логик
komarKo
chocho
Boabab
15 posters
Страница 7 от 12
Страница 7 от 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
Boabab написа:Надя написа:Не си много прав, Боабаб, за мен защо няма лоши модератори?
Защото си ник четвърта генерация. Плюс това смяташ ли че си по-добра от мен? Или по-съвършена? А ако не си, защо аз имам проблеми, а ти не?
щото теб почти всички те познаваме
така им е по-сладко - като се гаврят с някой реален човек.
а Надето кой е, знае ли някой?
ако знае - да каже.
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:komarKo написа:Boabab написа:Надя написа:Не си много прав, Боабаб, за мен защо няма лоши модератори?
Защото си ник четвърта генерация. Плюс това смяташ ли че си по-добра от мен? Или по-съвършена? А ако не си, защо аз имам проблеми, а ти не?
ако знае - да каже.
БЯХ ПРЕДЛОЖИЛ ДА НАБИЕМE И ИЗНАСИЛИМE НАДЕТО.
И КВО - НЯКОЙ ОТКЛИКНА ЛИ НА МОЯ АПЕЛ?
ДА НАБИЕМE И ИЗНАСИЛИМE НАДЕТО.
Тва за боя, пак иди, дойдИ.
Но за другото.Ако не става за изнасилване? Ако на теб се падне хамалската работа?
Гост- Гост
komarKo написа:Boabab написа:Надя написа:Не си много прав, Боабаб, за мен защо няма лоши модератори?
ако знае - да каже.
Ригас и мсс, ма не казват...
Болшевици, меншевици и други шевици
Маестро, на всеки недоволен от нечии присъствия тук, аз задавам един и същ въпрос:
Ригас, разбирам напълно позицията ти , само че не я приемам - в името на "болшевизацията " на форума или всеобхватната демокрация ? Следващите ще са калчев, танаска и хай ... и по силата на скачените съдове някои няма да се регистрираМ отново, което не е от значение. (nikiforov)
С какво съставът на този форум е по-лош от състава на МФ през август, юли, юни, май, ... 2007 г. Когато НИКОЙ не си отиваше недоволен и възмутен, а само някои ги пандизджосваха, за +Х или +Y дни?
Гост- Гост
Ригас, тоя състав, на тоя форум не е по-лош от "другия" ,защото не е в "пълен " състав - не мисля ,че това искаш !
За състава.
Маестро, разбира се, че това е един 'камерен' състав. Което не ослабва, а засилва въпроса ми.
Ригас, тоя състав на тоя форум не е по-лош от "другия" ,защото не е в "пълен " състав - не мисля ,че това искаш !
Не, не искам тук цялата филхармония. Имам си 'поглед' към различните й солисти. Но не виждам как ще се разберем за 'ансамбъла' . Как, на базата на чисто ретроспективни доводи, аз мога да изгоня Жовина, а да разговарям спокойно с Алеф? С когото сме се клали колкото за два Батака? Или с други, например ... но хайде да не развалям настроението на Поли..
Гост- Гост
[quote="Sonia"]
Особено колко е ЯКА Тачър ??????
Ригас написа:От музикални новини ще се въздържа засега, не искам да скандализирам разни фризьорки с музика, в която аз и дъщеря ми представяме България...
Любезно предлагам да предложиш на форумното братство някои музикални или политически новини от Италия.
A за политическите има тема, десният делириум на Берлускони продължава...
Особено колко е ЯКА Тачър ??????
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Ригас написа:Маестро, разбира се, че това е един 'камерен' състав. Което не ослабва, а засилва въпроса ми.
Ригас, тоя състав на тоя форум не е по-лош от "другия" ,защото не е в "пълен " състав - не мисля ,че това искаш !
Не, не искам тук цялата филхармония. Имам си 'поглед' към различните й солисти. Но не виждам как ще се разберем за 'ансамбъла' . Как, на базата на чисто ретроспективни доводи, аз мога да изгоня Жовина, а да разговарям спокойно с Алеф? С когото сме се клали колкото за два Батака? Или с други, например ... но хайде да не развалям настроението на Поли..
искам малко - да не им предлагаш питка с мерудия
Надя написа:Не мога да кажа кой от двама ни е по-добър, но когато ми наложат наказание, знам че съм си го заслужила и съм сигурна, че след изтичане срока на наказанието достапът ми ще бъде вазстановен на минутата. Аз харесвам такава точност.Boabab написа:Надя написа:Не си много прав, Боабаб, за мен защо няма лоши модератори?
Там е разликата между комуниста и истинския демократ, Наде. Комунистът знае, че ако някой го накаже той е направил грешка, демократът обаче, / как ще го причислиш партийно няма значение /, знае обаче, че той има съвест, която играе ролята на комуниста / или Господа, ако искаш /.
nikiforov написа:Ригас, тоя състав, на тоя форум не е по-лош от "другия" ,защото не е в "пълен " състав - не мисля ,че това искаш !
Дори и в онзи състав този форум би бил различен. Просто тук вече нивото на задръжки е вкарано в релси. Релси, които Тъпичите, съвсем неосъзнато прокараха. И това е и задачата на тъпичите. Да ни демонстрират нагледно, ясно и недвусмислено какво е правилното.
nikiforov написа:Ригас написа:Маестро, разбира се, че това е един 'камерен' състав. Което не ослабва, а засилва въпроса ми.
искам малко - да не им предлагаш питка с мерудия
Не, приятел, той им предлага да преминат от елемантарното към общностното, колкото и като неосъзната еволюлюция.
е безпогрешен, защото има съвест...Там е разликата между комуниста и истинския демократ, Наде. Комунистът знае, че ако някой го накаже той е направил грешка, демократът обаче...
Надя написа:е безпогрешен, защото има съвест...Там е разликата между комуниста и истинския демократ, Наде. Комунистът знае, че ако някой го накаже той е направил грешка, демократът обаче...
Няма нужда да обръщаш нещата, а отиди и там си кажи мнението. Робски души, дето мълчаха 45 години по комунистическо бол. Затова и страната е на този хал. Тук е лесно.
Boabab написа:След ужасното модераторско, но на първо място личностно фиаско, на настоящия модераторски екип на Медияпул, му се вижда края. Всичко е въпрос на време. Просто не мога да си представя, че глупостта на Чосич, който го мислех за по-развит, пълното затъмнение, недоброта и себичност при Реалистка, която я мислех за по-интелигентна / Гаджоков не ме е разочаровал - той си беше ясно ограничан / ще продължи още много.
Затова трябва да се готвим за времето след това. Аз предлагам Ригас да го изберем за шеф на следващия модеротжрски екип, като ще му дадем на първо място права да посочва помощниците си.
В самото начало също имах положително отношение към Чосич, но откакто се прочу с нинджа компютърните си умения - твърдението, че аз и Прасунгер сме едно и също лице отношението ми градира от безразличие към отвращение до погнуса към дребното човече
(AlexLevi)- Брой мнения : 9
Registration date : 15.01.2008
Слушайте Велзевул и няма да сгрешите!
Ригас, този човек трябва да го наградиш с орден, видно е, че той е най-загриженият тук за бъдещето на този форум.На част от тукашния контингент много малко му трябва, за да се замъкне обратно в М-пул. Особено, Ако Прасунгерът даде тон, флиртуващите с него хора на изкуството и тути куанти, тутакси ще се повлекат подир фустата му и това ще бъде края на ЕСФ
админе, свързването на сноб с прасунгер е същото като свързването на таки с лениниана
ето го прасунгера:
ето го прасунгера:
Гост- Гост
Аз не вярвам на връзката 'сноб-прасунгер'.
Вярвам на опровержението на Поли. Ако Поли иска санкция за Велзевул, нека ми го каже открито.
Не виждам причина Велзевул да вярва на едно опровержение, а да не вярва на друго.
Не виждам причина Велзевул да вярва на едно опровержение, а да не вярва на друго.
админе, освен че е чиста проба клевета, тази глупост се тиражира именно защото дразни
аз не бих търпял такова нещо
аз не бих търпял такова нещо
Гост- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Надя написа:Ригас, този човек трябва да го наградиш с орден, видно е, че той е най-загриженият тук за бъдещето на този форум.На част от тукашния контингент много малко му трябва, за да се замъкне обратно в М-пул. Особено, Ако Прасунгерът даде тон, флиртуващите с него хора на изкуството и тути куанти, тутакси ще се повлекат подир фустата му и това ще бъде края на ЕСФ
Мерси, Наде
Ригас, Велзиту наистина е стълб във форума, но е нужно да мислиш за времето, когато той няма да може повече да пише.
Това, че сноб бил 'Прасунгер' е клевета.
От това, че Левиев отрича да е бил Прасунгер, не следва, че сноб е бил.
Темата е провокационна и няма нищо общо с някакви си 'добри намерения' за форума.
Имам предвид темата 'Прасунгер' , а не топика на Боабаб.
Темата е провокационна и няма нищо общо с някакви си 'добри намерения' за форума.
Имам предвид темата 'Прасунгер' , а не топика на Боабаб.
Последната промяна е направена от на Сря 16 Яну 2008, 10:39; мнението е било променяно общо 1 път
AlexLevi написа:Boabab написа:След ужасното модераторско, но на първо място личностно фиаско, на настоящия модераторски екип на Медияпул, му се вижда края. Всичко е въпрос на време. Просто не мога да си представя, че глупостта на Чосич, който го мислех за по-развит, пълното затъмнение, недоброта и себичност при Реалистка, която я мислех за по-интелигентна / Гаджоков не ме е разочаровал - той си беше ясно ограничан / ще продължи още много.
Затова трябва да се готвим за времето след това. Аз предлагам Ригас да го изберем за шеф на следващия модеротжрски екип, като ще му дадем на първо място права да посочва помощниците си.
В самото начало също имах положително отношение към Чосич, но откакто се прочу с нинджа компютърните си умения - твърдението, че аз и Прасунгер сме едно и също лице отношението ми градира от безразличие към отвращение до погнуса към дребното човече
Моля, Иван Ат Чосич да бъде назоваван с новото си заслужени име: Иван Тъпич, или още по-кратко Тъпич.
освен всичките айпи съвпадения, има едно друго голямо съвпадение: прасунгера изчезна заедно с изчезването на ал.левиев
Гост- Гост
тебе няма ли да те вземат при безпризорните?
нали веднъж те изведоха даже?
нали веднъж те изведоха даже?
Гост- Гост
сноб написа:какво искаш от мен, нагъл психар?
Трябва да се опитаме да му помогнем, на бедния. И ще му помогнем. При две условия. Първо да престане да пие. Второ, да си ограничи темите, по които пише във форума, до теми по същество. Може и за курници да пише, може и за политика. Ако ще и за история. Но "АНАЛизите" му за люде оттук или отвън да изостави. Ще му кажа кога вече го смятам за нормален и тогава вече може.
Ей, Велзи, ти карал ли си пубертет, бе? Или ако си карал с какви същества си бил заедно по това време?
Последната промяна е направена от на Сря 16 Яну 2008, 11:06; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 7 от 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» тъпни от виртуалното ...
» Криминална поезия - III
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
Страница 7 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите